Информация за пътища

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Информация за пътища

Мнениеот aspelozen » Пон Окт 05, 2009 2:10 pm

Здравейте,колеги.С големи надежди започвам да чертая програмата за следващия сезон,затова моля който може да помогне с малко инфо.Интересува ме що за пътища са отсечките:Миланово-хижа Пършевица,Кричим-Девин и Благоевград-хижа Македония.Стават ли за шосейка или ще се жертва Бианката?благодаря предварително
aspelozen

Рейтинг: 1254

Re: Информация за пътища

Мнениеот Митко Ruse » Пон Окт 05, 2009 2:44 pm

Свържи се с месните шосейки.И без тово шосейното не е за единаци.Те ще те поведат по познати и изпитани пътища.По картата не мож разбра какъв е пътя.Пък и е различно това което е добро за кола и колело.Ще се радвам на още един член на нашата форумно шосейкаджииска група.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот crib » Пон Окт 05, 2009 4:47 pm

Благоевград - х. Македония не съм бил от 10 години, но се съмнявам, че са го асфалтирали от тогава, а ако Бианка случайно не е УАЗ-ка, забрави за там...
crib

Мнениеот BluE_Magic » Пон Окт 05, 2009 5:17 pm

Кричим - Девеин не е от най-хубавите ,но това лято ставаше за каране :agree:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот todor todorov » Пон Окт 05, 2009 6:43 pm

aspelozen написа:Миланово-хижа Пършевица
изцяло черен път
aspelozen написа:Кричим-Девин
асфалт, който е заебан защото ще правят нов път. Доста камиони от строежа на язовирите минават от там
aspelozen написа:Благоевград-хижа Македония
половината афалт (половината от него е ОК), половината - черен
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот aspelozen » Пон Окт 05, 2009 8:50 pm

Благодаря на всички за информацията.Тук не е мястото,но все пак ще се изкажа,защото Митко Русе много яко ме натъжи.Покрай неговия коментар си припомних времето,когато на Софийския колодрум имаше сигурно стотици велосипеди,а дори не стигаха за всички момчета и някои нямаха лични.А тая година най голямата ггрупа,която засякох бяха част от моите агенти на Пожарево и бацетата Мамути бяха далеч напред къ Делян,но общо към 20 човека.Жалко за колоезденето.Та на темата-от тая година имам нов велосипед Гоуф /културен,със софииска регистрация/,който може да ни изведе до по отдалечени старт финални точки в рамките на един ден.Надявам се другата година да имам удоволствието да покарам по маршрути,които никога не съм карал или съм минавал по тях преди Берлинската стена да ме огради.Ако някой има желание да препоръча маршрути да си даде номера на сметката да му преведа за :beer:
aspelozen

Рейтинг: 1254

Мнениеот Митко Ruse » Пон Окт 05, 2009 8:59 pm

Не се натъжаваи приятелю.Ти си късметлия щом си видял в БГ 20бр. шосейни колоездачи.На мен това ми се отдава това на състезание ама не всяко.
Митко Ruse

Назад към Други видове колоездене