Митко Ruse написа:Още на Държавнато възникна идеята да се съберем и да покараме още малко тази година/нещо е рано да закриваме сезона/.Разговаряхме с Бръмбара да запази места в някоя хижа на Бузлуджа и към края на месеца да се съберем съфорумниците и да покараме.Подканвам го още веднъж да свърши работата като организатор.Подкрепяте ли идеята?
Митко Ruse написа:Още на Държавнато възникна идеята да се съберем и да покараме още малко тази година/нещо е рано да закриваме сезона/.Разговаряхме с Бръмбара да запази места в някоя хижа на Бузлуджа и към края на месеца да се съберем съфорумниците и да покараме.Подканвам го още веднъж да свърши работата като организатор.Подкрепяте ли идеята?
rosty_sz написа:И аз съм навит, дори мога да помогна на бръмбъра ако иска, нали сме си градски. В момента съм в чужбина и в неделя се връщам.
Между другото от вчера си мисля, че прохода Хаимбоаз е с чисто нова настилка и все още е затворен за автомобили.
brumbar написа:Ей сега се чух с бате Виолет. Стори ми се разумен неговия довод за това, че горе в планината сутрин е доста хладно и хич не е добре да се тръгва на каране със спускане, та предвид това предлагам да си направим лагера в град Шипка и от там можем да отпрашваме по всякакви баири
brumbar написа:Ей сега се чух с бате Виолет. Стори ми се разумен неговия довод за това, че горе в планината сутрин е доста хладно и хич не е добре да се тръгва на каране със спускане, та предвид това предлагам да си направим лагера в град Шипка и от там можем да отпрашваме по всякакви баири
brumbar написа:@ТК - Баце, няма ли да пътувате с кола от София или смяташ да идваш самПо-добре да дойдеш свеж и отпочинал отколкото да връткаш километри до Шипка.
@Самурайчо - този "бръм" ако е поздрав мерси. По принцип идеята е да се покара повече баир - Бузлуджа, Узана Шипка. На другия ден за разпускане може да отидем и да качим хижа "Каваклийка" - не може да се сравни с Милини скали, но си има доста стръмни участъци. С баце Виолет ще прослушаме този маршрут в Неделя
brumbar написа:Нема се пуашиш копеуе![]()
На баце Митко ше му инсталираме една барокамера у центъро на Шипка и шъ я настроим да показва налягане на 2000 - 2 500 метра надморскаТам Митко ще ходи да спи. Местните японци /щото в Шипка живеят много японски семейства/ въоръжени с фотоапарати ще следят и ще запечатат всяка негова стъпка. Може да се разберем с общината да направим бартер - да ни поемат разходите за нощувки и храна срещу туристическата атракция, която можем да предложим по тоя начин
todor todorov написа:brumbar написа:Нема се пуашиш копеуе![]()
На баце Митко ше му инсталираме една барокамера у центъро на Шипка и шъ я настроим да показва налягане на 2000 - 2 500 метра надморскаТам Митко ще ходи да спи. Местните японци /щото в Шипка живеят много японски семейства/ въоръжени с фотоапарати ще следят и ще запечатат всяка негова стъпка. Може да се разберем с общината да направим бартер - да ни поемат разходите за нощувки и храна срещу туристическата атракция, която можем да предложим по тоя начин
DstupidBastarD написа: Мене ми требва повече загрявка, баце, знаеш. Па и не знам бате Любо как ше е с графика тогава. 200км е добра основа за яко каране на другия ден. Кво ше кажете единя ден да го направим равно с малко баир, а другия - Шипка, Узана и Бузлуджа?![]()
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта