Във връзка със започващия наскоро Тур дьо Франс, промотирам следната инициатива, изцяло открадната от моя душевен гуру, уан`н`онли, баце Ставрев-Станчев. Начи, играта ше е лесна, секи ден, в който имам възможност (а когато немам, ше давам въпроса предварително), ше задавам въпрос, свързан с битието на баце Ставрев, както и на най-добрия треньор колоездене на България в последните 1300 години - дедо Санчев. Разбира се, ше има и въпроси по колоездене, както и спецялно за самия Тур, както и големи награди. Тъй като знам, че не може да чакате чак до събота, ше използвам утрешното представяне на отборите, за да задам въпрос №1. Ето го и него: Какво ше се получи, ако сборът от годините на бацетата у студиото се умножи по броя на участващите отбори, раздели се на броят на етапите и от получената стойност се извади броят на грешките на езика, които допуснат утре присъстващите у студиото. Може да давате до 5 грешни отговора, но в едно мнение, за да не спамите темата и б.......е да не ни шокат репите. Може да давате и верни отговори, но е твърде съмнително. Може да давате и методиката на изчисление, което сигурация ше ви донесе червени точки от тъпото копеле. На последно место, но не и по значение и важност, награди ше има, като крайният победител в играта ше спичели кръгче с цеца на Белмекен /от стена до стена и обратно/, а утрешния победител /крайно се съмнявам, че некой ше познае при таково условие, но тоа дето е най-близко по мое мнение, ше спичели/ получава последната ми спукана гума и комплект лепенки. Като я залепи, да ми я върне! Успех, приятели и участвайте масово!