tur de france

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

tur de france

Мнениеот vladokocha » Сря Яну 12, 2011 7:29 pm

Здравейте, някой ходил ли е да гледа "Тур"-а или Джирото на живо, на няколко или всички етапи?
Питам това, защото това лято планирам нещо такова със семейството ми и ако някой може да помогне с инфо, нека да пише.
Благодаря предварително!
:beer:
vladokocha

Рейтинг: 1190

Re: tur de france

Мнениеот Univer welo » Сря Яну 12, 2011 7:47 pm

Владо ,добре дошъл, но преди да влезеш, би следвало да попиташ портиера / т.е. да прочетеш малко за правилата и съдържанието на Форума /. Предполагам,че ще бъдеш изтрит затова бързам да ти кажа:
1. Това е Форум за планинско колоездене.
2. Тук задължително се пише на КИРИЛИЦА
3. Има подфорум /не знам дали се казва така / Други видове колоездене - там има и теми за Тура и Джирото
4. Има специален форум - koloezdene.com - за шосейно колоездене. Там ще намериш отговор на въпросите си.
5. ... и тн, и тн... :nono:
Н Е В Е Ж Е С Т В О Т О Е С И Л А !

[color=#FF0000] !!! ВСЯКО ПЛЕМЕ Е ДОСТОЙНО ЗА ВОЖДА СИ !!!
или по -ясно казано ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!
Аватар
Univer welo

Рейтинг: 1238

Мнениеот Ozzie » Сря Яну 12, 2011 9:07 pm

Форума има вграден скрипт за писане на кирилица.
Фонетична или по БДС, както ти е удобно.

P.S. За пръв и последен път редактирам мнения написани на "шльокавица".
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот todor todorov » Вто Яну 18, 2011 8:48 pm

vladokocha написа:Здравейте, някой ходил ли е да гледа "Тур"-а или Джирото на живо, на няколко или всички етапи?
Питам това, защото това лято планирам нещо такова със семейството ми и ако някой може да помогне с инфо, нека да пише.
Благодаря предварително!
:beer:

Както казах и в другия форум - ходил съм. Задай, моля те, по-конкретен въпрос :look: Така ми е малко по-трудно да отговоря, защото се сещам за много неща, които може са важни за мен, а за теб може да нямат никакво значение.
Всъщност най-добре кажи какъв искаш да е резултата от ходенето ти - напр. да си видял колоездачи, да си карал по етапите, да си гледал известен етап/финал, да вземеш автограф, да си починеш.
Мслил ли си как да отидеш? И как да се придвижваш там?
todor todorov

Рейтинг: 1680

Re: tour de france

Мнениеот vladokocha » Пет Мар 04, 2011 4:09 pm

Здравей баце Тоше , идеята на пътуването ми е екскурзия в Пиринеите и Южна Франция която да съчетая с гледане на етапите от Тура.Въпросите ми са относно нощуването има ли къмпинг по трасето в тази му част,ако няма свободни места по хотелите.Ако си бил на тези етапи , ще е добре ако имаш информация на конкретни места за спане .Мисля да пътувам с автомобил , така че ако се сетиш нещо друго важно което може да ми е от полза , ще съм благодарен да споделиш. Може и на ЛС да ми отговориш. Поздрави
vladokocha

Рейтинг: 1190

Назад към Други видове колоездене