Ам, колелото ми ме напусна(rip

Представляваше [url]http://free.datacom.bg/sayananime/Stuff/Pics%202%20sorted/Kolelo/bicycle%2001.JPG това зверче[/url], което бях взел на старо(всъщност само рамката). След 3 години правене(закрепяне) обаче ми поомръзна, а и на него също.
Та сега искам да си взема нещо такова. Големичко динозавърче, което няма да ми се налага да правя на месец по веднъж, поне в близките години.
<hr noshade size="1">
MainTopic:
Обаче парите са ми доста голям проблем. Макс 200лв бих дал, ама мнооого не ми се дават =/
Разглеждах един квартален магазин, в който има добър избор, обаче много не им разбирам на тия по-модерните колела.
Колебая се между едно за 230лв с капсуловани лагери на средното(колко добре е това?), едно - като мойто старото, но по-добър обтегач, и едно с тайвански части(били по-здрави?), но мн мъничка рамка за моя вкус.
Искам: големичко колело(здрава и на вид и на срок на годност рамка), твърдо(може преден амортисьор, не отказвам, но никакви задни, като тия за по 99.99лв тип "купи ме" с по маса ненужни амортисьори), за градско каране(карам да кажем -всеки ден, независимо от времето) - тоест въртене, по възможност да е с по-дълги спусъци на спирачките, щото тия дето са колкото за 2 пръста ми убиват преценката.. не съм свикнал на такива... седалката явно аз ще си я сменям, щото не знам дали ще имам пари, а и дали има свясни седалки...
Мерси и съжалявам, че от една страна повтарям тема от FAQ, обаче то всеки такъв съвет си е доста индивидуален, тъй че реших все пак да попитам в нова тема.
Мерси.