Заден амортисьор KS AXIS

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Заден амортисьор KS AXIS

Мнениеот opomopo » Пет Мар 17, 2006 12:22 pm

Здравейте,
Карам F4 (новата рамка) и напоследък се получи сериозен луфт в горната втулка на амортисьора. От Веломания ми предлагат да си сменя амортисьора с KS AXIS - 70лв. Чудя се дали е качествен.
Моля, напишете някакви озтзиви, ако някой е карал с тоя амортисьор...
opomopo

Рейтинг: 1200

Мнениеот GECKO » Пет Мар 17, 2006 1:26 pm

Сложи си Axis-a на тая рамка той се справя доста добре защото е.... "малко" прогресивен и се сработват добре. Малко са кофти настройките, но ще му свикнеш смятам, че няма да съжелиш. Е ако можеш да сбереш още 30лв за Glide R изобщо не го мисли Axis-a
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Мнениеот opomopo » Пет Мар 17, 2006 11:02 pm

Няма проблеми с 30-те лева... Спрял съм се и на друг: X-Fusion Glyde RL той е 169 лв - маслено смекчаване, настройки на твърдост и връщане, както и заключване на хода (същите функции поддържа и Axis-а). Заслужава ли си цената и дали ще се сработи добре с рамката?
opomopo

Рейтинг: 1200

Мнениеот GECKO » Пет Мар 17, 2006 11:32 pm

Аз имам KS Axis но при първа възможност ще се снабдя с O2RL. Ако парите не са ти проблем вземи си Glide R(L) :beer:
Аватар
GECKO

Мнениеот RaveUnit » Съб Мар 18, 2006 1:00 am

02 това от ония дето като ги покараш малко и се събуждаш в интензивното с кислородна маска ли е ?
пич едно е да ти викат изперкал за купона, съвсем друго е да си тотално изтрещял и да караш газов шок, на тия пари, с това колело, за тия цели, при тия условия и най-вече - като можеш да поживееш още поне 5-10 години, бахти, не че нещо съм се застрахувал за тебе де, стори ми се с яки кости и да се потрошиш малко то ще е малко :)
е, малко се поизхвърлих
фактически никога не съм карал газов шок (опазил ме всеки дето се брои за бог), но то е същото както и че не съм се хвърлял във вулкан
таковата не ща да те разубеждавам, даже напротив, без никва сянка от съмнение ще станеш красив труп и тъй като си млад и не си натворил много глупости хората ще си те спомнят с добро ...
леле тая жена ми е дръпнала соста !!! май ше Ода да пОспа ... ъъъ, таковата, това все едно не съм го писал, бива ли ?
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот GECKO » Съб Мар 18, 2006 2:22 am

Абе ти сега не се притеснявай за мен, дай да помогнеме на човека в избора а здравето на главицата ми ще го обсъждаме в присъствието на някое тъмно... пиво :beer:
Аватар
GECKO

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ