marsa написа:Според мен дори трябва да забранят записването на маршрути от нерегистрирани, но те си решават.
marsa написа:По- скоро ползваме сайта да се ориентираме за разстояние и денивелация (въпреки неточността за която знаем), както и да си начертаем на око, та да не рисуваме с пейнт на скрийншот от Google Earth-a. Та да не би някой от нас да не е забелязал, че пичовете най- нагло си ползват основата на Google, не се и съмнявам, че не са си уредили правата и поискат ли пари сайта ще изчезне безследно.
Ще се съгласиш, че голяма част от материала в сайта е спам.
Randonneur написа:marsa написа:По- скоро ползваме сайта да се ориентираме за разстояние и денивелация (въпреки неточността за която знаем), както и да си начертаем на око, та да не рисуваме с пейнт на скрийншот от Google Earth-a. Та да не би някой от нас да не е забелязал, че пичовете най- нагло си ползват основата на Google, не се и съмнявам, че не са си уредили правата и поискат ли пари сайта ще изчезне безследно.
Ще се съгласиш, че голяма част от материала в сайта е спам.
Въпреки организационните неуредици, информацията за разстояние и денивелация е абсолютно точна, може би заради заради използваната основа на Google. Няколко чужденци, дето караха SVS тази година ползваха експортираните от мен тракове на етапите на цялото трасе от 1200км и нямаха проблеми със своите Гармини по отношение на разстояние и денивелация. Данните за 200км бревет Сливен-Казанлък, дето го караме по 3-4 пъти в годината също съм ги засичал че са точни. В Германия си разпечатах маршрути от летището до хотела в Мюнхен /30 км/ и от финала на бревета обратно до летището /150 км/, като си ги пробягах само по карта, без да ползвам други ориентири и гармини, даже и самолета си хванах навреме.
TREK_fan написа:Като натисна върху Connect start and end point тоа сайт не прави нищо,някъв ерор он пейдж дава долу.Хм![]()
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта