1. От един път б....р не се става.
2. По-добре дъщеря - курва, отколкото син - б....р!

DstupidBastarD написа:В таа тема ше слагаме мъдростта на поколенията. Аз почвам с две много дълбокомислени сентенции, обобщаващи днешния ден:
1. От един път б....р не се става.
2. По-добре дъщеря - курва, отколкото син - б....р!
brumbar написа:Даааа бацета, за съжаление вярно се оказалоВчера ТК е изневерило на кака Цеца и баце Мозер едновременно, едни агенти от тайната квартира в Руси ме известиха.
За щастие Т.К изчезна точно навреме, оставяйки кодирано съобщение тук, с което се опита да омилостливи разярените шосейки и в интерес на истината е редно всички да му простим, да му дадем втори шанс щото да се върне обратно в нашето "road" семейство
Митко Ruse написа:Кажи му байкар и повече не го обиждаи !!!
тучо чучо написа:Не забравяй, че форумът се намира в сайт именно за планинско колоездене.Да спазваме добрия тон, а?!
kikon написа:Що просто не си ползвате темата за мъдрости?
Митко Ruse написа:Кажи му байкар и повече не го обиждаи !!!
Баце, ...како...Анелия написа:Който дроп копае другиму, сам пада в него
sportacus написа:Подобия на "мъдрости"
1.
Ако трябва да заобиколиш сочно голямо ....... кравешко на пътя - винаги ще се намери един "голфист" който е на косъм да те "издуха"
2. На байр където вдишваш с отворени дробове винаги ще се намери някоя трошка/камион на нема и 100 години - дето да мине с форсиране и да одими всичко пред тебе!
sportacus написа:По-добре старo Campagnolo отколкото ново SHIMANO!
sportacus написа:3.
По-добре старo Campagnolo отколкото ново SHIMANO!
EDIT: 100% проверено!
Grash написа:sportacus написа:3.
По-добре старo Campagnolo отколкото ново SHIMANO!
EDIT: 100% проверено!
По-добре старо Campagnolo отколкото ново Campagnolo![]()
И също така: По-добре Shimano, отколкото ново Campagnolo![]()
![]()
Grash написа:Карал съм старо Campagnolo, карал съм малко на ново и не съм очарован, определено нещата са тръгнали надолу
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта