crib написа:Бацета, смених си вилката, разгеле!С вилката се реших да сменя и рамката, движението, курбелите, задните венци, деклашорите, веригата, командите и още няколко малки, но скъпи, работи. Дет се вика, лоу енд бихолд, ето го моя Драг Бастард
crib написа:Бацета, смених си вилката, разгеле!С вилката се реших да сменя и рамката, движението, курбелите, задните венци, деклашорите, веригата, командите и още няколко малки, но скъпи, работи. Дет се вика, лоу енд бихолд, ето го моя Драг Бастард
П.С: и каплите, а в предната има ентегриран котарак, да си познавам колелото
DstupidBastarD написа:crib написа:Бацета, смених си вилката, разгеле!С вилката се реших да сменя и рамката, движението, курбелите, задните венци, деклашорите, веригата, командите и още няколко малки, но скъпи, работи. Дет се вика, лоу енд бихолд, ето го моя Драг Бастард
П.С: и каплите, а в предната има ентегриран котарак, да си познавам колелото
Честито, баце! Ти май си единствения тука, който е сменил Драг с друг Драг. Ако не е далновидно, поне е принципно решение.
marsa написа:Баце madmartigan, западната среща е 6:30
тука:
Който закъснее 2-3 минути гони туристическото темпо на останалитеМеденки ще има. Ако искаш заповядай с нас
DstupidBastarD написа:Бацета, кво става,, сички ли се прибрахте?
crib написа:DstupidBastarD написа:Бацета, кво става,, сички ли се прибрахте?
Ми... аз и Бокича си минахме обратно по същото трасе, другите тръгнаха към Дупница, с извинение. Стига да не са изпреварвали Голф с пернишка регистрация, треа сичко да е наред
bokichaa написа:Ае малко изпуснал един завой, но е добре.
bokichaa написа:Мда, още в началото, млко след като почва налкона след оназ другата хижа..
madmartigan написа:Веждата ми залепиха - chicks dig scars. Слагам лед на хълбока и до няколко дни съм на линия. Същото не може да се каже за колелото. Дори като се оправи предната капла и дерайльор, дясната команда ще си остане съдрана, което придава един разбойнически вид на таратайката твърде преждевременно.
DstupidBastarD написа:Утре ше се кара в района на Руси. Евриуанс енвайтед!
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта