Neo_92 написа:4. И на последно място но не по значение , пак ти казвам премести се в шосейкаджийския форум - koloezdene.com/forum там можеш да получиш много съвети
PtD написа:Neo_92 написа:4. И на последно място но не по значение , пак ти казвам премести се в шосейкаджийския форум - koloezdene.com/forum там можеш да получиш много съвети
Aйде по-полека. Премести се ти първо.
Fixt00l написа:Просто се видя, че няма да си взема Бианки-то.Никъде го нямаха, а оня от магазина бе толкова нагъл, че на живо не бих му го простилСякаш изобщо не знаеше къде се намира...Обадих се на Нико във Варна-няма наличен 54 от SPR ACE, и е строго против ниския клас компоненти, каза, че е по-добре, като е микс между Veloce и Xenon, да са сменили предния и задния дерайльор...Блазни ме ниската цена, предложена от съфорумеца, и знам, че за тия пари нищичко не мога да взема, и сигурно не бих и съжалявал.А като гледам колела със 105 колко са скъпи...
Fixt00l написа:Ами, аз също не харесвам Пишмано, защото е скъпо, а тъпкано с пластмаса, и не държи колкото Кампаньоло.
Synthesis написа:Според описанието, не мисля, че е зле. Въпросът тук опира между ново vs употребявано. Аз като собственик на магазини, не се очаква да застана на страната на употребяваното, разбира се. Ще кажа само, че някои мои клиенти карат добри колела - стари модели и имат много голям проблем, ако трябва да се смени някоя част. Да търсиш в България нещо, което не се произвежда от години, е като да търсичш черна котка в тъмна стая, особено когато я няма...
Synthesis написа:Гаранцията е, че е от магазин. Обиждаш собствениците на магазини в тоя случай. Ако предлагаме употребявано колело, го предлагаме като употребявано...
И не знам какво против имате CPR Racer. Сората ми харесва, защото е евтина, а въпреки това става. Не е върхът, но пък е евтина и става.
По темата: до месец трябва да излязат новите шосейки на БГ пазара. Изчакай малко, или ако си се спрял на нещо ми пиши да ти кажа дали го има някъде и да ти го изпратя евентуално.
notty написа:ша ме извинявате ама специално това колело ми е супер странно.. Някаква марка забравена от бога без никакво инфо за нея в нета.. Командите са що годе сносни(ако работят) обаче да караш с 105 дер отзад и с 9 кампи команди ми се стува несъвместимо. Единствената нещо което ми харесва са кампи спирачките въпреки че са направени доста преди да съм се родил... А и на всичкото отгоре колелото е снимано толкова мръсно...и на тъмно да не могат да се виждат дефекти. А специално продавача ми е малко антипатичен защото преди беше пуснал обява тук за едни команди 105 казах му че ги купувам и той вика ок-бави ме цял месец с някакви тъпи оправдания(през който месец мислех да си купа шимано 600 през ибей-готина оферта ама нали съм колегиален да не се отмятам от думата си) и в крайна сметка след цял месец му се обаждам сигорно за амнайсти път и питам кога ще ги прати тея неща и той ми вика аааааа извинявай той моя колега ги е продал.... Аз попадам шах с пешка. Сега поне за цял месец да беше измислил някоя по-добра лъжа. Пък и разбрах че преди е имал вело магазин нищо чудно че вече няма... Така де с 2 думи аз не бих си купил това колело! Иначе напълно подкрепям идеята да купиш старо колело. В България има невероятен брой стари и нови части за колела пък и за последните 20 години не са измислили някакви огромини нововъведения в колоезденето-все още са с по 2 капли
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта