ПП:писна ми от тез куки(за който благодаря на Дидо щот ми ги подари)
Приемам и предложения от вас самите

Писах тема точно за същото, и аз съм 46, взех екзустар нови под 100лв са, може да се сложат и спд и сл парчета така че те устройват, шпайковете са добри, сега ще сложа линк към темата да видиш от къде ги взех, предполагам ще има и за теб.notty написа:Здравейте! Търся си шпайкове за шосейно колоездене обаче нямам идея от къде да започна....а да и най-големия ми проблем е че нося 46 номер. Бюджета ми е 100 лв съгласен съм и на старо обаче нямам идея от къде да си намеря моя номер. За педали спд сл
ПП:писна ми от тез куки(за който благодаря на Дидо щот ми ги подари)
Приемам и предложения от вас самите
badboy_pl написа:Аз преди да си взема шпайкове ме боляха жестоко колената и мислех да захвърлям шосейката.Оказа се , че чрез шпайковете крака се фиксира към педала , а пък е и по удобно като цяло за каране
Има теми и доста писано по въпроса, но обобщено без клипсове само "помпаш" единия педал, не може да използваш цялата си сила равномерно, но за сметка на това натоварваш ту единия, ту другия крак прекомерно, докато при клипсовете може да се постигне кръгово движение с почти постоянна тяга по време на целия оборот. Смисъл не просто има, ами си е направо задължително, ако ще караш повече от "чат-пат".krumbgf написа:А бе я ме светнете има ли смисъл да си взимам таквоз чудо???
В какво ще ми помогне повече от обикновенните обувки![]()
А и малък проблем : Не ми се дават много пари а нося 47-48 номер
notty написа:Е аз с куките преодкрих това нещо с помпането нагоре постигнах го с опражнения за каране на един крак с куки вече съм качил и един долу-горе сериозен баир така на един крак(е по средата на баира смених кракате де не сам ткв звяр като баце ТК) Обаче тоя синесис как така да го питам кво да му пиша здрасти аз ваща твойта леля, земи ме запознай малко баце много ще съм ти благодарен а ако дадеш телефончето му най лесно ще се опрая...
Той чете тук, но явно не постоянно, пиши му едно лично, че си видял, че има такива и такива шпайкове и дали има или може да поръча и така. Той дори хоране яде, пък камо ли шосейни велосипедисти.notty написа:Е аз с куките преодкрих това нещо с помпането нагоре постигнах го с опражнения за каране на един крак с куки вече съм качил и един долу-горе сериозен баир така на един крак(е по средата на баира смених кракате де не сам ткв звяр като баце ТК) Обаче тоя синесис как така да го питам кво да му пиша здрасти аз ваща твойта леля, земи ме запознай малко баце много ще съм ти благодарен а ако дадеш телефончето му най лесно ще се опрая...
tinki_rs написа:Да ва питам нещо, каква е разликата между шпаиковете за планинско колелоездене и шосеините
Grash написа:Това малко са превземки, особенно като става на въпрос за любителско каране... Аз лично си карам със MTB обувки и педали и нямам никакви проблеми. Баце Бокич и той така си кара, и него не съм го чул да се оплаква, така че не виждам проблем да се кара на шосе с такива педали/обувки.
notty написа:Аз бях писал на препоръчаният ми от баце марса-синтезис но човека поради факта че сезона свъшва и ми каза че не е зареждал скоро и няма нищо 46. Я кажете тези спешалаизд от долу с карбон ли са? И сигурно ли е че имат много номера?
notty написа:Е то щом няма карбон си е набутвация... Аз за 160лв+доставка ми се е случвало да намирам в ебеи с карбонови подметки изродски шпайкове в българия просто сички магазини са супер шибани и продават некачествени боклуци на долу-горе високи цени защото знаят че няма от къде другаде да си купим...
TREK_fan написа:Кви са тия Miche 502?Нещо не ми вдъхват доверие
Grash написа:Успех в покупката точно на обувки по e-bay... то е ясно че така може да се намери по-евтино и по-качествено, но шанса само да си ги гледаш и да не можеш да ги ползваш е голям
Олеомак написа:Неотдавна си взех триатлон-шпайкове "Diadora Iron Heart" за 100 лева, 46-ти номер. Отлична изработка, сделано в Италии, относително леки и много удобни. Сега се чудя дали да ги закопчавам върху вехтите ми педали "Shimano R540", или да избирам между "Miche 502" и "Look Keo Easy" (в рамките на отпуснатия от жена ми бюджет - 80 лв. ... все пак трябва да останат пари да сложим и зелето ...). Най-вероятно ще изпробвам италианските педали и дано изборът ми е удачен ...
Neo_92 написа:TREK_fan написа:Кви са тия Miche 502?Нещо не ми вдъхват доверие
А бе мен принципно тая марка Мике нещо не ми вдъхва доверие.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 26 госта