fu4ko написа:Аз карам с най обикновени пластмасови от 5лв и с маратонки.През лятото си карам с джапанки
Alexi написа:аз карам шосейката с планински автомати ,намерил съм си леки такива 280 грама ,и си карам с МТБ обувки които са доста по меки имат и грайфер , стават и за вървене
SlipX написа:Колеги, извинявам се че пиша в темата на колегата. Но бихте ли ми препоръчали и на мен някакви педали до около 40-50 лв. Важното е да са здрави, тоест да издържат на теглото ми (около 90 кг съм с раницата). Малко пояснения карам Планински велосипед нисък клас основно за парково каране. пътеки или леки извънградски преходи по черни или не добре асфалтирани пътища. Появи се едно скърцане, помислих че е от средното движение понеже имаше лек луфт. Смених го с ново по-скъпо и по-здраво от моето оригинално. Предполагам, че скърцането идва от педалите, защото скърцат само при по-голямо напрежение.
SlipX написа:Да може би флат търся. Не е от курбелите, понеже вчера ги сваляха, когато сменяха средното движение. Всичко си е натегнато след това. Не съм проверявал педалите дали са стегнати. Тези, които си ги споделял ги има и в OLX, или подобия на тях на долу горе тази цена, която споделих.
SlipX написа:Колеги, извинявам се че пиша в темата на колегата. Но бихте ли ми препоръчали и на мен някакви педали до около 40-50 лв. Важното е да са здрави, тоест да издържат на теглото ми (около 90 кг съм с раницата). Малко пояснения карам Планински велосипед нисък клас основно за парково каране. пътеки или леки извънградски преходи по черни или не добре асфалтирани пътища déménageur Toulon. Появи се едно скърцане, помислих че е от средното движение понеже имаше лек луфт. Смених го с ново по-скъпо и по-здраво от моето оригинално. Предполагам, че скърцането идва от педалите, защото скърцат само при по-голямо напрежение.
Gworan написа:Имам и аз въпрос за педали. Обаче (и сигурно шосеистите ще получат гърчове като чуят) аз пък търся точно обратното - да не са автомати.
На първо време си взех едни супер обикновени VP-536. Всъщност не ми трябва нещо по-специално, но тези са бомбок от към конструкцията вътре, усеща се че не въртят плавно, и вътре хрупат, дори само след 3-4 карания...
И за да спазим шосейската традиция, щом нещо ще се сменя - новото трябва да е по-леко
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта