С шосейка. Пътувал съм няколкостотин километра с шосейка и големичка туристическа раница (малко по- тежка от бегача), така че не ми представлява проблем, да не говорим, че не ми трябва екстремно много багаж.Stuny написа:Интересно , това с шосейка ли ? А багаж ?
marsa написа:Ъпгрейд на топика.
Събитие: На море с ко'оуо 3
Старт: 06.08.09, към 4ч, София, Люлин
Финал: 07.08.09, към 16ч, Равда, банята на едно китно хотелче
Маршрута ми започва класически с Магистрала до Пловдив, после повторение на миналата година - Ст. Загора - Н. Загора - Сливен - Карнобат... По подбалканския - догодина.
Багажа е спален чувал, гуменки, сандвич; Останалото в рейса.
Ако някой иска да покара с мен, може да пише едно ЛС (основно след Стара Загора).
marsa написа:Петък от рейса възнамерявам да сляза на Сливен, от там следва супер лекото трасе от към денивелация
Знам, знам... вие сте на всеки километър... Избора в България за шосейните велосипедисти е или почти да не карат, или изобщо да не карат, за мое най- голямо съжаление. Предлагам да не започваме за пореден път, няма да се каже нищо ново.endkuro написа:Не е много добра идея да се кара по магистралата, но щом рискувате живота сиваша отговорност!
Neo_92 написа:Марса що не вземеш младежа написъл горния пост ?
za6tovsenamen написа:Neo_92 написа:Марса що не вземеш младежа написъл горния пост ?
![]()
![]()
Eй момче внимавай какви ги говориш!
Аз ако отида до там ще съм умрял, пък да карам ....
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта