Drag

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Drag

Мнениеот Neo_92 » Пет Юли 17, 2009 8:47 am

Забелязали ли сте че баце Драг нещо се е засилил и е искарал новия Блубърд, който е с Di2 и вече има договор с кампаньоло и е направил някъв изродски Изоард със Супер Рекорд :bigeyes: също така има и мастър със кампаньоло. Искарал е някакви много добри планински, едното направо си е като за профита :magnify:
http://www.dragbicycles.com/?menu=bikes&cid=1&pid=35

Нещо му е дошла музата от Тура сигурно :D .
Искарали са също така и нови каски , в това число и шосейна, въпреки че е сложена в Helmets mtb :D Също така май има и нови цайси :eek3:

Обаче не мога да я разбера тая работа , в сайта на Веломания има 2-3 модела шосейки , които в сайта на драг ги няма :eek3:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Re: Drag

Мнениеот za6tovsenamen » Пет Юли 17, 2009 9:32 am

Изоарда с Кампаниоло го видях миналия месец още. Много ама много яко :evil: . Даже го изтеглиха пред мене на електронан везна, но забраих кво показа :crap:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот Олеомак » Пет Юли 17, 2009 1:05 pm

Този Драг http://www.dragbicycles.com/templates/site/pictures/35_o7k7t4wu.jpg например е Синя птица с много голям размах на крилете. Перфектен велосипед.
Олеомак

Рейтинг: 1260

Мнениеот edinmilion » Пет Юли 17, 2009 3:12 pm

за каската някой знае ли каква цена е? (че на сайта липсва дори описание)
edinmilion

Рейтинг: 2000

Мнениеот haki_78 » Пет Юли 17, 2009 10:29 pm

Здравейте !

Вчера се сдобих с това. Нямам богат опит,но мисля че каската не е лоша. Когато отидох до магазина* там бяха доставчиците от Веломания, които подробно ме запознаха с технологията по която е произведена. Казаха ми че цената за която ще се продава е 49.90 Лв. ,но тъй като съм първия клиент и я купувам направо от микробуса ще я платя на 45,00 Лв. Не намерих упоменато в кутията колко е теглото на каската, но първото ми впечатление е че не е тежка. За шосейно колоездене не съм запознат с критерийте на които трябва да отговаря една каска, аз карам RAM BIKE HT THREE

Доволен съм от покупката, надявам се добре ди ми пази кифирицата.

ПОЗДРАВИ !!!
(успех на Баце Ланс на тура !)

*Магазина = ЕТ Анушка Михайлова 55 - Георги Михайлов
гр.Ямбол ул.Крали Марко 7
0899887092 - Десислава Качанова
Няма невъзможни неща!
haki_78

Рейтинг: 1200

Мнениеот edinmilion » Пет Юли 17, 2009 10:37 pm

мерси за инфото и аз карам такова колело...само едни сликове ни трябват и може да се гониме с DB и компания :lol:

Иначе днес търсих във веломания, но не видях такава, имаше много хора и не ми се разпитваше...ще ходя пак през седмицата - 50 лв. е добре
edinmilion

Рейтинг: 2000

Назад към Други видове колоездене