bokichaa написа:...аз имам проблеми с десните завои, на левите съм по- бърз...![]()
...???
смени платното!

bokichaa написа:...аз имам проблеми с десните завои, на левите съм по- бърз...![]()
...???
Мнение от bikerider » Пон Ное 09, 2009 9:11 pm
Ozzie написа:А ти колко често развиваш с велосипед над 60 км./ч. и постоянна ли е тази скорост ако я развиваш или е моментна?
Аз не развивам, освен може би надолу на гладки участъци, но шосейкаджиите като нищо ги развиват.
blitz0 написа:То надолу всеки може.
bikerider написа:blitz0 написа:То надолу всеки може.
Дали?
blitz0 написа:
То надолу всеки може.Майката му е като шосейкаджиите-на дълъг стръмен байр и поне 1 час да я задържиш
brumbar написа:МИКИ МАУС написа:Фаусто Копи дали се досещал някога ,какви приказки ще си приказвате?!
Мистър Фаусто е имал късмета да се роди преди да изобретят магнита за спици и велокомпютрите - щастливец си е бил той
DstupidBastarD написа:Шо, бе, баце, питай другия път как се монтира седалката, обещавам да участвам по-активно у дискусията!
Митко Ruse написа:DstupidBastarD написа:Шо, бе, баце, питай другия път как се монтира седалката, обещавам да участвам по-активно у дискусията!
Хахаааа а пък там ако знаеш в кви филми ще Ви вкарам, че ще почнете да си местите седалката напред/назад след всяко спиране за по вода.
Митко Ruse написа:Точно.Ама кога/за какво каране/ се прави и защо?
Митко Ruse написа:DstupidBastarD написа:Шо, бе, баце, питай другия път как се монтира седалката, обещавам да участвам по-активно у дискусията!
Хахаааа а пък там ако знаеш в кви филми ще Ви вкарам, че ще почнете да си местите седалката напред/назад след всяко спиране за по вода.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта