Митко Ruse написа:Приятели, по това време на лятото като повиша интензивноста на тренировките и нещо ме хваща умора.Не ми се кара, краката ми тежки не е това самочувствието което бих искал да имам.Уж направих пролета обем и планирано тренирам но това е положението.Дали някои би ми помогнал с някои идеи за медикаментозно възтановяване.
Митко Ruse написа:След това ужасно изкачване в Габрово почивах два дни но има още умора.Пък искам да потренирам още че ужасна конкуренция бе братчета.
flex написа:Пичове внимавайте като карате в такива жеги, защото не е много препоръително от доста спортни лекари. Умората е знак който би трябвало да се спази.
BluE_Magic написа:Да ви питам чуствам ужасна болка в краката по точно в бедрата мисля че става така заради тежките обороти ама не съм много сигорен кажете как да премахна тази болка .
Митко Ruse написа:не подходих като към състезание с необходимите почивки преди това а даже предния ден направих тежичка тренировка.
flex написа:Пичове внимавайте като карате в такива жеги, защото не е много препоръително от доста спортни лекари. Умората е знак който би трябвало да се спази.
BluE_Magic написа:Ама аз не мога да си давам така почивки когато си искам имам да наваксвам и почвам вече секи ден яко .
А като остареешBluE_Magic написа:Ама аз не мога да си давам така почивки когато си искам имам да наваксвам и почвам вече секи ден яко .
BluE_Magic написа:Дам и ние на пулс тренираме 150пулс = 30км/ч ... Да ви питам чуствам ужасна болка в краката по точно в бедрата мисля че става така заради тежките обороти ама не съм много сигорен кажете как да премахна тази болка .
Митко Ruse написа: Но все пак се надявах да напишете за някоя химия.....
Митко Ruse написа:Но все пак се надявах да напишете за някоя химия,че мойте се /лизгат, цапат, зобят/като за световно.Все пак не ми се влиза в форумите по бодибилдинг/не че не съм го правил/.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта