triple G написа:Камен Станчев - първи опити за свързани изречения.
sportacus написа:Хора стига сте ги плюли тия коментатори. Ясно че ръсят по някоя простотия, но повярвайте ми - в предаване на живо е трудно да "плещиш" нонстоп. Докато не участвате в предаване на живо и не видите за кво иде реч - не бъдете толкова строги.
Аз лично съм научил много информация от двамата коментатори, а вярвам и всеки от вас.
brumbar написа:Наблюдава се еволюция в отношението им към Ланс от Джирото насам. Докато го критикуваха сега вече му отдават заслуженото. Все пак навярно са проумяли накрая, че да изостанеш с 30 секунди на най-добрия часовникар в света след 4 годишно прекъсване хич не е майтап
azsa-bachinito написа:Да питам аз. Преди някакви месеци тук във форума някой даде някакъв линк към една електронна страница, от която можеше да се свалят етапите (в Тур 2008) така, както си ги предаваха по телевизията (в пълен формат и аз не знам как да го кажа). Та някой знае ли някаква такава страничка, че на официалната (дадена по-горе) не видях такава екстра.
k0k0 написа:Добре де кефи ме Ланс.. ама тия се оляха.. изкараха го свръх човек..
DstupidBastarD написа:Баце Станчев: "Моят добър приятел Стефчо кара много, много скъп Велосипед, той иска да е №1" Евалата, баце Стефчо!
DstupidBastarD написа:Аз па съм особено вчепетлен от изказването, че се спринтира на 53/11-12. Като гледам как въртът с каданс 160-170, теа требва да минават финала с 100-110км/ч.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта