DstupidBastarD написа:Аз пропуснах морето днеска, Ярема ми се види добра оферта за неделя, па ше видим откъде ше се прибираме.
DstupidBastarD написа:Епа, обявяваме по-дългите, баце, за един Вакарел нема смисъл да пишем вече. Днеска правихме Ярема и покрай язовиро, примерно и беше обявено.
marsa написа:Днес не можах да дойда, въпреки че исках. Утре съм дневна и ако я сменя за нощна ще карам, ако не - Вторник. Т.е. или утре, или Вторник, ще кажа по- късно днес. Ако ти се кара с мен, хвърляй по едно око
Днес не можах да дойда, въпреки че исках. Утре съм дневна и ако я сменя за нощна ще карам, ако не - Вторник. Т.е. или утре, или Вторник, ще кажа по- късно днес. Ако ти се кара с мен, хвърляй по едно окоGrash написа:Бацета, за утре някой ще кара ли някъде? И въобще за предстоящата седмица някакви карания планирате ли? Мисля че времето се постабилизира достатъчно за да можем да караме спокойно.
Аз реших днес да работя, то и времето беше маалко по- така... кхъ... променливо. Утре само да не ни изненада пак! Плана е да покараме доста утре, ако имаш предпочитания ти избери дестинация, аз бих карал навсякъдеGrash написа:Днес пропуснах, но утре трябва да се кара задължително. Очаквам включване от баце marsa и всеки друг заинтересован
Добре да, аз съм много навит за този маршрут! Ще решим в движение за Ярема - опция си е. Часът е екстра също.Grash написа:Предлагам да направим тази обиколка, Ихтиман-Самоков-София, нали ти хареса предния път, също така може и през Ярема да се направи... На мен ми е все-едно, както ти предпочиташ. Иначе може да се разберем за 9:00 на Ариана, да не е чак толкова рано
stilo написа:Баце Роска, утре един Вакарел от 7h?
stilo написа:Мда, че после съм на работа ... не на полето надявам се:)
DstupidBastarD написа:Убаво, 7ч. утре на мосчето, караме Вакарел, зада земеш кеша от куките и се разотиваме. Ето обявата за четвъртъка: Ше се кара Мухово-Белица, като още не се знае часъ на тръгване, ма ше е около 8-8 и нещо, че карането не е малко.
DstupidBastarD написа:Еми, да кажем че тръгваме в 8 от мосчето на горублянско. Тва означава, че ше бъдем в 9,00 на бензиностанцията на Вакарел. Подчертавам, бензиностанцията, дето е на магистралата, аз повече по тва спускане по стария път към Ихтиман нема да карам, мамка му, чат-пат има хасфалт м/у дупките там. Който иска промени, да пише, но аз ше си джиткам категорично по магистралата. За часъ немам предпочитания некви, но е убаво да е преди 9,се пак. А днес си бех сам и минах през Байлово, та в 10:40 чак бех на Вакарел и тъй като не ви видех на връщането, явно сте минали преди тва.
DstupidBastarD написа:stilo написа:Мда, че после съм на работа ... не на полето надявам се:)
Убаво, 7ч. утре на мосчето, караме Вакарел, зада земеш кеша от куките и се разотиваме.:
marsa написа:Каня баце Граш и който му се разхожда до "западните покрайнини" (тва е от една книга игра, еех), на освежаващо каране следобед. Идеята е да опънем един Драгоман, със старт около 5, може и 6. Имайте предвид, че поизпускате тура май.
В случай, че не вали де.
Надявам се, че това е офицялната уговорка, дръннете един телефон, ако в 8 ме няма, да ме събудите или да ви кажа след колко минути ше ви настигна с триста. А да - дано успеем някакси да се стикнеме като група, че в тоя участък не съм карал и не ми се удря на импровизации.DstupidBastarD написа:тръгваме в 8 от мосчето на горублянско. Тва означава, че ше бъдем в 9,00 на бензиностанцията на Вакарел.
marsa написа:.... дръннете един телефон, ако в 8 ме няма, да ме събудите или ...... А да - дано успеем някакси да се стикнеме като група....
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта