alhimik написа:вместо да ме плашите с изгонване можете просто да уважите решението ми от миналата пролет след бреветната седмица да се махна а не да увъртате с Франция!
alhimik написа: На 1000км през 2007 година всички коломаратонци с изключение на мен се возиха по колите кои повече кои по малко ( нека имат доблеста да си признаят ) през вторият ден от пробега но не се посвиниха да се пишат "успешно завършили" дистанцията а Лазар се вози и третият ден нека си спомни как ме застигнаха с колата преди Калофер но не ми се извини че си взе медал Рандоньор 5000 наравно с мен!!!!!
marfi написа:Сега по темата:
Лазаре, как се взима медал Ранданьор 5 000 и може ли да трупам километри от различни държави?
DstupidBastarD написа:Сметам отсега да почнем записването за отборния флеш догодина у Исперих. А`м ин.
+иmarfi написа:DstupidBastarD написа:Сметам отсега да почнем записването за отборния флеш догодина у Исперих. А`м ин.
+1
DstupidBastarD написа:Сметам отсега да почнем записването за отборния флеш догодина у Исперих. А`м ин.
Randonneur написа:Да припомня регламента:
Отборите са от минимум 3, максимум 5 машини
DstupidBastarD написа:Ами, на мене байкмапа ми го дава от Шел-Ботевгладско до Исперих към 370км:
http://www.bikemap.net/route/346810
А денивелацията гаранция е сбъркана, реално едва ли е повече от 1800-2000.
DstupidBastarD написа:Бреветите, баце, са първите организирани карания на колело и в смисъла, че тогава сичко е било черен път, полски път, тва са и първите байкари. А смешните моторчета са изобретени доста по-късно.
alhimik написа:Като гледам как хубаво си пишете хич не ми се иска да пиша това ама
Не мога да остана длъжен на поредната доза лъжи и увъртания на Лазар .........
....................................................................................................
aspelozen написа:Момчета,изглежда съм непоправимо тъп,защото пак трябва да ми се обяснява същтността на тая тема.Точка 1.Според мене така разделено колоезденито има две половини.Първо-професионално:караш където ти кажат,когато ти кажат и колкото ти кожат,за което вземаш стотинки.Второ-любителско-карам колкото ми е кеф,където ми е кеф и когато ми е кеф,нито ми трябват медали нито искам пари за тая работа.Не мога да разбера за какво толкова се карате и надцаквате за некви бревети,като че ли става въпрос за Тура.Точка 2.Изобщо нищо не ми стана ясно с въпроса за масовостта погледнато от нашата си българска родна кухня/те франсетата са си на друго ниво,може да си съберат масовост по всяко време и място/.Та според мене масовост ще се получи и ще има кога се зарибят децата с колездене,децата ще зарибят други деца и след време може и да има навалица,ама без дечицата нема да стане,та който мисли да организира такива мероприятия според мене трябва да знае накъде да се взира.
ТИТАН написа:За мен бай Лазар много си е повярвал и това ще го погуби.За мен този човек няма морал.Поне да снижи глава и да не пише глупости за оправдание.
aspelozen написа:Първо-професионално:караш където ти кажат,когато ти кажат и колкото ти кожат,за което вземаш стотинки.Второ-любителско-карам колкото ми е кеф,където ми е кеф и когато ми е кеф,нито ми трябват медали нито искам пари за тая работа.Не мога да разбера за какво толкова се карате и надцаквате за некви бревети,като че ли става въпрос за Тура.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта