Някой има ли впечатления относно колелото. Съмняваме това Есо, кво ше рече незнам

Ако някой има други предложения да казва. Принципно гледам командите да не са Сора, щото не ме кефат особено.
brumbar написа:Питай в магазина, дали няма опция да ти сложат права вилка. Тези извитите, са за туристи, да не им друска много, спортните са прави вилици и тотална липса на комфорт - всяка една секунда, трябва да ти напомня, че караш колело
Synthesis написа:Бацета, като се замислим стигам до един извод: нема пълно щастие под 15 бона.
stilo написа:Synthesis написа:Бацета, като се замислим стигам до един извод: нема пълно щастие под 15 бона.
и то е непълно - крака не се купуват
Neo_92 написа:Реших да събирам пари и да си купувам ново колело. Обаче финансите ми не са впечатляващи. Мисля да е нещо до 1000 лв. Та така си харесах това http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 22&lang=2&
Някой има ли впечатления относно колелото. Съмняваме това Есо, кво ше рече незнам![]()
Ако някой има други предложения да казва. Принципно гледам командите да не са Сора, щото не ме кефат особено.
retrobike написа:Neo_92 написа:Реших да събирам пари и да си купувам ново колело. Обаче финансите ми не са впечатляващи. Мисля да е нещо до 1000 лв. Та така си харесах това http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 22&lang=2&
Някой има ли впечатления относно колелото. Съмняваме това Есо, кво ше рече незнам![]()
аз ня мога да ти пропоръчам тва колело.Лично мое мнение просто ако ще са 1000лв то нека да са 1050 за драг мастер
това е моето мнение карал съм и двете колела иии за мен драга е по-добре
Synthesis написа:Бацета, като се замислим стигам до един извод: нема пълно щастие под 15 бона.
Neo_92 написа:retrobike написа:Neo_92 написа:Реших да събирам пари и да си купувам ново колело. Обаче финансите ми не са впечатляващи. Мисля да е нещо до 1000 лв. Та така си харесах това http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 22&lang=2&
аз ня мога да ти пропоръчам тва колело.Лично мое мнение просто ако ще са 1000лв то нека да са 1050 за драг мастер
това е моето мнение карал съм и двете колела иии за мен драга е по-добре
може ли да ми кажеш какви са му кусурите щото на мен ми струва на мега оферта за тея пари.
Драг принципно не ме кефат, много ми е грозно как пише драг, иначе като цяло не са толкова лошиВсе пакмастъра е с няква сора и т.н. , а тва е от горе до долу с тиагра .....
Е то така може да кажеш че и за колата нема пълно щастие по 250 бона, да не говорим вече за къща , че на мен къщите са ми слабост демек да не говорим за колко бона има щастие.
Нали знайш че кат го имаш тва за 15 после стават 25.
marsa написа:Мастера е с карбон и отзад
marsa написа:Мастера е с карбон и отзад
crib написа:marsa написа:Мастера е с карбон и отзад
ц, баце, туй с карбона е Тийм Мастер, и на него само рамката й искат 700-800 лв. Мастера е с алу рамка и алу вилка. На хартия, Спринтовете къртят мивки. Друг в въпроса, какво всъщност има в пакета като ти пристигне. Не съм виждал още друг Спринт освен Монца, чакам некой да си купи, та да видим...
А, да, и Мастер почти сигурно няма да намериш никъде, тук-там има по някой изостанала рамка, евентуално он-лайн или някъде в провинцията може да има нещичко.
Grash написа:crib написа:marsa написа:Мастера е с карбон и отзад
ц, баце, туй с карбона е Тийм Мастер, и на него само рамката й искат 700-800 лв. Мастера е с алу рамка и алу вилка. На хартия, Спринтовете къртят мивки. Друг в въпроса, какво всъщност има в пакета като ти пристигне. Не съм виждал още друг Спринт освен Монца, чакам некой да си купи, та да видим...
А, да, и Мастер почти сигурно няма да намериш никъде, тук-там има по някой изостанала рамка, евентуално он-лайн или някъде в провинцията може да има нещичко.
ха, ха... мислим синхронизирано... да те питам, ти ли беше днеска по посока Мальовица малко след Самоков? Разминах се със един досущ като тебе
Neo_92 написа:crib написа:marsa написа:Мастера е с карбон и отзад
Аз съм един от редките случаи( да не кажа чак единствен) в който ще видиш от Монца да мина пак на Спринт. Аз просто трябва да стана рекламно лице на спринт. Всичко ми е спринт и екипа и колелото. Даже каската засега ми е спринт.![]()
Като заговорих за каски, някой знае ли дали тази новата шосейна каска на драг я има в друг вариант освен синьо ?
Все още си остава въпроса с онова мистериозно Есо
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта