Календар на БГ състезания

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Календар на БГ състезания

Мнениеот Митко Ruse » Пон Май 18, 2009 3:32 pm

На 30 и/или 31 май Габрово критериум и/или изкачване Узана.И/или значи ако се намерят достатъчно пари за полицейска охрана.
На 21 юни общ старт Добрич - 60км..
На 8 и 9 август Държавно първенство - 10км. ТТ и 70км. общ старт класирането групи по години.
Не знам датите за Бургас и Пловдив/може би края на август-критериум-15км./.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Re: Календар на БГ състезания

Мнениеот todor todorov » Пон Май 18, 2009 6:52 pm

благодаря за информацията. ще се видим :)
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот sportacus » Пон Май 18, 2009 7:15 pm

Най-вероятно Росен и баце Любо ще дойдат в Узана. :popcorn:
Аватар
sportacus

Мнениеот steve_n » Пон Май 18, 2009 8:27 pm

Митко Ruse написа:На 30 и/или 31 май Габрово критериум и/или изкачване Узана.И/или значи ако се намерят достатъчно пари за полицейска охрана.

А за това състезание в Габрово има ли някъква по-подробна информация, като възрастови групи, условия за участие, час и място на стартиране, телефони за контакти с организаторите и т.н. Питам защото съм на 27 години и ме интересува дали ще имам право на участие, :praying: , а имам голямо желание да участвам. :wavey:
Drag Blade
steve_n

Рейтинг: 1200

Мнениеот neo92 » Пон Май 18, 2009 9:28 pm

steve_n написа:
Митко Ruse написа:На 30 и/или 31 май Габрово критериум и/или изкачване Узана.И/или значи ако се намерят достатъчно пари за полицейска охрана.

А за това състезание в Габрово има ли някъква по-подробна информация, като възрастови групи, условия за участие, час и място на стартиране, телефони за контакти с организаторите и т.н. Питам защото съм на 27 години и ме интересува дали ще имам право на участие, :praying: , а имам голямо желание да участвам. :wavey:

И аз искам да питам същото и някакъв сайт няма ли ?
Аватар
neo92

Рейтинг: 893

Мнениеот Митко Ruse » Вто Май 19, 2009 10:05 am

В БГ се намираме.Вижте сайта на колоездачния съюз и ще разберете за какво става въпрос.Този клуб няма сайт /то да не е Клуб Мамут-София/ и нещата по състезанието са още неуточнени.Подробности навярно ще даде един пич Виторино/пише тук/.Като имам повече информация ще я споделя.Но за принципите на непрофесионалното колоездене-Мастърс съм писал много и вижте в форума.Но ако е само изкачване на Узана всичко е ясно.Вземаш средната мощност, която можеш да развиеш за 45мин. и я делиш на килограмите си, който получи най-голямо число тои е първи и взема парите.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Вто Май 19, 2009 10:27 am

sportacus написа:Най-вероятно Росен и баце Любо ще дойдат в Узана. :popcorn:

Искате ли да обсъдим обща тактика щото това състезание аз съм го отписал и търся на някого да бъда "грегари".
Митко Ruse

Мнениеот sportacus » Вто Май 19, 2009 10:50 am

Митко Ruse написа:
sportacus написа:Най-вероятно Росен и баце Любо ще дойдат в Узана. :popcorn:

Искате ли да обсъдим обща тактика щото това състезание аз съм го отписал и търся на някого да бъда "грегари".

Нека да се реши "твърдо" кога и как и какво ще се кара - пък другото лесно. Във форма ли сме в деня на състезанието ........ лесно ще измилим тактика. То ще си покаже.
Аватар
sportacus

Мнениеот bokicha » Вто Май 19, 2009 2:20 pm

Митко Ruse написа:В БГ се намираме.Вижте сайта на колоездачния съюз и ще разберете за какво става въпрос.Този клуб няма сайт /то да не е Клуб Мамут-София/ ........

.... :D
:beer: :beer: :beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Май 23, 2009 1:19 pm

На 8 и 9 август Държавно първенство - 10км. ТТ и 70км. общ старт класирането групи по години.

Баце, благодарско за инфото, ма карането на Узана опция ли е или е сигурно, че ше се проведе. Не, че ми е неприятно да карам там, напротив, но да бием 3 часа път само за да гледам как се ръгате по сокаците на Габрово, нема да ме изкефи. Кога ше има яснота за Узана, тва ми е въпроса. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Митко Ruse » Съб Май 23, 2009 8:05 pm

Що само ще гледаш бе Росене?То критериума си е състезание като състезание само малко по трудно.Иначе сериозно - чакам да ми се обадят по телефона но вътрешно съм убеден, че ще е само изкачване до Узана за мое съжеление.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Май 23, 2009 8:10 pm

Митко Ruse написа:Що само ще гледаш бе Росене?То критериума си е състезание като състезание само малко по трудно.Иначе сериозно - чакам да ми се обадят по телефона но вътрешно съм убеден, че ще е само изкачване до Узана за мое съжеление.

Щото немам никви умения да карам у група, баце. На Тасос неколко пъти слизах от колелото, щото карам, карам, па се заблеем да киризим нещо настрани, дадем малко повече газ и се наврем у задната гума на тоа пред мене. Даже, като ни пуснаха на юруш на баиро и аз проспах атаката, тамън ми дойде силата да уцелим правилната предавка и се изрезах в един грък пред мене, замалко да го прескочим. Виж, баирчето до Узана ше ми е добре, щото нема да сме много народ заедно, сметам поне пред мене да нема никой, та да не стават пак инциденти. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 25, 2009 6:57 am

Баце, държавното дето ше е на 8-9-ти август, къде ше се проведе и ше имаме ли право нелицензираните мамути, бате Любо, Туше и останалата софийска паплач да участваме или ше си карат само "Дидо", Кайо, Майо, Хакухо, и маегашира Брус Лий, заедно с роднините им до трета съребрена линия? :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Пон Май 25, 2009 7:58 am

Задължително е да участвате на всички състезания от тук нататък.Нали моята мисия вече година е да Ви докарам да карате.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 25, 2009 11:31 am

Митко Ruse написа:Задължително е да участвате на всички състезания от тук нататък.Нали моята мисия вече година е да Ви докарам да карате.

Баце, сички ние оценяваме благородната ти мисия, но би ли ми казал се пак тва каране дето е на 8-9-ти август, къде ше е? Сливен? Пловдив? Габрово (недай Боже!)? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Пон Май 25, 2009 12:55 pm

Държавното първенство го правят винаги в Сливен.Мястото ти го знаеш.И часовника и общия старт.Организира се от колоездачния съюз и се раздават медали.Мисля, че дават точки/пари/ на регистрираните клубове в Агенцията на младежта и спорта.
Митко Ruse

Мнениеот Grash » Пон Май 25, 2009 12:57 pm

:offtopic:
БКС е мит...
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Митко Ruse » Пон Май 25, 2009 1:01 pm

И аз нямам положително мнение но както се казва "това е положението Евдокио".
Митко Ruse

Мнениеот todor todorov » Пон Май 25, 2009 4:18 pm

Митко Ruse написа:Задължително е да участвате на всички състезания от тук нататък.Нали моята мисия вече година е да Ви докарам да карате.

Ами аз декларирам, че работя за твоята мисия. Сега да земеш снимка на дъщерята да пратиш (да не го види Бръмбара това....) :bigeyes:
:D
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот Митко Ruse » Пон Май 25, 2009 6:44 pm

Със съжаление съобщавам, че на 30 май в Габрово няма да има състезание.Измества се назад във времето /според мен ще прескачим тази година/.Потвърждават Добрич.Общ старт два кръга по 30км.начало 11,30часа.Като ги знам какви са комарчета сигурно ще ни прекарат през някои баир и то два пъти.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 25, 2009 7:34 pm

Е, то се очакваше, баце. Като нема кинти, колоездачите-професьоналисти не въртат педалите. Е, затва ми се образува идея заа неква аматьорска лига, която скоро ше промотирам на ващо внимание тука, нещо от сорта на бреветите, но със състезателен елемент и само за аматьори. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Пон Май 25, 2009 8:17 pm

shte ima li za starsha vazrast v dobrich . Kak e mitko az v sliven na kriteriuma padnah na 6 obikolka na onq gaden 2-en zavoi. Sorry za latinicata ama pisha ot telefona
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот Митко Ruse » Пон Май 25, 2009 9:26 pm

BluE_Magic написа:shte ima li za starsha vazrast v dobrich . Kak e mitko az v sliven na kriteriuma padnah na 6 obikolka na onq gaden 2-en zavoi. Sorry za latinicata ama pisha ot telefona

Ще има.Чукни ми на телефона.Нали ми го имаш да ти обесня.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Пон Май 25, 2009 9:31 pm

DstupidBastarD написа:Е, то се очакваше, баце. Като нема кинти, колоездачите-професьоналисти не въртат педалите. Е, затва ми се образува идея заа неква аматьорска лига, която скоро ше промотирам на ващо внимание тука, нещо от сорта на бреветите, но със състезателен елемент и само за аматьори. :popcorn:

То няма какво да измисляш.Хората си са го измислили по света.Но както се каза някаде в форума с този колоездачен съюз толкова.Когато заминавахте на Тасос нали споделих, че трябва да се подобри организацията.Ето пример/на 21.06. ще караме в Добрич а на 25-27.06 наЕвропейско в Чехия/.Можеше да се съобразят датите ама от где толкова акъл.Уфф неам нерви.
Митко Ruse

Мнениеот brumbar » Пон Май 25, 2009 9:49 pm

todor todorov написа:

Ами аз декларирам, че работя за твоята мисия. Сега да земеш снимка на дъщерята да пратиш (да не го види Бръмбара това....) :bigeyes:
:D

Баце, аз вече имам снимки от момата, виждал съм я на живо и гарантирам, че е прекрасна :spin:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Митко Ruse » Вто Май 26, 2009 8:20 am

Големи сте идиоти!!!!!Детето е малко само на 22г.. а и тук нали сме се събрали да си говорим за колоездене.Ади давам анонс.Който ме бие на каране ще има запознанство.
Митко Ruse

Мнениеот Grash » Вто Май 26, 2009 8:22 am

Малко-малко.... колко да е малко... :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Митко Ruse » Вто Май 26, 2009 10:08 am

DstupidBastarD написа:Е, то се очакваше, баце. Като нема кинти, колоездачите-професьоналисти не въртат педалите. Е, затва ми се образува идея заа неква аматьорска лига, която скоро ше промотирам на ващо внимание тука, нещо от сорта на бреветите, но със състезателен елемент и само за аматьори. :popcorn:

Виж примерно в Русия как са гонаправили.http://mastersofrussia.ru/index.php?go= ... view&id=59
Митко Ruse

Мнениеот notty » Вто Май 26, 2009 10:25 pm

ее ама много ми се ходеше на узана :( Аз по три дни на седмица тренирам специално байри с надеждата да отида на узана и вие сега ме разбихте.. Много се бях надъхал да отида!
...
Аватар
notty

Рейтинг: 1270

Мнениеот Митко Ruse » Сря Май 27, 2009 6:13 am

Прати ми номера на новия си телефон тук или имейла
Митко Ruse

Следваща

Назад към Други видове колоездене