Е са вече си е*а мамата!

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот Grash » Чет Юли 26, 2007 10:25 am

DstupidBastarD написа:
TOYAGA написа:
DstupidBastarD написа:Бате, понеже сега ше говора с баба по телефона, може ли да се позова на тебе и да й кажа, че любимият й състезател нема да стартира повече в тазгодишния Тур? :dunno:

Разбира се! Предай й също така моите почитания и искрени съболезнования. Чудя се... дали да не ми дадеш и адреса й, за да и пратя букет рози и кутия пияни вишни за утешение?

Говорих с баба, благодари ти за сичко, но помоли вместо пияни вишни и други салати, да й пратиш банка кръв, щото сметала да участва в Обиколката на България след месец и нещо. Да си има, за секи случай. :^:

Батка, викам да се назобиме и да участваме. Ей са ще звънна на Расмусен, да го питам дали има още от "неговото" :rofl:
Аватар
Grash

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 10:27 am

Grash написа:
DstupidBastarD написа:
TOYAGA написа:
DstupidBastarD написа:Бате, понеже сега ше говора с баба по телефона, може ли да се позова на тебе и да й кажа, че любимият й състезател нема да стартира повече в тазгодишния Тур? :dunno:

Разбира се! Предай й също така моите почитания и искрени съболезнования. Чудя се... дали да не ми дадеш и адреса й, за да и пратя букет рози и кутия пияни вишни за утешение?

Говорих с баба, благодари ти за сичко, но помоли вместо пияни вишни и други салати, да й пратиш банка кръв, щото сметала да участва в Обиколката на България след месец и нещо. Да си има, за секи случай. :^:

Батка, викам да се назобиме и да участваме. Ей са ще звънна на Расмусен, да го питам дали има още от "неговото" :rofl:

Е, кво е "неговото", бе, бате? Вила в Синеморец? Къща в мексиканската пустиня? Ако ги дава тънко, може да участвам. :D
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 10:27 am

@ DstupidBastarD

Поздрави баба си!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 10:30 am

TOYAGA написа:@ DstupidBastarD

Поздрави баба си!

Поздравих я, баце. Тя също ти желае сичко най-полезно. Сега й се налага да излезне, щото има тренировка, а е чувала, че по тва време агентите на изненадващия допинг-контрол имат обедна почивка и апват банички в Ст. град. Не, че зоби, де, съвсем нормална предпазливост. :confused:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 10:33 am

jivkonik написа:Я дай малко инфо?!

Малко инфо
Аватар
TOYAGA

Мнениеот jivkonik » Чет Юли 26, 2007 10:38 am

TOYAGA написа:
jivkonik написа:Я дай малко инфо?!

Малко инфо

ЪЪЪЪ Може и по-голямо инфо да е!!! :rofl:
Сериозно - Контадор спрегат ли го в тия работи (допинги али бали)?! Малък е още за такива неща?! :dunno:
Аватар
jivkonik

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 10:48 am

Аватар
TOYAGA

Мнениеот todor todorov » Чет Юли 26, 2007 10:49 am

Тая тема много любопитна се оказа....

И май ще я подкараме догодина по същото време отново, ако самите колоездачи не се светнат, че губят те. Много ми харесва плитиката на организаторите на Тура да "поканвата" отборите на хванатите с допинг да напуснат. Надявам се тогава състезателите сами да почнат да говорят предварително, а не да се изживяват като сицилиански мафиоти дали клетва за мълчание. Щото сега Бунен може да си разправя, че е виждал Вино да тренира облечен в "черно", ама е късно, либе, за китка.

За франсетата и конспиративните теории малко прекалявате - просто допинга във Франция е криминално престъпление. Морени го арестуваха, ако не забелязахте. Последните две години ходя да гледам част от планинските етапи и не забелязвам зрителите да са особено лошо настроени към не-франсета. Но наистина са зле настроени срещу мошеници. Расмусен се явява точно такъв. И всъщност проблема с допинга е единствено морален, а не здравен.

Българските коментатори по Евроспорт... всъщност след като Сашо Диков коментира футбол защо те да не коментират колоездене?! Още не съм решил дали са просто смешни или абсурдни. Може пък толкова да си могат...
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот jivkonik » Чет Юли 26, 2007 10:58 am

TOYAGA написа:По-голямо инфо

ММММ... гледам има "комин", сигурно и имало и "пушек" някога в него..... да е жив и здрав! :popcorn:
Аватар
jivkonik

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 11:02 am

@ todor todorov

:agree:
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Admin » Чет Юли 26, 2007 12:26 pm

@DstupidBastarD
Стига си писал глупости в темата (както и в други теми), че да не ти спре достъпа до форума внезапно!

@qvkata
А ти започни да пишеш грамотно, защото може да престанеш да си намираш мненията там, където си ги оставил!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 6:06 pm

Admin написа:@DstupidBastarD
Стига си писал глупости в темата (както и в други теми), че да не ти спре достъпа до форума внезапно!

@qvkata
А ти започни да пишеш грамотно, защото може да престанеш да си намираш мненията там, където си ги оставил!

Баце, мола ти са, не ми сторвай зло!!! Ако внезапно ми спре достъпа до форума, ше получа внезапен инфаркт, сигурен съм. Нали не искаш да си отговорен за това нещастие, баце? :bawling: :crap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот ACID BURN » Чет Юли 26, 2007 6:09 pm

Стана безинтаресно и тъпо това състезание зареди тея простотий мн се дразна защото го гледам и гледах с мн интарес и сега излиза, че съм си изгубил времето.Е всепак ще видим кво ще се получи от тоя маутЪн байкър Еванс.Аз лично съм за него.
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот PtD » Чет Юли 26, 2007 7:05 pm

Всъщност напротив, точно това направи състезанието още по-интересно, защото е все по-неясно кой ще го спечели. Робо-сапиенс елементите отпаднаха. Може би виждаме едно ново начало?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 8:03 pm

PtD написа:Всъщност напротив, точно това направи състезанието още по-интересно, защото е все по-неясно кой ще го спечели. Робо-сапиенс елементите отпаднаха. Може би виждаме едно ново начало?

Епа, баце, що не земат преди секи етап да метат чоп, боб или нещо друго и така да определат кой да носи тениската? Хем ше е интересно, хем ше има шанс и франзуцин да я облече. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот ACID BURN » Чет Юли 26, 2007 8:10 pm

DstupidBastarD написа:
PtD написа:Всъщност напротив, точно това направи състезанието още по-интересно, защото е все по-неясно кой ще го спечели. Робо-сапиенс елементите отпаднаха. Може би виждаме едно ново начало?

Епа, баце, що не земат преди секи етап да метат чоп, боб или нещо друго и така да определат кой да носи тениската? Хем ше е интересно, хем ше има шанс и франзуцин да я облече. :bowdown:

:crazy: Ника ти нещо мн ти отговаря.
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот PtD » Чет Юли 26, 2007 8:41 pm

DstupidBastarD написа:Епа, баце, що не земат преди секи етап да метат чоп, боб или нещо друго и така да определат кой да носи тениската? Хем ше е интересно, хем ше има шанс и франзуцин да я облече. :bowdown:

Е, се пак трее да има нещо общо и с некви умения за колоездене, нъл тъй? Щот досега подреждането беше според хапченцата, големите хапченца най-отпред, по-малките отзад, а най-отзад завалиите дето не зобкат (не знам има ли такива ;))

@всички, мен пък дъ стюпид бастард много ме кефи! :agree:
Аватар
PtD

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 9:08 pm

PtD написа:
DstupidBastarD написа:Епа, баце, що не земат преди секи етап да метат чоп, боб или нещо друго и така да определат кой да носи тениската? Хем ше е интересно, хем ше има шанс и франзуцин да я облече. :bowdown:

Е, се пак трее да има нещо общо и с некви умения за колоездене, нъл тъй? Щот досега подреждането беше според хапченцата, големите хапченца най-отпред, по-малките отзад, а най-отзад завалиите дето не зобкат (не знам има ли такива ;))

@всички, мен пък дъ стюпид бастард много ме кефи! :agree:

Баце, не съм съгласен. Факт е, че нема професионален състезател (в който и да е спорт), който да не ползва услугите на т.нар. "спортно възстановяване". Нека обясна накратко - процесът се състои от тренировка, възстановяване и свърхвъзстановяване.
1. Тренировката е като да копаш дупка. Тука харчиш енергия и придобиваш основните техники.
2. Възстановяването е зариването на дупката, изкопана с тренировката.
3. Свръхвъзстановяването е надстройката, която бута спортната ти форма напреде.
Сички ползват таа схема, баце, разликите са по неколко пункта:
1. Некои копат повече, което води до по-големи нужди от възстановяване и т.3
2. Некои хора са по-предразположени към позитивните страни да зоба, отколкото други. Виждал съм хора дето от малко постигат големи резултати, а други зобат като крави и стоят на место.
В тоа ред на мисли, бате, оказва се, че който тренира най-много и има ген да усвоява зоба подходящо, той е шампиона, бате. Нема "чист" спорт, тва са приказки, с които вечер Жак Рох приспива внуците си, горкия изкукал сдуханяк. :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юли 26, 2007 9:11 pm

В няколко изречения си изпуснал "бате". Иначе обяснението за зоба е добро! :agree: :agree: :agree:
Бтв виждал съм това "предразположние към зоба" на хора, които зобят ужасно качествени неща. Един познат наби химия за маса пари а качи 4 кг. Идеше му да се самоубие после, аз му казах, че наполовина е успял...
Последна промяна Sp3c7r3 на Чет Юли 26, 2007 9:18 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 9:15 pm

Sp3c7r3 написа:В няколко изречения си изпуснал "бате". Иначе обяснението за зоба е добро! :agree: :agree: :agree:

Извинявай, бате! Поправям се:
Баце, не съм съгласен. Факт е, че нема професионален състезател (в който и да е спорт), който да не ползва услугите на т.нар. "спортно възстановяване", бате. Нека обясна накратко, бате - процесът се състои от тренировка, възстановяване и свърхвъзстановяване.
1. Тренировката е като да копаш дупка, бате. Тука харчиш енергия и придобиваш основните техники, бате.
2. Възстановяването е зариването на дупката, изкопана с тренировката, бате.
3. Свръхвъзстановяването е надстройката, която бута спортната ти форма напреде, бате.
Сички ползват таа схема, баце, разликите са по неколко пункта:
1. Некои копат повече, което води до по-големи нужди от възстановяване и т.3, бате.
2. Некои хора са по-предразположени към позитивните страни да зоба, отколкото други, бате. Виждал съм хора дето от малко постигат големи резултати, бате, а други зобат като крави и стоят на место.
В тоа ред на мисли, бате, оказва се, че който тренира най-много и има ген да усвоява зоба подходящо, той е шампиона, бате. Нема "чист" спорт, тва са приказки, с които вечер Жак Рох приспива внуците си, горкия изкукал сдуханяк. Ако имам още пропуски, мола да ми ги зачетеш тия: Бате, бате, бате, баце, баце, баце. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот shepo » Чет Юли 26, 2007 9:41 pm

:rofl:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 9:48 pm

Sp3c7r3 написа:В няколко изречения си изпуснал "бате". Иначе обяснението за зоба е добро! :agree: :agree: :agree:
Бтв виждал съм това "предразположние към зоба" на хора, които зобят ужасно качествени неща. Един познат наби химия за маса пари а качи 4 кг. Идеше му да се самоубие после, аз му казах, че наполовина е успял...

Бате, категоричен съм за едно нещо - зоб требва да зимат само състезателите. Ефектът от него е сравнително краткотраен, резултатите спадат бързо след спирането на циклите, а секо следващо надграждане става чрез повишена доза зоб. Идеята е проста - зобиш, биеш, спираш. Тва се нарича "спортна форма". Бас фащам, че Армстронг извън "състезателна форма" ше се класира предпоследен в Тура. Последен, със сигурност, ше е некой французин в състезателна форма. Бате, бате, бате, бате, бате, бате, бате, бате. Сори, нещо ги забравих пак. :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 10:02 pm

DstupidBastarD написа: Идеята е проста - зобиш, биеш, спираш. Тва се нарича "спортна форма". Бас фащам, че Армстронг извън "състезателна форма" ше се класира предпоследен в Тура. Последен, със сигурност, ше е некой французин в състезателна форма.

:agree:
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bluskanie » Чет Юли 26, 2007 10:03 pm

Бате, кажи нещо за качеството на зоба, що оно се знае, че ако зобиш пилс от пазара, ем нема да биеш и да спреш, ем мое да спреш изобщо...
Последна промяна bluskanie на Чет Юли 26, 2007 10:04 pm, променена общо 1 път
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот PtD » Чет Юли 26, 2007 10:04 pm

DstupidBastarD написа:2. Некои хора са по-предразположени към позитивните страни да зоба, отколкото други. Виждал съм хора дето от малко постигат големи резултати, а други зобат като крави и стоят на место.

Ми то не е задължително всеки да може да е шампион! Който може, може, който не - да не се състезава бе. Аз що не се състезавам?
Аватар
PtD

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 26, 2007 10:13 pm

Ми шото толко си можеш... И аз съм така...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 26, 2007 10:18 pm

PtD написа:
DstupidBastarD написа:2. Некои хора са по-предразположени към позитивните страни да зоба, отколкото други. Виждал съм хора дето от малко постигат големи резултати, а други зобат като крави и стоят на место.

Ми то не е задължително всеки да може да е шампион! Който може, може, който не - да не се състезава бе. Аз що не се състезавам?

Мъдро си постъпил, баце. Като погледнеш статистически колко участника има в едно състезание и колко са свободните шампионски места, нема голем смисъл да се зобиш. Относно качеството на зоба, тука немам конкретни наблюдения освен тва, че в България нема качествен зоб, повечето са ветеринарни боклуци, само че некои ги плащат на цената на нормални такива. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот PtD » Чет Юли 26, 2007 10:31 pm

Мисля, че ме разбрахте добре - затова е шампион, защото може повече от другите. И моженето в идеалния случай не се мери с количеството и качеството на хапчетата, дето е изпил. Който си има ген да се възстановява бързо, пичьели, който няма ни пичьели. Време е да се върне спортът към тези принципи. Не че смятам, че наистина ще стане :crap:
Аватар
PtD

Мнениеот jivkonik » Пет Юли 27, 2007 8:16 am

Много сте прави за зобенето и моженето! И италианеца, който хванаха беше ползвал, и Расмусен "уж" беше ползвал - разликата в представянето си беше очевадна!!! :agree:
Ландис още "го мислят" как да го накажат за онзи тестостерон - това е пълен фарс - ХВАНАХА ГО по време на Тура, мина година вече!!!
Обаче той спомена на ухо, че може да разкаже за "интересните похвати" в работата му с Дискавъри и Армстронг преди години.... и Щатската федерация тихо прибра папката със случая при нея си "да взима решение"..... смех Баце отсекъде...... :rofl:
А онзи датския небъдник как и без да го хванат си гризна дървото?! Брей! :dunno:
Аватар
jivkonik

Мнениеот TOYAGA » Пет Юли 27, 2007 11:55 am

Абе... Морени гледам го закопчаха и го прибраха веднага. Винокуров като е с положителна проба що не е в затвора? :dunno:
Аватар
TOYAGA

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене