Ура, ура и ура

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Ура, ура и ура

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юни 16, 2008 9:00 am

Да се похваля,че на състезанието в Пловдив ги разбихме.Защо казвам разбихме-аз бях помагач/грегари/ а както знаете шосейното е много тактическо и отборно.В което е и хубавото.Затова ударихме с едно ново момче.Направо разплака старите звезди.Още повече ние не сме тренирали като млади колоездене и нямаме зад гърба си по двадесет години професионалисти и купища медали.Състезанието бе 15 обиколки по 1,4 км. Като на всека пета спринт за точки.Кара се със средна 38 км/ч но като включим острите завои и спирането да 15км. Става доста яко каране.Първия и третия спринт ги взехме и втория трети и това бе категорично достатъчно за първото място.В резултат купа, грамота и плик с 50лв..Ако има въпроси заповядайте.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот BluE_Magic » Пон Юни 16, 2008 1:51 pm

Браво на вас и аз бех на състезанието даже напраих малко клипчета като се състезаваха младшата нашия човек Цецо 2ри ама пък вчера на изкачването ги разби и един пич от старшата зе 3то място Пано се казва . Иначе сичко беше много яко .
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 16, 2008 8:15 pm

Честито, баце! Барабар с поздравленията имам и един въпрос: Имаше ли група 30-40 или 35-40? Тука сме се надъхали неколко човека да участваме и да ви направим медалите трудни. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юни 16, 2008 8:25 pm

Не знам точно на колко до колко години ги понапускаха но останах с впечатлението,че който искаше да кара кара.Чакам един пич да ми пише на мейла.Така се разбрахме и навярно тои ще даде повече информация защото беше от по младите.Напиши ми и ти да си разменим телефони.
Митко Ruse

До Т.К.

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юни 16, 2008 8:32 pm

Да те попитам.Кво значи това дет ми заключват темата.Такава ми е уговорката с този пич от Пловдив.Опитвам се да разбера какъв е проблема и да не се ядосвам.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 16, 2008 8:34 pm

Митко Ruse написа:Не знам точно на колко до колко години ги понапускаха но останах с впечатлението,че който искаше да кара кара.Чакам един пич да ми пише на мейла.Така се разбрахме и навярно тои ще даде повече информация защото беше от по младите.Напиши ми и ти да си разменим телефони.

Писах ти бележка. Иначе, в неделята поне три коли, натоварени с бегачи ни изправериха по магистралата. Ние с баце Любо и Тоше направихме един студен, градушков и дъждовен Белмекен. Ако си мераклия, ше повторим некой ден, стига Деси Банова да каже, че горе ше е поне 20 градуса и слънце. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Re: До Т.К.

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 16, 2008 8:42 pm

Митко Ruse написа:Да те попитам.Кво значи това дет ми заключват темата.Такава ми е уговорката с този пич от Пловдив.Опитвам се да разбера какъв е проблема и да не се ядосвам.

Пуснал си две теми по един и същ повод, баце, то и аз се обърках и ти зададох въпрос в таа, щото първо нея отворих, а после видех, че си отговорил в другата. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юни 16, 2008 8:53 pm

О.К. няма проблем.
Митко Ruse

Назад към Други видове колоездене