sto100jan написа:Значи , хубаво са казали колегите по-горе , за града си става и МТБ , за шосейни разходчици - пак . Ако си по-едър , обаче - можеш да направиш като мен . Взех си Спринт Аполон 28 цола . Много по-удобен е . Заводски си го продават окомплектован с багажник , калници , динамо , фар и задна светлина . Парите са му малко , а качеството е прилично . Гумите са с диам.28 мм , или 30 мм , и с тях няма да имаш проблемите на тънките шосейни гуми . Даже аз мисля ,като му дойде времето да се пробвам и с 35мм . Багажника си е голяма благина, ще го оцениш по достойнство . Три вида са популярните 28 цолови сити/травел байкове в Б-я - Спринт Аполон , Драг Маратон , и Крос Ароу , поне тях съм виждал да се карат . Спринта и Кроса са един джаз , Маратона е малко по-скъп , но и му е по-висок клас окомплектовката .
DstupidBastarD написа:sto100jan написа:Значи , хубаво са казали колегите по-горе , за града си става и МТБ , за шосейни разходчици - пак . Ако си по-едър , обаче - можеш да направиш като мен . Взех си Спринт Аполон 28 цола . Много по-удобен е . Заводски си го продават окомплектован с багажник , калници , динамо , фар и задна светлина . Парите са му малко , а качеството е прилично . Гумите са с диам.28 мм , или 30 мм , и с тях няма да имаш проблемите на тънките шосейни гуми . Даже аз мисля ,като му дойде времето да се пробвам и с 35мм . Багажника си е голяма благина, ще го оцениш по достойнство . Три вида са популярните 28 цолови сити/травел байкове в Б-я - Спринт Аполон , Драг Маратон , и Крос Ароу , поне тях съм виждал да се карат . Спринта и Кроса са един джаз , Маратона е малко по-скъп , но и му е по-висок клас окомплектовката .
Скивай, баце, ако ти имаш некви проблеми с шосейното колело, определено стотина други юзъра немат такиви. В тоа ред на мисли, пази си проблемите за себе си или психолога, който ползваш и не ангажирай шосейните колела с тех. На въпроса на пича, да, за града е по-добре по-дебела гума.
Напомня много на Онтариото, със заключването на вилката и особено ако се сложи слик 1.5~1.6 ще стане много бърз велосипед за града.jlto написа:А какво ще кажете за това колело?
http://screambikes.eu/product_info.php? ... 53b770a6a4
доколкото разбрах до края на май ще го има по магазините. (все още го няма нищо че го има в каталога)
Synthesis написа:Никое колело не може да ти достави такова удоволствие като шосейното. Но със сигурност не е най-практичното. Ако имаш някакъв байк за всеки ден, си вземи шосейка!
Между другото (леко в офтопик), един от потребителите тук (madmartigan) кара шосейка, по- точно Sprint Monza градско съвсем успешноBenicio написа:Благодаря на всички за мненията ! Бяха много полезни особено последното. Определено се спрях на градско след преценка за какво ще го използвам и предвид, че по стечение на обстоятелстава останах без никакво колело в момента ще взимам някое евтино градско Драг например да си ходя на работа с него и на бира
пък в последствие ще видя дали ще взимам друго.
marsa написа:Между другото (леко в офтопик), един от потребителите тук (madmartigan) кара шосейка, по- точно Sprint Monza градско съвсем успешноBenicio написа:Благодаря на всички за мненията ! Бяха много полезни особено последното. Определено се спрях на градско след преценка за какво ще го използвам и предвид, че по стечение на обстоятелстава останах без никакво колело в момента ще взимам някое евтино градско Драг например да си ходя на работа с него и на бира
пък в последствие ще видя дали ще взимам друго.
Единствените разлики, които съм забелязал са по- големия балон на гумата (мисля, че беше казал 28мм, не пречи да се ползва и малко повече), както и широки удобни платформени педали.
А, тва с каишките ие извращение, братcrib написа:Че и аз си карам шосето градско. С педали с каиши.
След като не надвишаваш стотина килца и те влече, значи шосейното колоездене е точно за теб. Пък и тва разбира се не изключва друг вид колоездене.markup написа:Ако някой сметне, че шосейката не е за мене или каквото и да е - съвети приемам всякакви
tumbaka написа:обаче ми го дадоха от под масата така да се каже, както едно време телевизорите "Велико Търново" по втория начинщото офицялно го нямат май на сайта им.
http://bikescenter-bg.com
markup написа:А като цяло като копувам има ли нещо по-генерално, което трябва да имам в предвид - типове рамки, спирачки, кормило и прочае или всичко е до марката
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта