Мнението ви за една шосейка

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнението ви за една шосейка

Мнениеот Neo_92 » Нед Юли 26, 2009 6:16 pm

Реших да събирам пари и да си купувам ново колело. Обаче финансите ми не са впечатляващи. Мисля да е нещо до 1000 лв. Та така си харесах това http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 22&lang=2&

Някой има ли впечатления относно колелото. Съмняваме това Есо, кво ше рече незнам :dontknow:

Ако някой има други предложения да казва. Принципно гледам командите да не са Сора, щото не ме кефат особено.
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Re: Мнението ви за една шосейка

Мнениеот za6tovsenamen » Нед Юли 26, 2009 6:25 pm

Бих казъл, че единствено седалката съква от всякъде. :peace: Иначе си е супер :wavey: :wavey:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот notty » Нед Юли 26, 2009 6:30 pm

Мен лично ме кефи обаче не разбирам глупоста им да не направят задния кош от карбон но за тези пари е перфект!!!Земай
...
Аватар
notty

Рейтинг: 1270

Мнениеот brumbar » Нед Юли 26, 2009 6:45 pm

Питай в магазина, дали няма опция да ти сложат права вилка. Тези извитите, са за туристи, да не им друска много, спортните са прави вилици и тотална липса на комфорт - всяка една секунда, трябва да ти напомня, че караш колело :agree:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Рейтинг: 2000

Мнениеот Neo_92 » Нед Юли 26, 2009 8:04 pm

brumbar написа:Питай в магазина, дали няма опция да ти сложат права вилка. Тези извитите, са за туристи, да не им друска много, спортните са прави вилици и тотална липса на комфорт - всяка една секунда, трябва да ти напомня, че караш колело :agree:

Мерси много :bowdown: Това е наистина добра идея :magnify:

Някой знае ли нещо за тва Есо , щото нещо то ме съмнява. :eek3:

Ако някой пък ми каже колко тежи и даде някакво мнение за каплите :bowdown:
Аватар
Neo_92

Мнениеот stilo » Нед Юли 26, 2009 8:20 pm

Еко - не 'аби 'ич бензин
Тегло - качваш го на кантара и той ще си каже.
Капли - винаги има и по-добри
Но за тези пари е супер!
Аватар
stilo

Мнениеот za6tovsenamen » Нед Юли 26, 2009 8:33 pm

Aуууу аз ся видях, че е на супер-мега-гига яка примоция! :deal:
Зимай ве мен! Тва е около 9,2кг като го гледам на око :bigeyes: :bigeyes: :magnify: :lol:
Едит: абе може и по-малко да е :idea:
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот Synthesis » Нед Юли 26, 2009 8:34 pm

Бацета, като се замислим стигам до един извод: нема пълно щастие под 15 бона.
Аватар
Synthesis

Рейтинг: 1552

Мнениеот stilo » Нед Юли 26, 2009 8:36 pm

Synthesis написа:Бацета, като се замислим стигам до един извод: нема пълно щастие под 15 бона.

и то е непълно - крака не се купуват :idea:
Аватар
stilo

Мнениеот za6tovsenamen » Нед Юли 26, 2009 8:38 pm

stilo написа:
Synthesis написа:Бацета, като се замислим стигам до един извод: нема пълно щастие под 15 бона.

и то е непълно - крака не се купуват :idea:

Ако се изръсиш толкоз те сами ще дойдат при тебе! :agree:
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот tumbaka » Нед Юли 26, 2009 9:17 pm

"Еко" е защото не работят с кожи на клиента явно. :D
за сора-та имам някои забележки, ама да кажем че коолото е още ново им му се разпъват още жилата.
Зимай го това, че не останаха. Знаеш ли какво ще стане ако МТБ-тата усетят каква далавера е шосейката - ще настане купонна система в магазините. :D
tumbaka

Рейтинг: 1225

Мнениеот Synthesis » Нед Юли 26, 2009 9:34 pm

Малко вътрешна информация: Монца-та свърши, може да има некоя бройка само в некой магазин, в завода няма. KS Velocity има 2-3 само на 58 cm. От тоя Race Ace има 2 бройки само с Tiagra и 1 с некъв друг монтаж. CPR Racer има по некоя бройка на 56 и на 58. Производството на всички тея модели е спряно, няма и да има. През следващия сезон ще има подобни модели, но на съвсем други цени. Така че, кой ял - ял. Кой не е - нали...
Аватар
Synthesis

Рейтинг: 1552

Мнениеот retrobike » Нед Юли 26, 2009 10:13 pm

Neo_92 написа:Реших да събирам пари и да си купувам ново колело. Обаче финансите ми не са впечатляващи. Мисля да е нещо до 1000 лв. Та така си харесах това http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 22&lang=2&

Някой има ли впечатления относно колелото. Съмняваме това Есо, кво ше рече незнам :dontknow:

Ако някой има други предложения да казва. Принципно гледам командите да не са Сора, щото не ме кефат особено.

аз ня мога да ти пропоръчам тва колело.Лично мое мнение просто ако ще са 1000лв то нека да са 1050 за драг мастер
това е моето мнение карал съм и двете колела иии за мен драга е по-добре

грешка туко-що намерих най-доброто колело за шосе ето пич ии е много евтино
http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 122&lang=2
погледни каква геометрия само,какъв чейнстай,каква вилка ,каква седалка,какъв висококачествен материял.
Не най-якото просто виж къде са командите за спирачките
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

аз ще пия няколко бири за тва колело
Аватар
retrobike

Рейтинг: 1332

Мнениеот Neo_92 » Нед Юли 26, 2009 10:58 pm

retrobike написа:
Neo_92 написа:Реших да събирам пари и да си купувам ново колело. Обаче финансите ми не са впечатляващи. Мисля да е нещо до 1000 лв. Та така си харесах това http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 22&lang=2&

аз ня мога да ти пропоръчам тва колело.Лично мое мнение просто ако ще са 1000лв то нека да са 1050 за драг мастер

може ли да ми кажеш какви са му кусурите щото на мен ми струва на мега оферта за тея пари.

Драг принципно не ме кефат, много ми е грозно как пише драг, иначе като цяло не са толкова лоши :eek3: Все пакмастъра е с няква сора и т.н. , а тва е от горе до долу с тиагра ..... :dontknow:

Е то така може да кажеш че и за колата нема пълно щастие по 250 бона, да не говорим вече за къща , че на мен къщите са ми слабост демек да не говорим за колко бона има щастие.
Нали знайш че кат го имаш тва за 15 после стават 25.
Аватар
Neo_92

Мнениеот retrobike » Нед Юли 26, 2009 11:04 pm

Neo_92 написа:
retrobike написа:

може ли да ми кажеш какви са му кусурите щото на мен ми струва на мега оферта за тея пари.

Драг принципно не ме кефат, много ми е грозно как пише драг, иначе като цяло не са толкова лоши :eek3: Все пакмастъра е с няква сора и т.н. , а тва е от горе до долу с тиагра ..... :dontknow:

Е то така може да кажеш че и за колата нема пълно щастие по 250 бона, да не говорим вече за къща , че на мен къщите са ми слабост демек да не говорим за колко бона има щастие.
Нали знайш че кат го имаш тва за 15 после стават 25.

аз изразявам лично мнение верно и мен надписа драг не ме кефи ,но мастера за мен е по-добре от тоя спринт :popcorn: :popcorn:
Аватар
retrobike

Мнениеот marsa » Пон Юли 27, 2009 12:14 am

Мастера е с карбон и отзад, т.е. на хартия рамката е "по- добра". Аз не бих предпочел толко върло някаква рамка само заради 200те гр. от карбона, дори по- скоро напротив, не съм специалист, но от моята гледна точка карбона ми е обратен приоритет.

Спринта от първия пост... на снимката е с курбел 105-ца, и командите ми се струват 105, знам ли... баце внимавай какво ще ти дойде като си го поръчаш :rofl: да не пратят електронен дура ейс :eyebrow:

Въобще моя смешен съвет е като даваш повече пари от дневните джобни за даден продукт, да обръщаш внимание на детайлите, а да не купуваш наизуст ;) Не плащай каквото и да било, преди да си се запознал на живо и да си изпробвал продукта.

П-с: Оня смехосеен Go-Go е създаден с цел да ви откаже от евтините продукти :eyebrow: Като ви кажат "за толко пари - толква".
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот crib » Пон Юли 27, 2009 12:27 am

marsa написа:Мастера е с карбон и отзад

ц, баце, туй с карбона е Тийм Мастер, и на него само рамката й искат 700-800 лв. Мастера е с алу рамка и алу вилка. На хартия, Спринтовете къртят мивки. Друг в въпроса, какво всъщност има в пакета като ти пристигне. Не съм виждал още друг Спринт освен Монца, чакам некой да си купи, та да видим...
А, да, и Мастер почти сигурно няма да намериш никъде, тук-там има по някой изостанала рамка, евентуално он-лайн или някъде в провинцията може да има нещичко.
Последна промяна crib на Пон Юли 27, 2009 12:28 am, променена общо 1 път
crib

Мнениеот Grash » Пон Юли 27, 2009 12:28 am

:nono: Тук не си много точен, рамката Drag Master няма карбонови seat-stays. Drag Master Team Edition е с карбон отзад, но тя сама по себе си струваше над 1200 лв, ако не се лъжа... Иначе ползата от карбоновите seat-stays не е олекотяването, а по-меката возия.
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Grash » Пон Юли 27, 2009 12:31 am

crib написа:

ц, баце, туй с карбона е Тийм Мастер, и на него само рамката й искат 700-800 лв. Мастера е с алу рамка и алу вилка. На хартия, Спринтовете къртят мивки. Друг в въпроса, какво всъщност има в пакета като ти пристигне. Не съм виждал още друг Спринт освен Монца, чакам некой да си купи, та да видим...
А, да, и Мастер почти сигурно няма да намериш никъде, тук-там има по някой изостанала рамка, евентуално он-лайн или някъде в провинцията може да има нещичко.

ха, ха... мислим синхронизирано... да те питам, ти ли беше днеска по посока Мальовица малко след Самоков? Разминах се със един досущ като тебе :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот crib » Пон Юли 27, 2009 12:36 am

Grash написа:
crib написа:

ха, ха... мислим синхронизирано... да те питам, ти ли беше днеска по посока Мальовица малко след Самоков? Разминах се със един досущ като тебе :D

аз, аз, ма ми беше паднало пердето вече и не съм те познал :-)
crib

Мнениеот retrobike » Пон Юли 27, 2009 9:57 am

crib написа:

сега аз имам приятел с монца ии съм се качвал на нея.За мен супер неудобната рамка ама супер неудобна
колегата дето си я беше взел каза че няма и след една седмица каране е отишал на ремонт
ии на третия четвъртия ден му се е счупило кУрмилото.
а иначе сте прави мастера няма карбон,аз я харесвам защото е малко по-висока рамка ии е доста удобна
абе убава рамка :dontknow: :D
Моя приятел с монцата направи нещо много интерестно ,наложи монца върху една cervelo ии геометрията ее 1000% еднаква амам същата
честно ви казвам монца няма да си взема никога :banghead:
тва си е лично мнение карал съм я ии така
Аватар
retrobike

Мнениеот Neo_92 » Пон Юли 27, 2009 10:31 am

crib написа:

Аз съм един от редките случаи( да не кажа чак единствен) в който ще видиш от Монца да мина пак на Спринт. Аз просто трябва да стана рекламно лице на спринт. Всичко ми е спринт и екипа и колелото. Даже каската засега ми е спринт. :bigeyes: :lol2: Като заговорих за каски, някой знае ли дали тази новата шосейна каска на драг я има в друг вариант освен синьо ?
Все още си остава въпроса с онова мистериозно Есо :eek3:

Дали мога да си намеря някъв подобен спринт или примерно мастър втора ръка на по малка цена примерно 600-700 лв ?
Последна промяна Neo_92 на Пон Юли 27, 2009 10:33 am, променена общо 1 път
Аватар
Neo_92

Мнениеот retrobike » Пон Юли 27, 2009 10:33 am

Neo_92 написа:
crib написа:

Аз съм един от редките случаи( да не кажа чак единствен) в който ще видиш от Монца да мина пак на Спринт. Аз просто трябва да стана рекламно лице на спринт. Всичко ми е спринт и екипа и колелото. Даже каската засега ми е спринт. :bigeyes: :lol2: Като заговорих за каски, някой знае ли дали тази новата шосейна каска на драг я има в друг вариант освен синьо ?
Все още си остава въпроса с онова мистериозно Есо :eek3:

аа коя е тя
можеш ли да дадеш линк
Аватар
retrobike

Мнениеот dianiovchev » Пон Май 14, 2012 8:16 pm

Здравейте на всички. Искам мнението Ви за един шосеен велосипед Coyote :

http://www.album.bg/dianiovchev/?upload_done=4

Интересува ме дали е сносен, не съм състезател.
dianiovchev

Рейтинг: 1200

Мнениеот edinmilion » Пон Май 14, 2012 9:52 pm

Ако имаш информация за компонентите, може и някой да се отзове с мнение. Иначе предполагам е алуминиево, виждат се дуал контроли макар и вероятно нисък клас. Така като гледам вече си го купил и търсиш мнения?
Изглежда ново и ако си го взел на добра цена няма за какво да мислиш - нови на бг пазара, начален клас струват около и над петстотин лева в зависомост от компонентите.
Щом не си състезател е сносен, още повече ако байка ти е основното колело и това е за почесване по шосето :D
edinmilion

Мнениеот simonaivanova » Чет Юли 05, 2012 3:19 pm

Линка не бачка, къде другаде можем да я видим тази шосейка?
simonaivanova

Рейтинг: 1200

Назад към Други видове колоездене