Обиколка на България за любители - 2010г.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Обиколка на България за любители - 2010г.

Мнениеот TREK_fan » Пон Окт 19, 2009 8:58 am

:offtopic:
Blue_magic кмет на Труд ли е?
Не е ли много да са 10 етапа?Некъде 5-6 макс според мен би било ок.
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Рейтинг: 1710

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Окт 19, 2009 9:06 am

TREK_fan написа::offtopic:

Баце, в режим съм на поемане на отгороност, след като снощи ЛЕВСКИ за пореден път паднаха от поредния смешен отбор, та затва съм склонен да приема, че не съм изяснил добре идеята на таа дискусия. Затва, ше повтора, тука обсъждаме теоретично неква хипотетична проява, която аз си мисла че е хубава. Дотук какво сме направили за 2 страници текст? Аз съм дал два варианта на Обиколка - едноседмичен и двуседмичен, беха изразени мнения, че и двата са трудни, а Митко предложи оферти за каравани. Затва, ше замола да придружавате следващите си възражения по мойте предложения с неква конкретика, която в твоя случай би могла да се изрази така: "Не е ли много да са 10 етапа? Некъде 5-6 макс според мен би било ок и предлагам да бъдат следните:
1.
2.
3.
4.
5.
евентуално 6."

Благодарим за вниманието! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот TREK_fan » Пон Окт 19, 2009 9:24 am

Немаш проблем баце ТК :) Ще взема картата на БГ и ще ги начертая тези 5 или 6 етапа.До довечера сигурно ще съм ги постнал тук. ;)
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Мнениеот brumbar » Пон Окт 19, 2009 9:40 am

DstupidBastarD написа: снощи ЛЕВСКИ за пореден път паднаха от поредния смешен отбор

Баце, хареса ли ти зелената старозагорска тревица :peace:
По Нова Телевизия засякох ония 2-мата скунксове /Андрей и Иван/, както знаем изявени левскари и явно са се хванали на бас с Гъмов заради мача /Гъмов е старозагорец/ щото като включих на техната програма чух да произнасят в ефир следното:
- "Ние сме бастуни, ние сме бастуни, ние сме бастуни"
- "Няма по-голям специалист по футбол от Гъмов, Няма по-голям специалист по футбол от Гъмов, Няма по-голям специалист по футбол от Гъмов"
-"Няма мое няма твое, всичко е Берое..."
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Окт 19, 2009 9:47 am

brumbar написа:
DstupidBastarD написа: снощи ЛЕВСКИ за пореден път паднаха от поредния смешен отбор

Баце, хареса ли ти зелената старозагорска тревица :peace:
По Нова Телевизия засякох ония 2-мата скунксове /Андрей и Иван/, както знаем изявени левскари и явно са се хванали на бас с Гъмов заради мача /Гъмов е старозагорец/ щото като включих на техната програма чух да произнасят в ефир следното:
- "Ние сме бастуни, ние сме бастуни, ние сме бастуни"
- "Няма по-голям специалист по футбол от Гъмов, Няма по-голям специалист по футбол от Гъмов, Няма по-голям специалист по футбол от Гъмов"
-"Няма мое няма твое, всичко е Берое..."

Баце, нищо против Берое немам, дори са ми симпатични, а освен тва имам и други причини да харесвам Стара Загора и старозагорките, но просто не е нормално ЛЕВСКИ да пада на Герена от вашия отбор. Изобщо, не е нормално ЛЕВСКИ да пада от когото и да е! Ние сме ЛЕВСКИ, мамка му!!! :banghead:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Пон Окт 19, 2009 9:52 am

Момчето е ученик още.Не един път се изцепи, че му викат кмета на с.Труд и аз за това го базикам.
Митко Ruse

Мнениеот brumbar » Пон Окт 19, 2009 9:52 am

Споко баце, ще се оправите. Слезващия мач ти обещавам, че ше биете поне 6 : 0 - вервай ми. Нали съм от Стара Загора :agree:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Митко Ruse » Пон Окт 19, 2009 9:57 am

brumbar написа:Споко баце, ще се оправите. Слезващия мач ти обещавам, че ше биете поне 6 : 0 - вервай ми. Нали съм от Стара Загора :agree:

Олееее целия сам в сълзи.Разплакахте ме бе.Сменям осма носна кърпичка.Я се втвърдете и да говорим за колоездене.
Митко Ruse

Мнениеот TREK_fan » Пон Окт 19, 2009 10:42 am

Аз измислих ето този маршрут за Обиколаката на България за любители:
1-ви етап:София-Самоков-Костенец-Белово-Семчиново-Милеви скали
http://www.bikemap.net/route/338890
2-ри етап:Велинград-Юндола-Белмекен-Ракитово-Батак-Пещера-Пазарджик
http://www.bikemap.net/route/338894
3-ти етап:Пазарджик-Панагюрище-Златица-Кърнаре-Троян
http://www.bikemap.net/route/338877
4-ти етап:Троян-Карлово-Казанлък-Бузлуджа-Стара Загора
http://www.bikemap.net/route/338879
5-ти етап:Стара Загора-Сливен-Карнобат
http://www.bikemap.net/route/338884
6-ти етап:карнобат-Бургас-Царево
http://www.bikemap.net/route/338886

Какво мислите за маршрутчето?
Аватар
TREK_fan

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Окт 19, 2009 10:55 am

TREK_fan написа:Аз измислих ето този маршрут за Обиколката на България за любители:

Ами, на мен ми харесва, баце. Малко над 1000км за 6 етапа, около 11500-12000 денивелация, предполагам, че и на бате Митко ше му харлеше. Само едно нещо не ми стана ясно, как ше стигнем в началото на ден2 от Милеви скали до Велинград, където е старта? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот TREK_fan » Пон Окт 19, 2009 11:04 am

DstupidBastarD написа:
TREK_fan написа:Аз измислих ето този маршрут за Обиколката на България за любители:

Ами, на мен ми харесва, баце. Само едно нещо не ми стана ясно, как ше стигнем в началото на ден2 от Милеви скали до Велинград, където е старта? :dontknow:

Оки,нема проблем,това и аз си знаех,че е лишено от смисъл да го правим.Гледам на байкмап-а от Милеви скали до Велинград са 27 мили и ако караме от Милеви скали до Велинград от 81.8 мили ще станат 109 мили или 175 км :agree:
Аватар
TREK_fan

Мнениеот todor todorov » Пон Окт 19, 2009 5:36 pm

DstupidBastarD написа:

Баце, в режим съм на поемане на отгороност, след като снощи ЛЕВСКИ за пореден път паднаха от поредния смешен отбор, та затва съм склонен да приема, че не съм изяснил добре идеята на таа дискусия. Затва, ше повтора, тука обсъждаме теоретично неква хипотетична проява, която аз си мисла че е хубава. Дотук какво сме направили за 2 страници текст? Аз съм дал два варианта на Обиколка - едноседмичен и двуседмичен, беха изразени мнения, че и двата са трудни, а Митко предложи оферти за каравани. Затва, ше замола да придружавате следващите си възражения по мойте предложения с неква конкретика

Аз винаги съм знаел, че в душата ти дреме световната мъдрост, та реших да те послушам и да бъда конструктивен. Моето предложение е:
- да няма обиколка на цяла България, а само на част от нея - от гледна точка на логистиката е много по-добре
- етапите да дават възможност на много хора да карат
- да има един основен около 100 км без много качвания (макс 1500)
- да има отклонения от основния етап, които не са много сложни логистично, които да позволяват повече качвания (3000 - 4000)
- да е място, на което ходим рядко
- да е място, което е красиво и хората гостоприемни
- да е място, където може да се намери лесно нощувка, но на прилични цени (и да има опции за по-гъзарите или хората, които биха взели и семейството си, защото иначе няма да ги пуснат :baby: :love: )

Ето до какво доведоха моите усилия:
Етап 1 - Пловдив - Юндола http://www.bikemap.net/route/339062- има и вариант за ТК да позагрее с едни Милеви скали преди да установи рекорд на Белмекен http://www.bikemap.net/route/339050
Етап 2 - Юндола - Гоце Делчев http://www.bikemap.net/route/339066, като ТК разпуска след рекорда с http://www.bikemap.net/route/339075, в което има възможност да подобри още един и да докара изкатерените метри за един ден до 5000
Етап 3 - Гоце Делчев - Девин http://www.bikemap.net/route/339079, а ТК прави една наказателна обиколка http://www.bikemap.net/route/339077
Етап 4 - Девин - Кърджали еднакъв е за всички http://www.bikemap.net/route/339083
Етап 5 - Кърджали - Смилян също няма предложени варианти, все пак ТК не е машина http://www.bikemap.net/route/339084
Етап 6 - Смилян - Пловдив http://www.bikemap.net/route/339086 с последни Родопски качвания в чест на ТК http://www.bikemap.net/route/339089

те това натворих. Надявам се да го оцениш като конструктивно. За да надмина дори себе си - предлагам тази обиколка преди Тасос. Великден 2010 се пада на 4-ти април, което според мен е рано за Родопите, но средата на април е ОК. Ще има доста пясък от зимното "почистване" по пътищата, ама то пълно щастие няма - само в Южна Франция. Но до там е малко по-далеч...
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Окт 19, 2009 7:22 pm

Баце, съгласен съм с всичко, което си написал, с изключение на две неща, с които съм силно несъгласен. Те са:

1. Стартът е в Пловдив. За чий хуй, с извинение към хуя?! Пловдив е последното место, където да стартира Обиколка, особено организирана от шопи, по-скоро бих стартирал в Полски Тръмбеш или Малко Търново.
2. Както сигурно си се досетил вече, категорично съм против времето, което предлагаш за провеждане, април си е просто лайняна кал по планината, а освен тва е дъждовно, хладно и Туше отсекъде. Сметам, че е нормално ако ше ангажираме отпуските на хората, да им предложим хубаво време, дълги летни дни и ... ъъъ, там квото друго безплатно може да се сетиш.

:magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Пон Окт 19, 2009 8:15 pm

За да ти демонстрирам своята широка душевност не само ще се съглася с теб и ще приема твоята версия, но и ще добавя разни неща, та да могат хората да направят информиран избор. И така:
DstupidBastarD написа:. Стартът е в Пловдив.
Пловив, майна е много яко. Пловдивчанки - още по. Освен това говорят толкова неразбираемо, че все едно са шведки. Но аз ако не ти е до такива екстри - аз мога и от София да тръгна, все пак си ми е вкъщи. Това с Пловдив беше елегантен реверанс към всички, които не са от София, та да се разбере, че не сме твърдоглави левскари. Ама след твоя пост тази кауза е загубена :bawling:
Всъщност да съм съвсем ясен - аз мога да тръгна от всякъде. Полски или чешки тръмбеш включително! :rofl:
категорично съм против времето, което предлагаш за провеждане, април си е просто лайняна кал по планината, а освен тва е дъждовно, хладно и Туше отсекъде.
И това мога да преживея. Струва ми се удобно като време и надъхване за Тасос. Иначе си мисля, че може да направим подобен вариант на обиколка в Северна България - там е по-равно, със сигурност - по-топло от Родопите, но с по-малко чевермета около Великден. Що се отнася за лятото - аз почти сигурно отпадам. 2010 мисля да се подвизавам с нови капли (благодаря, Бокич! :D ), но ще гледам да ги търкалям по по-гладък асфалт от тукашния. Което означава, че ще ми се съберат много отпуските, което ще се отрази на бонуса ми, което ще се отрази на количеството бира, която пия с чиста съвест, което вече преживявам трудно :nono:

С други думи - аз предложих вариант. Мисля, че от само себе си ще почнем да се обединяваме около едно решение. Аз ще се обединя около това, което предполага възможно най-много хора да се съберат и логистиката да е най-лесна - в смисъл някой да се грижи за нея, а аз само да си връткам нагоре-надолу. Предпочитам нагоре...

След всичко това, ако не кажеш, че съм консенсусна личност - грях ти на душата :8D:
todor todorov

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Окт 19, 2009 8:25 pm

Баце, твойта широка душевност и консенсуалност са просто задължаващи и съм склонен да смекчъ позицията си относно Пловдив, нека там да е финалът. Така или иначе, майните са свикнали да са накрая на класирането (справка - А-група по ритнитопка). Боя се, че компромисионалността ми стига до тука, щото не ми се пука от студ на Снежанка преди Тасос, а и след него. Само като напиша Снежанка и ми става студено, баце! А Снежанка и туше на едно место просто ми звучи като рекламата на Локтайд или кактотамсеказваше онова лекарство за настинка, дето един заскрежен гол коцкар се показва от хладилника и с леден глас казва "Опитай и ти, но само при нужда!" Аз немам такава нужда. Знам, че след Тасос има Джиро, после Тур, но между тех има достатъчно време, че да скатаеш една седмица от бачкане, примерно в началото на юни. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Пон Окт 19, 2009 8:32 pm

DstupidBastarD написа:Знам, че след Тасос има Джиро, после Тур, но между тех има достатъчно време, че да скатаеш една седмица от бачкане, примерно в началото на юни. :peace:

Юни да бъде, ако това само е пречката. Ще скатая. После много гузно ще предложа да не ми се намаля бонуса и също толкова гузно ще сърбам биричка. В грях ме вкарваш, ама поне ще те цаня за компания за обиколката (ТК) вариант. Предполагам няма да е голям компромиса, а?

И така: моля моето предложение да се разглежда с две промени: старт, който НЕ Е в Пловдив (извинявайте, момичета, ще се видим чак на финала!), време за провеждане - началото на юни

На всеки, който му се кара и април - да ми праща ЛС
todor todorov

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Окт 19, 2009 8:39 pm

Не, че оня легендарен път, като и пра градушката на Белмекен, не беше началото на юни, ма некакси статистически е нормално да има по-топли, дълги и хубави дни тогава. Ако от мене зависи, бих го направил в края на юни, с финал у Пловдив в събота, първата от юли, гледаме пролога та Тура и за три часа се прибираме по магистралата, но реших, че не е консенсуално и затва писах просто "юни". Се пак, имах предвид по-скоро края на юни, като малка вметка го пиша. :boggled:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Пон Окт 19, 2009 8:53 pm

DstupidBastarD написа:Баце, твойта широка душевност и консенсуалност са просто задължаващи и съм склонен да смекчъ позицията си относно Пловдив, нека там да е финалът. Така или иначе, майните са свикнали да са накрая на класирането (справка - А-група по ритнитопка). Боя се, че компромисионалността ми стига до тука, щото не ми се пука от студ на Снежанка преди Тасос, а и след него. Само като напиша Снежанка и ми става студено, баце! А Снежанка и туше на едно место просто ми звучи като рекламата на Локтайд или кактотамсеказваше онова лекарство за настинка, дето един заскрежен гол коцкар се показва от хладилника и с леден глас казва "Опитай и ти, но само при нужда!" Аз немам такава нужда. Знам, че след Тасос има Джиро, после Тур, но между тех има достатъчно време, че да скатаеш една седмица от бачкане, примерно в началото на юни. :peace:

:dark: :dark: :dark: :dark: А не така само че ще се караме и вие не сте много добре зелените палячовци ви сипаха да ядете вчера за туй че .. :qright: :yuck:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот Grash » Пон Окт 19, 2009 8:53 pm

DstupidBastarD написа: А Снежанка и туше на едно место просто ми звучи като рекламата на Локтайд или кактотамсеказваше онова лекарство за настинка...

:rofl: :rofl: :rofl:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот bokicha » Пон Окт 19, 2009 9:29 pm

todor todorov написа:....с нови капли (благодаря, Бокич! :D ), но ще гледам да ги търкалям по по-гладък асфалт от тукашния.... само да си връткам нагоре-надолу. Предпочитам нагоре...

След всичко това, ако не кажеш, че съм консенсусна личност - грях ти на душата :8D:

...изключително конструктивно... :D
todor todorov написа:Юни да бъде...

:agree:
todor todorov написа: В грях ме вкарваш, ама ....

...споделен грях е половин грях................................. :beer:
:banana:
DstupidBastard написа:....след Тасос има Джиро, после Тур, но между тех има достатъчно време.....

:agree:
Аватар
bokicha

Мнениеот Митко Ruse » Вто Окт 20, 2009 10:04 am

Абе пичове забелязвате ли че не се включвам в темата за времето на провеждане на мероприятието.Защо?Ами трябва да знам календара на състезанията за следващата година.И участието в това мероприятие ще е подготовка към състезание.И стъпка към краината цел.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Окт 20, 2009 10:15 am

Митко Ruse написа:Абе пичове забелязвате ли че не се включвам в темата за времето на провеждане на мероприятието.Защо?Ами трябва да знам календара на състезанията за следващата година.И участието в това мероприятие ще е подготовка към състезание.И стъпка към краината цел.

Хахахаха, баце, тука вече серьозно ме разсме! Ше ме извиняваш, ама с бате Любо, бате Бокич, Туше, бате Стило, баце Лампре, баце Марфи, бате Иво, бате Сашко и другите от групата като караме, става доста по-яко и засукано, отколкото на споменатите от тебе състезания! В тоа ред на мисли, ние тука си имаме състезания поне 30 пъти в годината. Карането у Стара Загора с бате Бръм дали не беше доста по-натоварващо от Държавното?

П.П. Мда, знам, че ни беха подценили и ни подариха медалите. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Вто Окт 20, 2009 10:39 am

Не, не няма място за сравнене.Карането в Ст.Загора бе просто тренировка по емоционалния заряд а и натоварващо не бе толкова.А на държавното никой не е подарявал нищо.Вие си спечелихте местата в рамките на вашата група.Всичко нормално и заслужено.За мен е незаменимо да се кара на състезание.А аз ще се опитам догодина да карам всички състезания в БГ и няколко в чужбина.Ще докарам един ила два пъти моите приятели да се срещнем с горепосочените другари.Ако организираме и още две приятелски карания по Казанлъшко ще е чудесно.Та дано това ми помогне да карам що годе свясно на световното в Австрия.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Окт 20, 2009 11:52 am

Мойта мисъл, баце, беше, че има тренировки, които далеч надхвърлят по интензивност некои състезания. Се пак, карането, било на състезание, било на тренировка, си е такоова, квото си го направите. Ние сме новобраннци и затва залаагаме на атакуващия стил. В Сливен просто аз имах късмет да се откъсна, но ако не бех аз, щехме да опитваме на сека една височинка по пътя нататъка, докато накрая некой от нас дръпнеше. А ако не успеехме, на финалното баирче щехме да цакаме с бате Бръм и пак щехме да сме първи. Такава, общо зето, ше ни е тактиката и на следващите състезания, а конкретиката ше е според терена. Апропо, освен таа Обиколка, дето я нищиме тука, планираам да направиме поне още 1-2 другарски събирания тип "Крън" (едно от които мисла, че вече традицьонно требва да е Крън) и да бримчим здраво педалите. Както казват класиците СС, нема по-добра подготовка за състезание, от друго състезание. Едно лагерче на Белмекен също ми се вижда добра идея, още повече че Обиколката на Туше вероятно ше спечели най-много поддръжници (щото е най-добра от досега прредложените) и догодина повечко ше се кара из Родопите, за сметка на Рила. Абе, предстои интересна година, живот и здраве! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Вто Окт 20, 2009 12:17 pm

Точно така и аз си представям нещата.Ама живот и здраве и работа на всички.Защото освен военния, всички си имаме проблеми с работата и бизнеса.Та без парички няма любов в къщи а още по малко любимо хоби.Нъл не сме профита.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Окт 21, 2009 8:53 am

Начи, бацета, за да движиме лека-полека нещата по таа точка, сметам да обявим конкурс да маршрута, който да се гласува и до другата седмица потенциалните участници да се изказали мнения за предпочитанията си относно него, време за провеждане и разни други. Дотука имаме 4 оферти - една на баце Трек, една на Туше и две мои (едноседмична и двуседмична). Имаме две предложения за време за провеждане - Туше-време (средата на април) и т.к. (средата/края на юни). Теа неща сметам да ги решиме, както и предпочитанията относно вида на спане, тука оферти нема, като лично аз предпочитам просто да има е нещо ефтинджос и единствените екстри, от които се нуждая са топла вода, легло и кабелна телевизия с интернет и порно след 22ч. Само най-необходимото. Начи, за да не е съвсем безполезен тоа пост, направо пускам гласуване за вариантите на маршрут (може да давате и свои варианти, стига тва да не продължава безкрайно), време за провеждане (същото), както и предложения за места за спане. Аз гласувам за маршрут Туше в края на юни и спане по хижи и туристически спални. Некст? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот TREK_fan » Сря Окт 21, 2009 9:07 am

Аз само да кажа,че края на Юни е пИрфектно време за обиколката,тамън за Тура да сме на линия пред телевизоро,и вариантът на Туше кърти мифки-едни от най-хубавите планински кътчета на страната са това :clap: :clap: :)
Аватар
TREK_fan

Мнениеот bokicha » Сря Окт 21, 2009 9:58 am

todor todorov написа:[

Ето до какво доведоха моите усилия:
Етап 1 - Пловдив - Юндола http://www.bikemap.net/route/339062- има и вариант за ТК да позагрее с едни Милеви скали преди да установи рекорд на Белмекен http://www.bikemap.net/route/339050
Етап 2 - Юндола - Гоце Делчев http://www.bikemap.net/route/339066, като ТК разпуска след рекорда с http://www.bikemap.net/route/339075, в което има възможност да подобри още един и да докара изкатерените метри за един ден до 5000
Етап 3 - Гоце Делчев - Девин http://www.bikemap.net/route/339079, а ТК прави една наказателна обиколка http://www.bikemap.net/route/339077
Етап 4 - Девин - Кърджали еднакъв е за всички http://www.bikemap.net/route/339083
Етап 5 - Кърджали - Смилян също няма предложени варианти, все пак ТК не е машина http://www.bikemap.net/route/339084
Етап 6 - Смилян - Пловдив http://www.bikemap.net/route/339086 с последни Родопски качвания в чест на ТК http://www.bikemap.net/route/339089

те това натворих. Надявам се да го оцениш като конструктивно. За да надмина дори себе си - предлагам тази обиколка преди Тасос. Великден 2010 се пада на 4-ти април, което според мен е рано за Родопите, но средата на април е ОК. Ще има доста пясък от зимното "почистване" по пътищата, ама то пълно щастие няма - само в Южна Франция. Но до там е малко по-далеч...

Порових се малко из нета....
...............................................................................................................................
Етап 1 - Пловдив - Юндола http://www.bikemap.net/route/339062
http://pochivka.bg/t-327-%D0%B1%D1%83%D ... 0%BB%D0%B0
http://hoteliinfo.com/hotel-andela
http://bezplatniobyavi.com/obyavi_40258 ... izhov.html
Етап 2 - Юндола - Гоце Делчев http://www.bikemap.net/route/339066
http://www.visit.bg/staedte/fewo.php?hotid=752 - тук недостатъкът е че е с малко места, но има и други опции
http://obiavi.grad.bg/o-26881-%D0%A1%D0 ... 1%89%D0%B0
http://bulgarian-hotels.net/index.php?o ... &catid=113
Етап 3 - Гоце Делчев - Девин http://www.bikemap.net/route/339079
http://pochivka.bg/t-23-%D1%81%D0%B5%D0 ... 0%B8%D0%BD
http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=1829 / http://www.visit.bg/staedte/photels.php ... &cat=hotel
http://pochivka.bg/t-39-%D1%81%D0%B5%D0 ... 0%BB%D0%B8
Етап 5 - Кърджали - Смилян http://www.bikemap.net/route/339084
http://pochivka.bg/search/search_result.php ....и тук местата са малко
http://kyshta-slavchevi.hit.bg/kyshta_slavchevi.htm
http://www.journey.bg/offers/offer.php?offer=49901
http://www.bultourism.com/?menu=0&id=330
.............................................................................................
И на мен варианта на Туше много ми допада. Като време ЮНИ май ще е най- подходящ.
Ако требе ше изнамера и варианти за хижи, но това мисла нема да е много трудно като се
има в предвид, че ще сме се в планини.. :xx(:
:beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот brumbar » Сря Окт 21, 2009 12:52 pm

И аз гласувам "ЗА" - да лишим Туше от юнския бонус по неговия маршрут
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Митко Ruse » Сря Окт 21, 2009 1:01 pm

Гласувам за Туше.Маршрут и време/астрономическо/.Само имаме ли представа за качеството на пътната настилка.За превоза/придружаваща кола/кви са предложенията?
Митко Ruse

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене