BULLDOG написа:... около 5 обиколко с около 35км/ч постоянна
BULLDOG написа:Навит съм.Аз си карам след работа по обичайния маршрут.От остромила излизам на околовръстното до разклона за с.Марково оттам по цялото околовръстно качвам се на магистралата,слизам на отбивката до с.Труд карам по Карловско шосе,влизам в пловдив отивам на гребната въртя обиколки до тъмно и се прибирам.Над 50км се събират.До 80 ако тръгна по навреме и карам до 21.00
GreenTeam написа:Ами жаждата за вода надделя над нас,може някой ден пак да се видим,щото смятаме да ходим по-често вече.
Neo_92 написа:GreenTeam написа:Ами жаждата за вода надделя над нас,може някой ден пак да се видим,щото смятаме да ходим по-често вече.
2 бутилки имате на колелото , колко искате виеняма как да сложите повече
GreenTeam написа:Neo_92 написа:GreenTeam написа:Ами жаждата за вода надделя над нас,може някой ден пак да се видим,щото смятаме да ходим по-често вече.
Ами още не бях ги измил със веро,че нали знаеш как започва да мирише на спарено когато остане малко вода на дъното няколко дена.Иначе бидоните са много готини на Liquegas(не знам дали така се пише,ама това ми е любимия отбор в тура)
GreenTeam написа:Neo_92 написа:GreenTeam написа:Ами жаждата за вода надделя над нас,може някой ден пак да се видим,щото смятаме да ходим по-често вече.
Ами още не бях ги измил със веро,че нали знаеш как започва да мирише на спарено когато остане малко вода на дъното няколко дена.Иначе бидоните са много готини на Liquegas(не знам дали така се пише,ама това ми е любимия отбор в тура)
Neo_92 написа:Абе баце ТК , колко стинки е таа химия ?
Grash написа:Neo_92 написа:Абе баце ТК , колко стинки е таа химия ?
Той баце Т.К. всъщност директно го пие това на другия ден, да не се чудите от къде е тоя пауър
Neo_92 написа:Абе баце ТК , колко стинки е таа химия ?
DstupidBastarD написа:GreenTeam написа:Neo_92 написа:GreenTeam написа:Ами жаждата за вода надделя над нас,може някой ден пак да се видим,щото смятаме да ходим по-често вече.
Баце, у Веломаниите продават едни хапчета за шишета. Като почне да се заражда жувот по дъното, сипваш водица до средата, пускаш 1/3 до половин хапче, държиш така 24 часа и след тва поне неколко месеца ше ти е стерилно вътре.
BULLDOG написа:Ще заформим група постепенно.Аз съм на гребната почти всяка вечер.Ще е така поне до края на месеца.
МИКИ МАУС написа:К,ви сте вие? Що не ви знам
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта