brumbar написа::offtopic:
Бате Любо, да не си се качил на карбон?![]()
Specialized Roubaix Expert SL C2 2009

brumbar написа::offtopic:
Бате Любо, да не си се качил на карбон?![]()
brumbar написа:Честито да ти е баце, въобще няма да съжаляваш, а и трябва да вози много комфортно
Митко Ruse написа:Честито нов член в клуба на карбонките.В този ред да разкажа какво видях на сливенското сътезание.Преди време имах едно колело Дакорди - синьо/карбонова вилка и задни пера/с доста масивни алуминееви тръби..Кара го дно момче Петьо Копчето.Та като стана едно от паданията Копчето хакна един на земята и се хвърли като шаран на сухо.Видях го с краката насочени към слънцето.Та това колело се бе скъсило с два сантиметра и то точно на тръбите до челото.На карбоновите части им няма нищо въпреки, че са поели удара.Та не га жали а го скъсаи от каране.
[17:24:33] M3 - Veska каза: ооо значи си минал покрай нас и не си звъннал
[17:24:36] M3 - Veska каза: :^)
[17:24:37] M3 - Veska каза: тццц
[17:24:42] M3 - Kanew каза: e kazah ti
[17:24:45] M3 - Veska каза: испусна печеното
[17:24:47] M3 - Kanew каза: бяхме група
[17:24:55] M3 - Veska каза: какво от това
[17:25:09] M3 - Veska каза: ами то имаше много бре
[17:25:18] M3 - Veska каза: за цял сбор
marsa написа:Вчера май се прецакахме:[17:24:33] M3 - Veska каза: ооо значи си минал покрай нас и не си звъннал
[17:24:36] M3 - Veska каза: :^)
[17:24:37] M3 - Veska каза: тццц
[17:24:42] M3 - Kanew каза: e kazah ti
[17:24:45] M3 - Veska каза: испусна печеното
[17:24:47] M3 - Kanew каза: бяхме група
[17:24:55] M3 - Veska каза: какво от това
[17:25:09] M3 - Veska каза: ами то имаше много бре
[17:25:18] M3 - Veska каза: за цял сбор
marsa написа:Тука имам навика да почивам на Своге, ако некой път сме се разбрали - там съм:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=12195412 (приближавайки имайте предвид, че обикновено съм shoesless)
marsa написа:Аз пак да напиша, с риск погрешно да ме обвините, че спамим форумо, ето и моите снимки от вчера:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375954
За съжаление след като стигнах в Искрец спрях да снимам, до момента, в който се разделих с бат' Стефан на Своге..
Тук някой може и да си разпознае колата (аз реших, че отпрашва и щях да се хваля на компанията кво зверче съм засекъл):
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=12195397![]()
Тука имам навика да почивам на Своге, ако некой път сме се разбрали - там съм:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=12195412 (приближавайки имайте предвид, че обикновено съм shoesless)
Красотите на урото по Дефилето (това е което вие изпуснатхе):
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=12195360
brumbar написа:Бацета и аз да се похваля. Вчера с бате Виолет инцидентно решихме да посетим това природно чудо наречено Милеви Скали. Тая сутрин в 7 часа отпрашихме към Белово. Мога да кажа, че изкачването беше уникално и без предвалителната информация, която имах от Тъпото и от Бате Любо щеше да ми е много трудно да разпределя правилно силите си.
Трябва да отбележа, че катерих с класическия сетъп 53/39 и 11/23 и УСПЯХ да го изора чак до горе без да се налага да спирам. Това което ми направи впечатление е, че в самото начало първите 2-3 км. много лъжат от към наклон, в смисъл, че на пръв поглед не изглежда толкова стръмно /може би заради широките поляни около пътя/, но на спускането видях с какво сме се борили. Тактиката ми беше да тръгна на по-тежка предавка за да пазя 23-та зъба за най-тежкото изкачване. Първите 3 км. ги изкарах 39/19и само на най-стръмния участък между 2 и 3-ти км. щракнах на 21-цата за да издрапам от една дълга локва, след това до 10-ти км. си карах основно на 19-ката и тук таме на 21-ца. Както е известно гърча започва след 10-я километър и тогава 23-ката влезе в действие, като имаше моменти в които просто се налагаше да карам почти на баланс щото скоростта ми падаше на 7 км/час. Затова пък като видях стеничката на 14-я км. се наложи да я спринтирам и след като неочаквано се оказах на билото, велосипеда направо изхвърча като тапа от шампанско. От там нататък мъките свършиха и с очудващ ентусиазъм и енергия подкарах до края на маршрута - някаква антена или кула на края на 16-я километър, където пътя свърши. С цялото пестене на енергия, регистрирах невероятната средна скорост от 11.5 км. час, която включваша и шматкането до хижата. Трябва да отбележа ,ча бате Виолет също се представи достойно с 39-ка плоча и 25 зъба отзаде, но се разделихме на 3-я километър от изкачването, защото решихме всеки да кара със собствено темпо.
На връщане имахме една спукана гума и обичайното за мене тоалетно премеждие, което отдавам на изядените 4 корнита и една "фитнес" вафла с безброй количество витамини и протеини.
Общо ни се вързаха близо 79 км за малко над 4 часа.
Който го мързи да прочете всичко това да обобщя - ДНЕС БЕШЕ СТРАХОТЕН ДЕН
marsa написа:...той е с байк и сликове, но не се съмнявам, че ще ми издържи на умрелото темпо...
marsa написа:Кратко инфо:
След малко се тръгва за Своге с papi007, той е с байк и сликове, но не се съмнявам, че ще ми издържи на умрелото темпо![]()
Ако случайно някой иска да кара дестинацията по обед - да се насочва към центъра на Софето и да се обади.
Обичайно е да се обръщат Малтийци, че имат такъв футболен отбор (вече у втора лига).crib написа:marsa написа:Кратко инфо:
След малко се тръгва за Своге с papi007, той е с байк и сликове, но не се съмнявам, че ще ми издържи на умрелото темпо![]()
Ако случайно някой иска да кара дестинацията по обед - да се насочва към центъра на Софето и да се обади.
Бацета, вие на Витошка как профучахте покрай мен, аз махам, викам "Марса, Марсаааа", че чак едни французи ме заговориха!
DstupidBastarD написа:Днеска добре стана, уцелихме некво перфектно време с бате Любо и направихме едно от любимите карания - Белчин-х.Пионерска и обратно. 68км с почти 1400 денивелация. Дано и за утре Десита познае така прогнозата, ше има Мальовица-Бели Искър и Боровец откъм Долна баня.
marsa написа:Колегата байкър е луд, но като видех, че ще ме мори го подлъгах с бира в Своге, да му натежи и домързи.
sportacus написа:DstupidBastarD написа:Днеска добре стана, уцелихме некво перфектно време с бате Любо и направихме едно от любимите карания - Белчин-х.Пионерска и обратно. 68км с почти 1400 денивелация. Дано и за утре Десита познае така прогнозата, ше има Мальовица-Бели Искър и Боровец откъм Долна баня.![]()
За тези които искат да карат по този маршрут ето и ориентировъчна графика на денивилация:
http://ljupen.com/velo/pionerska09-05-12.png
* на графиката се отразяват пиковте по трасето (не усреднени стойности)
crib написа:sportacus написа:DstupidBastarD написа:Днеска добре стана, уцелихме некво перфектно време с бате Любо и направихме едно от любимите карания - Белчин-х.Пионерска и обратно. 68км с почти 1400 денивелация. Дано и за утре Десита познае така прогнозата, ше има Мальовица-Бели Искър и Боровец откъм Долна баня.![]()
За тези които искат да карат по този маршрут ето и ориентировъчна графика на денивилация:
http://ljupen.com/velo/pionerska09-05-12.png
* на графиката се отразяват пиковте по трасето (не усреднени стойности)
Ау, как ви завиждам за тоя маршрут... Асфалта още ли е толкова перфектен като миналата година... Просто се е насрало за каране там!
Едит: Абе, то е само 30 км от Белчин до Пионерска... то може и то София на един дъх да се вземе май?
marsa написа:Кой къде ще кара утре? Търси се компания за 100+ км, дестинация по избор. Не знам дали няма да се развали времето де. Бих покарал и днес следобед, но мисля че може пак да завали.
DstupidBastarD написа:brumbar написа:
Следващото каране мисла да обединим сили за едно обединено Милеви скали + Белмекен. Молим за мнения относно кога да го направим. Доколкото зависи от мене (а и от бате Любо, доколкото успех да преценим от днешния ни разговор), требва да е възможно в най-скоро време!
brumbar написа:Меду другото тази неделя сме замислили един хубав маршрут - с колата до с.Крън - от там тръгваме и изкачваме Бузлуджа, после по билото до връх Шипка, спускане към Габрово, изкачване на Узана с опознавателна цел и обратно през прохода Шипка - включваме три старопланински върха, което си е едно мини Джиро етапче
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта