Електронен магазин Ride Spot

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Електронен магазин Ride Spot

Мнениеот elfa » Пет Юни 30, 2006 2:47 pm

Здравеите,
пускам темата тук, тъй като тя може би ще бъде полезна само на мен или на малка част от съфоромниците и от друга страна да спестя малко работа на модераторите;)!
Малко ми е тъпо да пускам темата сега(не съм я обмислил добре), но ето я направо.
Искам да попитам, електронният магазин Ride Spot дали функционира нормално(за пример ScreamBikes , който вече съм ползвал).Същия въпрос(отнасящ се за Ride Spot) се отнася за електронния магазин Gorgona. Става въпрос за всякакви проблеми!Сещам се преди, щом Ride Spot влезе в действие, имаше проблеми(примерно избереш инфото на даден компонент и той веднага влизаше в кошницата), ей такива някакви.Гледам сега(всъщност от много време:D) много примамливите промоции(Горещи оферти) и се сещам за проблемите преди!
Смятам, че въпроса на темата се разбира, въпреки лаконичният начин, по който съм го задал:D!
P.S.:Изразявайте мнениея и впечетления(пазарил съм от него, ала-бала...), каквото искате(моля без широки :offtopic:-и) просто да разбера как е положението с този магазин(тъй като не съм от София и ми се налага да ползвам електронните магазини!).

Поздрави!!!
elfa

Рейтинг: 1705

Мнениеот hlebarka » Пет Юни 30, 2006 8:39 pm

Пазарувах от RideSpot - функционира нормално, всичко с поръчката и доставката беше наред.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот JK » Пет Юни 30, 2006 10:08 pm

"Пазарувах" от RideSpot - това което си избрах от каталога им се оказа че го нямат в наличност, чаках 2 или 3 дена за да ми потвърдят поръчката, обадиха ми се че го нямат чак след като писах e-mail с въпрос дали ще ми го доставят, сега гледам че въпросната стока все още е публикувана в каталога им като налична
това е от мен
"Той трябва да отива непрекъснато все по-далече, там е единствената му страна"
Аватар
JK

Рейтинг: 1614

Мнениеот elfa » Съб Юли 01, 2006 9:29 am

Таман се чудех къде ми е темата и въпреки желанието си да спестя малко работа на модератарите, науспях:D!
Вчера гледам никой не пише по темата и реших за поредан път да вляза в Ride Spot да разгледам стоките, който вече съм харесал!И какво да видя, логнат съм с регистрацията на Иво:D(още на заглавната страница пишеше "Добре дошъл, [color=red]ИВО[/color]":D).Позволих си да погледна данните посочени от човека(реших го за един човек, който познавам; пък и малко любопитствао вложих;)) въпреки, че това е дори незаконно!
Уж(всъщнос смятам), че като се регистрираш трябва да ти кажат(но и изпълнят това), че данните ти ще се използват само, ако порачваш нещо(за доставката/контакт)...раздрах те ме!Явно това не е така!Смятам, че решението за този проблем е(щом Ride Spot не могат да се справят)е всеки път щом се логните с своя или пък сайта ви се е заредил с чужд акаунт да давате изход от потребителя!!!
Според hlebarka "всичко с поръчката и доставката беше наред" и аз така смятам, няма да правят електронен магазин, а да не могат да ти дотсавят стоката:D!
Някои да е срещал други проблеми :rofl: или иска да изкаже "личното си мнение"(от една песен на Спенс)!?
Смятам също, че щом има неналична стока, то това трябва да се обявява някъде, а не примерно да събереш парите, да ти текат лигите вече и да се окаже, че количеството вече е изразходено!!!В ScreamBikes проблема с неналичието на НЯКОИ стоки е решен(пише си отдолу - "Този продукт ще е достъпен от ......."), но пък остава проблема при това, че не отговарят на запитвания по e-mail(BAS и Gorgona отговаря, за Ride Spot незнам)!
Ами незнам какво повече да пиша, вие сте на ход, пък и аз съм малко:cold:, но все още имам сили да пиша;)!!!
elfa

Рейтинг: 1705

Мнениеот URNEST » Съб Юли 01, 2006 11:33 am

@elfa то си пише на всеки продукт дали е наличен или не.Само трябва да четеш.Приятели са пазарували от него.Дори незнам дали е още в сила, но доставката им безбезплатна.Единствените най-чести проблеми,които се получават(но те са нормални)са куриерът да не ти намери блока или нещо от този сорт.
Аватар
URNEST

Рейтинг: 2000

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ