Първи Софийски Бревет 200км

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Първи Софийски Бревет 200км

Мнениеот sportacus » Вто Ное 10, 2009 4:47 pm

Здравейте всички,

Правя нова тема тъй като наличната тема за бревети се превърна в арена за уреждане на лични отношения.
Така или иначе на лице е "Първия Софийски бревет", който бе документиран основно от Деси (в ролята на съдия) - за което всички много й блаогдарим.

От събрания видео-фото материал, реших да спретна едно клипче и да увековеча това събитие.
Получи се около 10тина минути.

Приятно гледане

Download Movie ~100mb
Последна промяна sportacus на Вто Ное 10, 2009 5:20 pm, променена общо 1 път
Аватар
sportacus

Рейтинг: 2000

Re: Първи Софийски Бревет 200км

Мнениеот za6tovsenamen » Вто Ное 10, 2009 5:08 pm

Браво! :beer: Клипчето е много яко! Репортажите за обиколката на БГ пасти да ядат! Вашия оператор не го е страх да снима изкачванията в лошото време, както по една друга телевизия. :evil: Само не мога да разбера как се оредихте с тая мацка в колата. :nuts:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот sportacus » Вто Ное 10, 2009 5:12 pm

za6tovsenamen написа:Браво! :beer: Клипчето е много яко! Репортажите за обиколката на БГ пасти да ядат! Вашия оператор не го е страх да снима изкачванията в лошото време, както по една друга телевизия. :evil: Само не мога да разбера как се оредихте с тая мацка в колата. :nuts:

Бях го написал вътре в клипа / но правих около един милион редакции и в крайна сметка сега не го пише, но инициативата и осъществяването на съдийка-фотограф бе на LAMPRE / Тишо .......
Изобщо този сезон бе изпълнен с много нови попълнения, като повечето показаха много сериозно отношение към нашето общо хоби!

п.с. Сигурно като ми остане малко време ще пусна втора версия на клипа с допълнения. :magnify:
Аватар
sportacus

Мнениеот marsa » Вто Ное 10, 2009 6:35 pm

sportacus написа:п.с. Сигурно като ми остане малко време ще пусна втора версия на клипа с допълнения. :magnify:
Последните финиширали ще се зарадваме да видим снимка и на нашия финал в тъмницата :peace:

Иначе някои прейъри не плейват ffds, така че:
http://tranz.it/load.php?id=PnaPiWQe06fU6XBY413680 (xvid)
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот sportacus » Вто Ное 10, 2009 6:55 pm

marsa написа:
sportacus написа:п.с. Сигурно като ми остане малко време ще пусна втора версия на клипа с допълнения. :magnify:
Последните финиширали ще се зарадваме да видим снимка и на нашия финал в тъмницата :peace:

Иначе някои прейъри не плейват ffds, така че:
http://tranz.it/load.php?id=PnaPiWQe06fU6XBY413680 (xvid)

Ако имате няой хубави кадри - дайте - ще ги добавя ...... никакви проблеми - просто с това разполагам!
п.с. Клиповете са снимани с дигитално-фото затова качеството е такова.
Аватар
sportacus

Мнениеот stilo » Вто Ное 10, 2009 7:46 pm

Бацета, страхотно каране и страхотно видео
:clap: :clap: :clap:
Аватар
stilo

Мнениеот Neo_92 » Вто Ное 10, 2009 7:53 pm

Клипчето е много готино станало , както и карането :bowdown:

Марса , баце , мерси че го даде в такъв формат щото тва на баце Спортакус верно не ми тръгваше :bigeyes:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Ное 10, 2009 9:48 pm

Евала, баце, филмчето е супер! Тъй като ми липсват правилните думички, понеже напоследък повече говорим на английски, отколкото на български, ше цитирам бате Тишо: "Яко, яко!" :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот brumbar » Вто Ное 10, 2009 10:19 pm

Б.Л. ме изумява както винаги. Ти си творец бе баце :bowdown:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот marfi » Вто Ное 10, 2009 10:23 pm

Баце Любо...

клипчето е невероятно!

:bowdown: :bowdown:

Може ли да го кача в тубата или някъде другаде онлайн, че да не се налага да се сваля и да може да го ембедна в един блог пост ;) :D
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Мнениеот sportacus » Сря Ное 11, 2009 7:52 am

marfi написа:Баце Любо... клипчето е невероятно! :bowdown: :bowdown:
Може ли да го кача в тубата или някъде другаде онлайн, че да не се налага да се сваля и да може да го ембедна в един блог пост ;) :D

Благодаря на всички за хубавите думи.

По план тази година трябваше да имаме групата камера за каската но така и не поръчах - щото се бях хвърлил на една доста скъпа, но сега всички виждат колко е готино да се запечата едно събитие по такъв начин. За следващия сезон се надявам да имаме всичката нужна техника и хора за да направим и хубави снимки и филми.

Чакат ни много прояви ....... така че да се готвим!!!

Колкото до YouTube .... marfi - нека да изчакаме да го финализирам. Ако marsa даде някоя снимка на последната група която завърши - да сложа и тях.
Аватар
sportacus

Мнениеот Grash » Сря Ное 11, 2009 9:18 am

Догодина, като имаме повече и по-качествен видео материал, мога да помогна с монтажите, за да направим нещо наистина яко! :agree:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Ное 11, 2009 9:28 am

Догодина ше гледам и аз да съм съоръжен с камерка на каската, да видим кво ше се получи! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marfi » Сря Ное 11, 2009 9:38 am

sportacus написа:Колкото до YouTube .... marfi - нека да изчакаме да го финализирам. Ако marsa даде някоя снимка на последната група която завърши - да сложа и тях.

ОК, ще изчакам :) Но все пак имай предвид че за тубата лимита е 10 мин. Сега е 9 и малко така че имаш 30-40 секунди още мегдан :)

Като се видим на живо ще се радвам да споделиш ноу хау (аз ползвам VirtualDub, Camtasia и разбира се вездесъщия Movie Maker (за звука Audacity имам и Adobe After Effects и Premiere, но не съм им гуру) но не мога да докарам такъв шедовьор :)
Изображение
Аватар
marfi

Мнениеот stilo » Сря Ное 11, 2009 9:57 am

Браво момци :clap:
За догодина вземете камери с мнооооого дълга лента, че идвам и аз. Та поне някъде да успеете да ме вкарате в кадър. :D
Аватар
stilo

Мнениеот sportacus » Сря Ное 11, 2009 10:16 am

marfi написа:
sportacus написа:Колкото до YouTube .... marfi - нека да изчакаме да го финализирам. Ако marsa даде някоя снимка на последната група която завърши - да сложа и тях.

ОК, ще изчакам :) Но все пак имай предвид че за тубата лимита е 10 мин. Сега е 9 и малко така че имаш 30-40 секунди още мегдан :)

Като се видим на живо ще се радвам да споделиш ноу хау (аз ползвам VirtualDub, Camtasia и разбира се вездесъщия Movie Maker (за звука Audacity имам и Adobe After Effects и Premiere, но не съм им гуру) но не мога да докарам такъв шедовьор :)

Баце сега допъвам малко коментари за тебе .......... че съм направил голям пропуск .......пък ти успя да се загубиш само 3 пъти за 30 километра ....... не мога да не го спомена :rofl:
.......Росен ме изненада с още няколко кадъра .......... така че ще ги включа и тях .........
......... също имам снимка на четеъртия в нашата група Иво ........ така че и за него ще отредя място .......
бе това си беше бета версия ....... но нямах търпение да ви я пусна да се посмеете :D

п.с. Искаше ми да да има снимки на байкърите който се представиха много достойно за 200км ............. но чакам marsa ако даде нещо ...... :beer:
Аватар
sportacus

Мнениеот Grash » Сря Ное 11, 2009 10:28 am

Баце Любо, исках само да коментирам, кое ми направи лошо впечатление във видеото, но предполагам е така, защото не е финално. Като препоръка, за музиката да не е толкова отсечена, да няма "бланкове", слагай някакви преливки и тн. Също така мисля, че моментите без музика седят малко сухичко. Та това е от мен креативната критика :agree:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот sportacus » Сря Ное 11, 2009 11:13 am

Grash написа:Баце Любо, исках само да коментирам, кое ми направи лошо впечатление във видеото, но предполагам е така, защото не е финално. Като препоръка, за музиката да не е толкова отсечена, да няма "бланкове", слагай някакви преливки и тн. Също така мисля, че моментите без музика седят малко сухичко. Та това е от мен креативната критика :agree:

Стефчо, явно тоя клип определено те дразни и не е това което би икскал да изглежда. Ами толкова могат някой. С удоволствие бих те махнал от клипа (и без това не ти е там мястото - тъй като ти дори не си завършил) ... за да не те увековечавам в такава слаба работа ....... но си имам други неща да допълвам и оправям ...
Ще чакам да видим твоето видео ...... някой ден .... "за да направиш нещо наистина яко!"
Аватар
sportacus

Мнениеот Grash » Сря Ное 11, 2009 11:27 am

Изобщо не ме дразни, даже много ме кефи... Порсто споделих някои виждания... Ти си твореца в случая и ти си преценяваш какво да правиш... :dontknow:
Като написах за догодина да направим нещо наистина яко, имах предвид колективна работа и също така при наличие на повече видео материал. Определено си ме разбрал погрешно :peace:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Ное 11, 2009 11:33 am

Пийс, брадърс! :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Сря Ное 11, 2009 11:41 am

Снощи също гледах клипа.Браво, Любо!!!
Митко Ruse

Мнениеот sportacus » Сря Ное 11, 2009 12:13 pm

Готова е втора версия на клипчето.....
има още какво да се пипне ........... но навън е слънчев ден и ни чака каране с баце Росен ......

п.с. Ще сложа клипа на същото място със същото име ....... така че който има желание да го гледа в допълнения му вид да използва линка по горе.

Изображение
Аватар
sportacus

Мнениеот marfi » Сря Ное 11, 2009 12:59 pm

sportacus написа:Готова е втора версия на клипчето...

п.с. Ще сложа клипа на същото място със същото име ... така че който има желание да го гледа в допълнения му вид да използва линка по горе.

Благодарско, дърпам... :agree: :beer: :bowdown:

И новата и старата версия страшно си ме кефят :)

grash написа:баце Любо, исках само да коментирам, кое ми направи лошо впечатление във видеото...
:dontknow: :nono: :bigeyes:
Изображение
Аватар
marfi

Мнениеот Grash » Сря Ное 11, 2009 2:26 pm

marfi написа:
grash написа:баце Любо, исках само да коментирам, кое ми направи лошо впечатление във видеото...

Кажи бре, марфи... какво те притеснява и теб? Къде виждаш проблем да се дават препоръки, за видео, по което още се работи? Какво лошо има да си даде човек мнението с едната единствена цел да се получи по-добър резултат накрая? Аз лесно мога да го метна в авид-а това клипче и да му сложа какъвто искам звук, но не ми беше това идеята.
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот sportacus » Сря Ное 11, 2009 4:34 pm

marsa ме "светна" че има снимки с достойно представилите се байкъри .......... и бързам да ги добавя в клипчето ........
очаквайте ъпдейт!
Аватар
sportacus

Мнениеот yavka » Сря Ное 11, 2009 4:45 pm

Искам да попитам само при мен ли е проблема с картината. Звука се чува, по което разбирам, че видеото трябва да върви, но през цялото време на екрана ми седи "CYCLE DESIGN ПРЕДСТАВЯ".
Аватар
yavka

Рейтинг: 1945

Мнениеот Grash » Сря Ное 11, 2009 4:50 pm

Първата версия и при мен не искаше да тръгва навсякъде. Успях да я подкарам на Nero Showtime, но нещо не вървеше като хората. На Windows Media Player 11 под Win XP 64 bit тръгна и вървеше нормално. След това транскодираната версия, която пусна баце marsa ми вървеше на всичко, както и втората версия, която пусна баце Любо. Вероятно имаш проблеми с кодеците, пробвай да си свалиш KM Player, безплатен е и ползва негови си, вътрешни кодеци.
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот madmartigan » Сря Ное 11, 2009 4:57 pm

Grash написа:
marfi написа:

Кажи бре, марфи... какво те притеснява и теб? Къде виждаш проблем да се дават препоръки, за видео, по което още се работи? Какво лошо има да си даде човек мнението с едната единствена цел да се получи по-добър резултат накрая? Аз лесно мога да го метна в авид-а това клипче и да му сложа какъвто искам звук, но не ми беше това идеята.

По-добре клипа да е индивидуално произведение. Ти може да го направиш следващия път. Марфи явно също знае как се прави. Аз също може да се пробвам някой път и т.н. Бревети в календара има бол.
За плейването ползвам Media Player Clasic, като се наложи да включа някакъв вътрешен AVI филтър.
I feel the need... the need for speed!
Anger Management
Аватар
madmartigan

Рейтинг: 1440

Мнениеот sportacus » Сря Ное 11, 2009 5:19 pm

Хорааааа не се занимавайте с глупости ...........

Моля някой спешно да ми даде имената на тия пичове да им напиша имената като достойно представили се байкъри .......
СПЕШНО ......... че до там стигнах

http://picasaweb.google.com/lazar.v/2009Brevet200Sofia#5396571574285589042
Последна промяна sportacus на Сря Ное 11, 2009 5:34 pm, променена общо 1 път
Аватар
sportacus

Мнениеот yavka » Сря Ное 11, 2009 5:30 pm

Оправи се... няма проблеми.

На първата контрола докато си почивате е могло да праснете една контрола със Спортист Своге. :)
Аватар
yavka

Рейтинг: 1945

Следваща

Назад към Други видове колоездене