Вода? Чешмяна? Минерална? Изворна?
Чай?

"Минерали"?

marsa написа:За първите 50-100км обикновено ми стига 0,5л бидонче Люлинска чешмяна, след което се взима 1,5л минерална, понакога взимам и 0,5л някаква енергийна напитка от комерсиалните, да си жебуркам устата от време на времеА от какво е започнало да се залетява, неизменно нося доматки, не са в бидончето, но също съдържат доста вода
bullerspike написа:Не ви препоръчвам да пиете чешмяна по принцип,освен ако не искате здравословни проблеми.
PtD написа:bullerspike написа:Не ви препоръчвам да пиете чешмяна по принцип,освен ако не искате здравословни проблеми.
Ъ?? Някакви аргументи в подкрепа на това твърдение имаш ли?
Митко Ruse написа:Като казахте вода и изастар та се сетих.Някои път забравям неизпит изостар в бутилката и нали в него има и въглехидрати то мухлясва.Досега не съм открил добър начин за почистване.
endkuro написа:Студена минерална вода, обаче пия малко от нея. Общо взето си плакна устата и си поливам главата(в жегите), пия малко, че после натежава
Митко аз имах малко в моята и бащата нали бачка в Оргахим и ме снабди с малко разтвор на сярна киселина(слаб разтвор) и туря вътре и оставям една вечер. На сутринта малко основа ми беше зел сложих и се неутрализираха и сега е като новоМитко Ruse написа:Като казахте вода и изастар та се сетих.Някои път забравям неизпит изостар в бутилката и нали в него има и въглехидрати то мухлясва.Досега не съм открил добър начин за почистване.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта