Надявам се, че постепенно враждата ще отмине.
marsa написа:
Зима е пичове, и ние колоездачите се изнервяме когато няма възможност да сме честичко на колелото, трябва да наблегнем на позитивните мисли и кръчмитеСигурен съм че никой ама никога няма да си тръгне напсуван от 15-16!
tanya написа:Аз карам байк, но често ми се случва да карам и по шосе, особено когато в гората е кално.
На мен ми харесваше да чета тази част от форума по-рано. Намирах и полезна информация.
Пролетта мисля да се изсипем няколко човека с байковете на бревета в Исперих.
velkov написа:@referee
Кой беше от Бургас
tanya написа:Аз карам байк, но често ми се случва да карам и по шосе, особено когато в гората е кално.
На мен ми харесваше да чета тази част от форума по-рано. Намирах и полезна информация.
Пролетта мисля да се изсипем няколко човека с байковете на бревета в Исперих.
marsa написа:О, аз на някой от бреветите със сигурност ще се изсипя с байка си, това го обещавам тази година!
aspelozen написа:Neo,пропускаш много подробности. ... не всички са на 18,а за един три пъти по възрастен от твоя организъм не му е все тая относно подготовката и възстановяването.
aspelozen написа:...200 км при 15 средна скорост са нищо...
NovemberCharlie написа:Всъщност има само една едиствена причина за сегашната ситуация и тя се казва Тъпото копеле. Аз самият не съм фен на шосейното колоездене, но ми е интересно да чета постовете в тази секция на форума. Все пак, обаче, поведението на въпросния индивид премина всякакви граници и именно заради него ссе появи това неприятно, обидно и подигравателно отношение между двете страни на монетата. Надявам се, че постепенно враждата ще отмине.
Намират се все още, да не забравяме, че много „байкаджии” тук карат и шосе, а шосейкаджиите масово карат байкове, особено през зимата. Съвсем пресен пример от този сезон: на изкачването на Ботев /на 31 юли/ 8 от 29-те застанали на старт са активни участници в коломаратоните на шосе, включително и четирима от тазгодишното издание на супер-маратона на 1200 км /SVS/, както към тях може да прибавим и тримата организатори на проявата...blitz0 написа:Тя ще отмине /враждата – бел. моя/, но сериозните хора от шосейното колоездене вече не са тука...…
Не само си изпълнихте намерението, но и карахме заедно. Медалите ви се пазят /с извинение за закъснението/, ако не се видим на закриването в Сливен, скоро ще минавам през Търговище и ще ги взема с менtanya написа:Аз карам байк, но често ми се случва да карам и по шосе, особено когато в гората е кално. … Пролетта мисля да се изсипем няколко човека с байковете на бревета в Исперих.
И ти си изпълни обещанието, софийският бревет изобщо не беше от лесните… С Бокича сте пример като еднакво добри на шосе и на байк…marsa написа:О, аз на някой от бреветите със сигурност ще се изсипя с байка си, това го обещавам тази година!
Това го направиха италианците през 2008 г. на супер бревета от 1600 км, където около 12 км преминаваха по маршрута на легендарната „Ероика”: черни пътища /там ги наричат „бели”/, по които са се провеждали състезанията в началото на миналия век. Маршрутът беше дублиращ, защото всеки си избираше откъде да премине. Ние, които избрахме черните "бели" пътища, спечелихме не само бонификация от време, но и незабравима поредица от страхотни пейзажи...marsa написа: А ако има възможност част от шосето да се замени с някакъв дублиращ черен път ще е просто великолепно!
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта