Магазини в София

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Магазини в София

Мнениеот blitz0 » Вто Сеп 08, 2009 3:15 pm

Не съм от София.Утре ще ходя там по работа.Кажете 2-3 хубави магазина в столицата за велосипеди (по-специално шосейни),които си струва да посетя.
Благодаря предварително.
blitz0

Рейтинг: 1273

Re: Магазини в София

Мнениеот Grash » Вто Сеп 08, 2009 3:25 pm

Е сега вече ни затрудни... :rofl: И аз отдавна търся такъв... ама няма май :magnify:
Иначе, така да го кажа, местата, където може да видиш някое и друго шосейно колело в София са:
Байк център, Младост 1, бл1А
Веломания на бул. България
Изображение
Аватар
Grash

Рейтинг: 2000

Мнениеот Neo_92 » Вто Сеп 08, 2009 3:26 pm

Магазина на Цифромания до който се намира бул. България и до който е близо магазин Била (нема никъв начин да не си го чул в коментарите на баце ти треньор от 300 години по шосе - Камеееен Станчееев )

П.П. ей граш изпревари ме с малко, да другия е новата на мания на коментаторското дуо , което в момента е сингър де, магазина байк център в младост.
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот madmartigan » Вто Сеп 08, 2009 7:06 pm

На http://www.velomania-bg.com/?menu=dealers има карта с адреси на веломагазини в София, че и в други градове. Не е казано всички да са актуални, ама се намират.
I feel the need... the need for speed!
Anger Management
Аватар
madmartigan

Рейтинг: 1440

Назад към Други видове колоездене