Китът е идеалното решение за всеки, който иска да превърне любимото си колело в електрическо. Монтажът отнема половин-един час. Така не е необходимо да купувате и поддържате второ колело. Ако лятото карате на лифтове, като ги спрат слагате кита и сезонът продължава!
Върви с две батерии: 500WH и 300WH съответно 2.7 и 1.6 кг. За малката батерия съм направил алуминиева стойка, която се хваща на болтовете на стойката за вода. Китът става за всякакви колела. Спокойно можете да си направите и Downhill колелото електрическо. Това е по-скъпата версиа с CNC фрезованите курбели, които са по-здрави и по-леки.
- Мощност: 85-110 Nm
- Възможно най-лекият вариант за електрифициране на колелото ви. Добавя само 3.2 kg към теглого на колелото, ако батерията е в раница.
- Батериите са на около 20-30 цикъла.
- Газта се подава от палец и няма ограничения в скоростта и подпомагането
- Без сложни софтуери и апликации. Проста система с минимални шансове за повреда.
- Всички резервни части са налични на сайта на производителя и идват от Франция за няколко дни, ако се наложи.
Всичко ми излезе 2100 EUR. Мисля, че цената ми е разумна. Ако съм изпуснал нещо питайте. Само лично предаване за Боровец, или София.
Цена: 1550 EUR
Намира се в Боровец
За повече информация: https://www.olx.bg/d/ad/elektricheski-kit-za-elektricheski-velosiped-lift-mtb-v4-pro-CID618-ID9XLOo.html?bs=olx_pro_listing