старт шоссе

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

старт шоссе

Мнениеот perda6ko » Пон Юли 07, 2008 9:12 pm

Здравейте,
Аз имам едно антично Старт Шоссе. Знам ,че е старо , обаче не ми се оставя и постоянно сменям нещо. Обаче голям проблем ми са частите. От Варна съм. Ако някой знае къде има части за него моля да ми каже. Мерси предварително.
Great minds discuss ideas,
average minds discuss events,
small minds discuss people!!!
perda6ko

Рейтинг: 1200

Мнениеот Митко Ruse » Вто Юли 08, 2008 9:29 am

Да не те разочаровам но както се намират трудно части за Москвич така е и със Стартшосе.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Re: старт шоссе

Мнениеот Ozzie » Вто Юли 08, 2008 8:25 pm

perda6ko написа:Здравейте,
Аз имам едно антично Старт Шоссе. Знам ,че е старо , обаче не ми се оставя и постоянно сменям нещо. Обаче голям проблем ми са частите. От Варна съм. Ако някой знае къде има части за него моля да ми каже. Мерси предварително.

А обикалял ли си по магазините?
Джери и Неделчо са от старото поколение. възможно е да ти предложат нещо. Във "Доктор Вело" по едно време имаше разни архивни чаркове. Може да провериш и там.
:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Други видове колоездене