sportacus написа:brumbar написа:Меду другото тази неделя сме замислили един хубав маршрут - с колата до с.Крън - от там тръгваме и изкачваме Бузлуджа, после по билото до връх Шипка, спускане към Габрово, изкачване на Узана с опознавателна цел и обратно през прохода Шипка - включваме три старопланински върха, което си е едно мини Джиро етапче
Опаааааа "Узана" ............ я дай малко повече инфо...... че извадих някаква мисъл.......
Митко Ruse написа:Опитвам се да направя маршрута на изкачването на Узана чрез Баикмапа но нещо не мога да определя финала по картата.По принцип е до едно уширение на пътя където има паметник на автомобилен състезател а на картата не мага да го намеря.
DstupidBastarD написа:sportacus написа:brumbar написа:Меду другото тази неделя сме замислили един хубав маршрут - с колата до с.Крън - от там тръгваме и изкачваме Бузлуджа, после по билото до връх Шипка, спускане към Габрово, изкачване на Узана с опознавателна цел и обратно през прохода Шипка - включваме три старопланински върха, което си е едно мини Джиро етапче
Опаааааа "Узана" ............ я дай малко повече инфо...... че извадих някаква мисъл.......
Баце, аз съм екстрасенс и мога да четъ мисли.
bokichaa написа:А, дали има някаква вероятност всичко това да се случи в Събота?..мм??
Аз в събота и Неделя съм все след нощни смени и варианта ми е евентуално неделя следобед да се развъртя, както и един голем понеделник.Grash написа:То и аз бих дошъл, но едно че събота е работен ден, а и има велошествие във София, което не искам да пропусна
brumbar написа:Бацета, предвид неблагоприятните прогнози за неделя, предлагам от тук нататък да кроим плановете за съботния ден. Ако Виолет не може да се освободи за събота, тържествено му обещавам, че ще минем по тоз маршрут другата седмица![]()
Предлагам в петък да уточним окончателните детайли около времето на старата на въпросната международна проява, а вие междувременно лобирайте, че Десито Банова да изпълни обещанието си за хубаво време
DstupidBastarD написа:бла-бла
bokichaa написа:Баце, ти , май не си се наспал...![]()
Реванширай се с един хубав маршрут за Събота из нашта околия...
marsa написа:DstupidBastarD написа:бла-блаКва я втасахте за днес, на Вакарел ли ще ходите?
bokichaa написа:Дай, некви параметри за днес, да вида дали ше успея да се включа?![]()
За Събота/Неделя ше го мислим.
DstupidBastarD написа:[
Баце, с риск да ме понапсувате, че пускам фитили, па после се отказвам, прецених че 6 часа возене с кола ше ми дойдат прекалено на крехката психика и нема да мога да си направим кефа с карането на колело. Маршрутът е супер-добър, но просто се сдухвам до непоносимо ниво докато се търкалям като багаж на предната седалка. На задната е още по-зле!
todor todorov написа:сряда, 20 май,
посока запад,
тръгване от околовръстно/бул европа към 8:15,
100-150 км?
И аз идвам.todor todorov написа:сряда, 20 май,
посока запад,
тръгване от околовръстно/бул европа към 8:15,
100-150 км?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта