Митко Ruse написа:Добре де ама кво правят от отбора на Несебър, че са го оставили сам човека та да го съжаляват немците.
XTR написа:Road Gap-а, се оказа грешен, аз ги чаках на Арбанаси, те минаха покрай Лясковец..
XTR написа:Road Gap-а, се оказа грешен, аз ги чаках на Арбанаси, те минаха покрай Лясковец..
Митко Ruse написа:В сайта на БКС не намерих протоколи за изминалите три етапа от обиколката.Някой да е засякал някаде другаде?
Митко Ruse написа:В сайта на БКС не намерих протоколи за изминалите три етапа от обиколката.Някой да е засякал някаде другаде?
roadrunner написа:Малко извън темата, някой от вас има ли представа дали българските профи колоездачи получават достойно заплащане
BULLDOG написа:За никой шампион парите не са били водещи.Парите са следствие.И не гледайте какво взимат на запад.
Neo_92 написа:BULLDOG написа:За никой шампион парите не са били водещи.Парите са следствие.И не гледайте какво взимат на запад.
Кво ?!? Искаш да ми кажеш че на Иво Габровски му стигат некви 1000 лв на месец ? И неквите мизерни премий дето взима от състезанията които печели ? Кажи ми че се шегуваш. Да , за шампионите , като Иво, парите не са водещи , но далеч не са достатъчни ...
Митко Ruse написа: от КК Бургас преди да дойдат чужденците са вземали по 500лв..А КК Бургас се смята от богатите клубове.Ади с някакви добавки да са 1000лв.
marfi написа:http://www.probike-bg.com/modules/news/article.php?storyid=1839]Класиране четвърти етап и генерално класиране
Много се кефя на заглавията на журналята:
Казахстанец пребори Габровски в IV етап от Обиколката на България
Яката борба е била, Иглински изостава на близо 20 минути от Габровски, та си представям с какъв зор го е гонил.
Нема мат'риал, нема мат'риал по вестниците и т'ва си е.
Митко Ruse написа:Кво правите бе пичове с последните няколко поста върнахте на дневен ред идеята ми да имигрирам.То таман се появи някаква надежда и пак тъма.
TREK_fan написа:Ще катерят ли Бузлуджа днес?Някъде четох,че дори два пъти щели да качват Бузлуджа ама за кой етап е това не разбрах
x6x написа:Такова информационно затъмнение няма никъде
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта