желая ви успех!
marfi написа:Мокро не мокро...
Be there!
bokichaa написа:marfi написа:Мокро не мокро...
Be there!
Да не се учидите ако Туше цъфне да повърти с Вас....![]()
bokichaa написа:marfi написа:Мокро не мокро...
Be there!
Да не се учидите ако Туше цъфне да повърти с Вас....![]()
Последният път като карахме заедно беше непривично слънчево с непривични 30+C' в осем и нещо сабалям..
Но аз се постарах бързо да свърши това мъчение...превръщайки го в още по- гоЛемо....![]()
Ае, ше намина другата седмица да го карам това - Люлин - Банкя - Клисура...ако има бира...![]()
Може и баце crib да доведа......баце?
todor todorov написа:... Но за утре много се зачудвем къде да врътна - напримерно х.Бор или напримерно Клисура, или напримерно другаде.
...
DstupidBastarD написа:Да позная ли по чия програма тренира момчето? Бъдещ победител в Обиколката на България е тва, ейййй!
retrobike написа:д**ба ,като ще дават награда поне да е наистина награда ,един гюделин да беха сложили
ама и за един дуал контрол са се стиснали ,мамоооо.
нема да се учудя ако и гумите са cst от 12лв
много ме дразни тоя драго ,стиснал се толкова чеее ....
retrobike написа:д**ба ,като ще дават награда поне да е наистина награда ,един гюделин да беха сложили
Deerde написа:retrobike написа:д**ба ,като ще дават награда поне да е наистина награда ,един гюделин да беха сложили
DRAG рядко навиват гюделина на кормилото,за да не се изцапа или нарани по време на транспортиране на колелото,иначе си върви с него в кутията както си е.Чесно казано и мен напоследък започнаха да ме дразнят много![]()
![]()
тогава си връщам думите назад не искам да съм злобен или нещо но аз като лично мнение не съм превържаникcrib написа:тук вече почна да ви излиза пяна от устите. При покупката на Драг служителите на магазина ви монтират педалите и гюделина, настроиват скоростите и т.н. Колелата много често се пренасят до магазина в полуготово състояние.
marsa написа:Аз ще пропусна Клисура, а иначе бацета на морето валят едни неприятни дъждове, обезателно на часовника в Сливен ще има прецакани, защото времето се мени постоянно... От утре мисля да подхвана околоморските маршрути
Баце, да не си си взел отпуска?!Grash написа:marsa написа:Аз ще пропусна Клисура, а иначе бацета на морето валят едни неприятни дъждове, обезателно на часовника в Сливен ще има прецакани, защото времето се мени постоянно... От утре мисля да подхвана околоморските маршрути
Ти на морето ли си вече? Нищо не каза, ако си там, кажи как си стигнал(ако изобщо си карал натам)... Това време много неприятно посред лятото се случи, аз утре ако е сухо и се реша да тръгна смятам да се кача над облаците, че да не ме вали
marsa написа:Баце, да не си си взел отпуска?!![]()
Не ти препоръчвам да ходиш където и да е с велосипед за повече от 20км, защото горе-долу през толкова, или иначе казано през 30 минути времето се мени.
Тогава горещо ти препоръчвам следното облекло:Grash написа:Е как бе баце, тя отпуската ми свърши преди 1-2 седмици, кой ти дава толкова често да почиваш в днешно времеТи па... 20 км.. аз мислех нещо около 200км и 2км вертикално
crib написа:аз днес ще съм пас, много работа и малко време.
marsa написа:Route Ravda - Ponor Pass.
http://www.bikemap.net/route/272949
От село Равда, по главния път за Варна, подминават се отбивките за Несебър, Сл. Бряг и Св. Влас, и се изкачва проход понор (443м н.в.). На най- голямата височина има чешма, след това може да се спусне от двете страни, като от тази, която катерих по табели имаше 8%, но според мен на места и повече. Има доста трафик, но шосето не е много тясно и може без проблем да ни подминават нагоре, а надолу се държи темпо с автомобилите (50-70км/ч) - завоите са полегати под 35км/ч не съм падал, въпреки че ограничението на места е 20!
36.6км
1:26ч.
25.32км/ч ср.
Дигнах си рекорда с тоя велосипед на 77км/ч
Са набивам мазни понички по 25ст. и мисля да релаксирам на плажа.
Снимков материал:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=408769
П-с: Много вятър! кофтито е когато те шибне настрана
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта