може да се включа за готината част
Драгоман- Искрец- Драгоман...
DstupidBastarD написа:Ние бехме вчера у районо, баце, а мене днеска ме вале на път за Вакарел. Утре ше ходим да видим ягодите на село, та в тоа ред на мисли, предлагам група желаещи да ме изпрати до Сливница или Драгоман, или Годеч. Абе, и до Искрец може, нема да ви трошим хатъра.
DstupidBastarD написа:Баце, ти зе ли я онаа вилка?
marsa написа:Нещо такова ми е идеята:
http://www.bikemap.net/route/157451
От Искрец, през Костинброд километрите ще са същите (-5-6).
sportacus написа:........всъщност не мога да не отбележа че оттук започна всичко!!!
Grash написа:Да, това ни беше един от първите маршрути заедно с баце Любо и баце Т.К. през далечната 2007 година![]()
Grash написа:marsa написа:Нещо такова ми е идеята:
http://www.bikemap.net/route/157451
От Искрец, през Костинброд километрите ще са същите (-5-6).
Да, това ни беше един от първите маршрути заедно с баце Любо и баце Т.К. през далечната 2007 годинаАко евентуално дойда утре и аз мисля така да завъртя, но ще видим. Утре в 9:00 тука!
sportacus написа:........всъщност не мога да не отбележа че оттук започна всичко!!!
А аз не мога да не постна една снимка от тогава
DstupidBastarD написа:А аз не мога да не постна една снимка от тогава
sportacus написа:DstupidBastarD написа:А аз не мога да не постна една снимка от тогава
Еееееее баце от къде го изкопа това бе ............ спомениииииииии ..........хахахахахахах
DstupidBastarD написа:Бацета, аз май предавам каузата днеска, излезна ми оферта, която нема как да откажем. Сори, но предполагам, че ше ме разберете! Белмекен!!!
bokichaa написа:DstupidBastarD написа:Бацета, аз май предавам каузата днеска, излезна ми оферта, която нема как да откажем. Сори, но предполагам, че ше ме разберете! Белмекен!!!
Некой има пръст тука...
Ами ягодите, бре??
marsa написа:Taa вечер ше спим на пода, да придобием форма на гръбнака. Никой ли няма да кара утре?
DstupidBastarD написа:Аз ше карам днеска, баце, ма предполагам, че вече си тръгнал. Маршрута ми е: Дружба-Люлин-Драгоман-Годеч-Искрец.
DstupidBastarD написа:marsa написа:Taa вечер ше спим на пода, да придобием форма на гръбнака. Никой ли няма да кара утре?
Аз ше карам днеска, баце, ма предполагам, че вече си тръгнал. Маршрута ми е: Дружба-Люлин-Драгоман-Годеч-Искрец.
Grash написа:Дайте сега инфо, тракове, профили и тн
bokichaa написа:![]()
![]()
![]()
...НО определено ще идем да го караме,
...НО определено до тогаз требе да си набавя нова касета..
Grash написа:bokichaa написа:![]()
![]()
![]()
...НО определено ще идем да го караме,
...НО определено до тогаз требе да си набавя нова касета..
Ха-ха, явно сте се намръзнали доста. Какво да се прави, случва се![]()
Определено ще трябва да дойда и аз! Я кажи, защо ти е нова касета? Каква ти е сега касетата/плочите отпред, ако са ти били неподходящи предавките за там?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта