На мен засега на Монцата курбела ми е 42/52 , касетата отзад е 14-28 (средните предавки не ги знам точно как са.) , в най скоро обаче монцата ше бъде смененаааа.
Аз съм висок 176 и кантара показва 85 кг (

marsa написа:Нео, на тебе най- леката ти предавка е 1:1.5, точно колкото е и моята.
Neo_92 написа:marsa написа:Нео, на тебе най- леката ти предавка е 1:1.5, точно колкото е и моята.
Да знам. А как е точно форумулата ше кажеш ли , че новото е бая тежки предавки и незнам как ше се разберем с него... Отпред е 42/52 , отзад 13-23 , баирите ше ми разкажат игричката
za6tovsenamen написа:Neo_92 написа:marsa написа:Нео, на тебе най- леката ти предавка е 1:1.5, точно колкото е и моята.
Да знам. А как е точно форумулата ше кажеш ли , че новото е бая тежки предавки и незнам как ше се разберем с него... Отпред е 42/52 , отзад 13-23 , баирите ше ми разкажат игричката
23 отзад с 42 плоча![]()
![]()
![]()
Я по-добре скачай от някъде!!!
Neo_92 написа:marsa написа:Нео, на тебе най- леката ти предавка е 1:1.5, точно колкото е и моята.
BluE_Magic написа:52/42 14/23
Neo_92 написа:
Ар ю ок , мен ?
П.С. А да късно забелязах че си 57 кила ...
Deerde написа:Няколко години карах с 50/42 и 12/23
Митко Ruse написа:А имам чувството, че се правят състезания на все по тежки трасета сръвнително от преди.
Synthesis написа:Баце, не мое да разберем къде е мъката при 22 отпред и 32 отзад. Ясно, че не е шосеен с тея предавки и тва тегло, ама чак па мъка...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта