Митко Ruse написа:На 30 и/или 31 май Габрово критериум и/или изкачване Узана.И/или значи ако се намерят достатъчно пари за полицейска охрана.
steve_n написа:Митко Ruse написа:На 30 и/или 31 май Габрово критериум и/или изкачване Узана.И/или значи ако се намерят достатъчно пари за полицейска охрана.
А за това състезание в Габрово има ли някъква по-подробна информация, като възрастови групи, условия за участие, час и място на стартиране, телефони за контакти с организаторите и т.н. Питам защото съм на 27 години и ме интересува дали ще имам право на участие,, а имам голямо желание да участвам.
sportacus написа:Най-вероятно Росен и баце Любо ще дойдат в Узана.
Митко Ruse написа:sportacus написа:Най-вероятно Росен и баце Любо ще дойдат в Узана.
Искате ли да обсъдим обща тактика щото това състезание аз съм го отписал и търся на някого да бъда "грегари".
Митко Ruse написа:В БГ се намираме.Вижте сайта на колоездачния съюз и ще разберете за какво става въпрос.Този клуб няма сайт /то да не е Клуб Мамут-София/ ........
Митко Ruse написа:На 30 и/или 31 май Габрово критериум и/или изкачване Узана.И/или значи ако се намерят достатъчно пари за полицейска охрана.
На 21 юни общ старт Добрич - 60км..
На 8 и 9 август Държавно първенство - 10км. ТТ и 70км. общ старт класирането групи по години.
Не знам датите за Бургас и Пловдив/може би края на август-критериум-15км./.
Митко Ruse написа:Що само ще гледаш бе Росене?То критериума си е състезание като състезание само малко по трудно.Иначе сериозно - чакам да ми се обадят по телефона но вътрешно съм убеден, че ще е само изкачване до Узана за мое съжеление.
На 21 юни общ старт Добрич - 60км..
На 8 и 9 август Държавно първенство - 10км. ТТ и 70км. общ старт класирането групи по години.
Не знам датите за Бургас и Пловдив/може би края на август-критериум-15км./.
Митко Ruse написа:Задължително е да участвате на всички състезания от тук нататък.Нали моята мисия вече година е да Ви докарам да карате.
Митко Ruse написа:Задължително е да участвате на всички състезания от тук нататък.Нали моята мисия вече година е да Ви докарам да карате.
BluE_Magic написа:shte ima li za starsha vazrast v dobrich . Kak e mitko az v sliven na kriteriuma padnah na 6 obikolka na onq gaden 2-en zavoi. Sorry za latinicata ama pisha ot telefona
DstupidBastarD написа:Е, то се очакваше, баце. Като нема кинти, колоездачите-професьоналисти не въртат педалите. Е, затва ми се образува идея заа неква аматьорска лига, която скоро ше промотирам на ващо внимание тука, нещо от сорта на бреветите, но със състезателен елемент и само за аматьори.
todor todorov написа:Митко Ruse написа:Задължително е да участвате на всички състезания от тук нататък.Нали моята мисия вече година е да Ви докарам да карате.
Ами аз декларирам, че работя за твоята мисия. Сега да земеш снимка на дъщерята да пратиш (да не го види Бръмбара това....)![]()
DstupidBastarD написа:Е, то се очакваше, баце. Като нема кинти, колоездачите-професьоналисти не въртат педалите. Е, затва ми се образува идея заа неква аматьорска лига, която скоро ше промотирам на ващо внимание тука, нещо от сорта на бреветите, но със състезателен елемент и само за аматьори.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта