Nymphetamine написа:Браво, чудесна работа... и ми беше наистина от полза да го прочета.
Admin, ако няма нищо против, може да го добави в сайта като допълнителна информация по техниките не ЕздИне.
Reactor написа:Nymphetamine написа:Браво, чудесна работа... и ми беше наистина от полза да го прочета.
Admin, ако няма нищо против, може да го добави в сайта като допълнителна информация по техниките не ЕздИне.
Присъединявам се към идеята,материала да се добави тук в сайта,разбира се ако Admin прецени,че е правилно.
По-опитните велосипедисти използват само предната спирачка в около 95% от случаите
Са ще се надлъгваме или ?На добра, суха настилка, като цяло е невъзможно да се плъзне предната гума при оказване на спирачен натиск.
Мисля че още при гръмването ще е излезнала от шината као не и по-рано( и това да е причината). Второ ако ти гръмне гумата, хубаво, звучно мислиш ли че ще мислиш с коя спирачка да спираш или ще се чудиш какво е станало ?Ако предната ви гума гръмне....Ако окажете спирачна сила върху колело със силно спаднала гума може да доведе до отделянето на гумата от шината
Винаги съм си мечтаел, да скъсам жило на предна спирачка и да спра с нея.... ама щом казвате ще използвам заднатаСкъсано жило на предна спирачка
Авторът кара ФТ велосипеднали ?Като цяло, автора на статията не препоръчва използването и на двете спирачки едновременно
а определена скорост и радиус на кривата на завоя, центъра на тежестта на велосипеда/велосипедиста трябва да е изместен на определено разстояние встрани от велосипеда (по посока към центъра на окръжността, която описва завоя), или велосипеда ще загуби баланс.
Бих добавил и натискане на педалите за по-голяма стабилност.....Рязко накланяне на велосипеда, докъто горната част на тялото стои изправена
+1Само аз ли не видях нищо полезно в тази статия..
Admin написа:... аз поне нямам опит с шосейни и подобни на тях велосипеди...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 26 госта