Тур Сандански

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Тур Сандански

Мнениеот Митко Ruse » Сря Апр 29, 2009 10:58 am

Вижте в http://www.obikolkata.com , че организират лагер за ветерани от Европа.Да се сетят, че има и такива България няма.Толкова съм възмутен.Направих необходимото да вдигна шум в нашите среди за това.Да видим какво ще стане.Кои има интерес?
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Re: Тур Сандански

Мнениеот Synthesis » Сря Апр 29, 2009 7:01 pm

Те германците са си избрали Сандански. Миналата година са били в Палма де Майорка, но явно не са доволни :D . Та като се свързаха с нас че ще идват, колоездачните среди в Сандански /разбирайте двама души/, разбира се пожелахме да съдействаме.
Аватар
Synthesis

Рейтинг: 1552

Мнениеот старши » Сря Апр 29, 2009 10:29 pm

Община Сандански е домакин и съорганизатор на тренировъчен лагер на ветерани, участвали в Пробега на Мира

Митак, коя година си се пускал на пробега ? :D
Разбирам да отидеш, ама и да познаваш някого от германците.
Ама ще се чувастваш като в небрано лозе.
Аватар
старши

Рейтинг: 1345

Мнениеот Митко Ruse » Чет Апр 30, 2009 8:03 am

Абе не става въпрос за мен.Аз нали знаете не съм карал професионалист.А що да не карам с тях и дали всичките двадесет са карали пробега.То сега и с Улрих бих се наел да карам нали го видях сега как изглежда.Уффф защо все "чашата е наполовина празна".
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Назад към Други видове колоездене