za6tovsenamen написа:Браво!Клипчето е много яко! Репортажите за обиколката на БГ пасти да ядат! Вашия оператор не го е страх да снима изкачванията в лошото време, както по една друга телевизия.
Само не мога да разбера как се оредихте с тая мацка в колата.
Последните финиширали ще се зарадваме да видим снимка и на нашия финал в тъмницатаsportacus написа:п.с. Сигурно като ми остане малко време ще пусна втора версия на клипа с допълнения.
marsa написа:Последните финиширали ще се зарадваме да видим снимка и на нашия финал в тъмницатаsportacus написа:п.с. Сигурно като ми остане малко време ще пусна втора версия на клипа с допълнения.![]()
Иначе някои прейъри не плейват ffds, така че:
http://tranz.it/load.php?id=PnaPiWQe06fU6XBY413680 (xvid)
marfi написа:Баце Любо... клипчето е невероятно!![]()
![]()
Може ли да го кача в тубата или някъде другаде онлайн, че да не се налага да се сваля и да може да го ембедна в един блог пост![]()
sportacus написа:Колкото до YouTube .... marfi - нека да изчакаме да го финализирам. Ако marsa даде някоя снимка на последната група която завърши - да сложа и тях.
marfi написа:sportacus написа:Колкото до YouTube .... marfi - нека да изчакаме да го финализирам. Ако marsa даде някоя снимка на последната група която завърши - да сложа и тях.
ОК, ще изчакамНо все пак имай предвид че за тубата лимита е 10 мин. Сега е 9 и малко така че имаш 30-40 секунди още мегдан
Като се видим на живо ще се радвам да споделиш ноу хау (аз ползвам VirtualDub, Camtasia и разбира се вездесъщия Movie Maker (за звука Audacity имам и Adobe After Effects и Premiere, но не съм им гуру) но не мога да докарам такъв шедовьор
Grash написа:Баце Любо, исках само да коментирам, кое ми направи лошо впечатление във видеото, но предполагам е така, защото не е финално. Като препоръка, за музиката да не е толкова отсечена, да няма "бланкове", слагай някакви преливки и тн. Също така мисля, че моментите без музика седят малко сухичко. Та това е от мен креативната критика
sportacus написа:Готова е втора версия на клипчето...
п.с. Ще сложа клипа на същото място със същото име ... така че който има желание да го гледа в допълнения му вид да използва линка по горе.
grash написа:баце Любо, исках само да коментирам, кое ми направи лошо впечатление във видеото...
marfi написа:grash написа:баце Любо, исках само да коментирам, кое ми направи лошо впечатление във видеото...![]()
![]()
Grash написа:marfi написа:grash написа:баце Любо, исках само да коментирам, кое ми направи лошо впечатление във видеото...![]()
![]()
Кажи бре, марфи... какво те притеснява и теб? Къде виждаш проблем да се дават препоръки, за видео, по което още се работи? Какво лошо има да си даде човек мнението с едната единствена цел да се получи по-добър резултат накрая? Аз лесно мога да го метна в авид-а това клипче и да му сложа какъвто искам звук, но не ми беше това идеята.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта