SRAM или Shimano Saint за DH/FR колело

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

SRAM или Shimano Saint за DH/FR колело

Мнениеот roads » Сря Авг 23, 2006 10:09 am

започвам да си събирам колело и се нуждая от съвет. какво задвижване и какви дискови спирачки да си избера. цената няма значение трябва ми най доброто което може да се намери на БГ пазара
roads

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Сря Авг 23, 2006 10:14 am

[quote="roads"]

започвам да си събирам колело и се нуждая от съвет. какво задвижване и какви дискови спирачки да си избера. цената няма значение трябва ми най доброто което може да се намери на БГ пазара
[/quote]

Моля обръщайте се към компетентните органи за разрешаване на религиозни дилеми...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот airborneone » Сря Авг 23, 2006 11:11 am

[quote="roads"]

[/quote]

като си такъв газар, не го събирай, взимай цяло. Само и ти да не пуснеш тема от сорта на Николай VS. Рам....:angel2:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот roads » Сря Авг 23, 2006 11:42 am

[quote="bikerider"]

[quote="roads"]

[/quote]

Моля обръщайте се към компетентните органи за разрешаване на религиозни дилеми...
[/quote]
защо да е религиозна тема просто всичко което можах да намеря като информация за това което се предлага на БГ пазара стигнах до извода за тези две марки. но съдеики по отговора най-вероятно и двете са добри и всичко опира до предпочитана марка.
roads

Мнениеот roads » Сря Авг 23, 2006 11:45 am

[quote="airborneone"]

[quote="roads"]

[/quote]

като си такъв газар, не го събирай, взимай цяло. Само и ти да не пуснеш тема от сорта на Николай VS. Рам....:angel2:
[/quote]
защо да съм газар :) просто в готовите модели винаги има нещо с което се прави компромис за това и реших да си го събирам:beer:
roads

Мнениеот SPA » Сря Авг 23, 2006 12:08 pm

[quote="roads"]
защо да съм газар :) просто в готовите модели винаги има нещо с което се прави компромис за това и реших да си го събирам:beer:
[/quote]

Ами понякога замяната на компромесните части може да стане още в магазина, друг път продажбата на старите такива и взимането на нови пак може да излезне по-добре от неща поотделно. Някои фирмми педлагат колело по избор и ти правят остъпка за закупуване на всичко от тях. Така, че успех с калкулацията :)
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот bikerider » Сря Авг 23, 2006 12:41 pm

[quote="roads"]
защо да е религиозна тема
[/quote]

[quote="roads"]
всичко опира до предпочитана марка.
[/quote]

:)
Аватар
bikerider

Мнениеот mitakaman » Сря Авг 23, 2006 4:06 pm

И все пак щом парите не са от значение би ли дал 5000 лв и отгоре за колело ?
Ако да няма какво да се замисляш за колело на части в такива готови модели поне според мен няма компромиси с цел намаляне на цената .
Аватар
mitakaman

Рейтинг: 1977

Мнениеот Radostin » Сря Авг 23, 2006 4:27 pm

Верно си голям гъзар. За мен лично предпочитам Sram-a ама за теб тъй като нямало значение цената ми ходи да си земеш един Scott High Octane и ти обещавам че при него не е правен компромис с части.
Аватар
Radostin

Мнениеот airborneone » Сря Авг 23, 2006 4:58 pm

[quote="Radostin"]

Верно си голям гъзар. За мен лично предпочитам Sram-a ама за теб тъй като нямало значение цената ми ходи да си земеш един Scott High Octane и ти обещавам че при него не е правен компромис с части.
[/quote]

Не даде хубав пример... не че не е хубово колелото (и аз таквоз тЪркалям) ама ако парите са без значение взимаш Foes моно 2.0 и направо си ***** мам*та!:D
Аватар
airborneone

Мнениеот Radostin » Сря Авг 23, 2006 6:09 pm

Не знам. За мен е перфектното колело а и аз съм си фен на scott и затова го давам него за пример и ех... някой ден дано и аз имам такова. Какво му трябва на човек? Ми трябва му колело което да търкаля(според мен няма значение какво кара, защото колелото само не върви много. Пробвал съм го - с добра засилка пада на 2рия метар :D, научиш ли се на лошо после с хубавото бързо се свиква.) и истински приятели, с които да го кара :beer:.

:offtopic::offtopic::offtopic:
P.S. Малко се отплеснах и ще ме извинявате :angel2:.
Аватар
Radostin

Мнениеот mitakaman » Сря Авг 23, 2006 6:25 pm

:offtopic:
Явно нямаш техника да го пускаш само да върви защото стария ми крос вървеше към 10 - 15 метра сам :). Май това му беше най доброто качество като се замисля ...
Аватар
mitakaman

Мнениеот airborneone » Сря Авг 23, 2006 6:39 pm

[quote="mitakaman"]

Явно нямаш техника да го пускаш само да върви защото стария ми крос вървеше към 10 - 15 метра сам :). Май това му беше най доброто качество като се замисля ...

[/quote]

До колкото разбрах не става въпрос за "вървене само", а за летеж?:dunno:
Аватар
airborneone

Мнениеот roads » Сря Авг 23, 2006 6:53 pm

[quote="mitakaman"]

И все пак щом парите не са от значение би ли дал 5000 лв и отгоре за колело ?
Ако да няма какво да се замисляш за колело на части в такива готови модели поне според мен няма компромиси с цел намаляне на цената .
[/quote]
ами да бих дал толкова пари за колело:)
roads

Мнениеот bikerider » Сря Авг 23, 2006 6:56 pm

[quote="mitakaman"]
такива готови модели поне според мен няма компромиси с цел намаляне на цената.
[/quote]

:lolup:
В дълбока заблуда си... :idea:
Аватар
bikerider

Мнениеот mitakaman » Сря Авг 23, 2006 7:13 pm

Общо взето аз всеки път сам в заблуда все ми се иска да вярвам че има свестни хора дето не мислят само как да те прекарат :)
Аватар
mitakaman

Мнениеот airborneone » Сря Авг 23, 2006 8:37 pm

[quote="mitakaman"]

Общо взето аз всеки път сам в заблуда все ми се иска да вярвам че има свестни хора дето не мислят само как да те прекарат :)
[/quote]

Как каза байкрайдер, в заблуда си(сори ама е така)
Тва за парите и компонентите и продавачите, ако не разбираш няма такъв който да не те метне поне малко. Без да ми се обиждат(продавачите) ама все пак те се изхранват като "лъжат". Има и благородни лъжи ама все пак...:beer:
Аватар
airborneone

Мнениеот Radostin » Сря Авг 23, 2006 9:18 pm

Малко реклама и добри думи :angel2:. Значи отностно продавачите зависи. Хубавите магазини - BAS :Dили пък при Иван на Христо Смирненски(само тия знам защото са ми в квартала но може да има и други яки), има всичко от всякакъв размер и според мен си разбират и съвсем не им и да лъжат някой. Ако сметнеш там комплектованите колела са по евтини от колело купено на части и сглобявано калпаво. Там поне ще ти обяснят даже някои неща и поне според мен е добре когато продавача разбира а не някоя девойка да ти се цупи и да те пита още ли избираш!
Аватар
Radostin

Мнениеот Shady™ » Сря Авг 23, 2006 10:28 pm

Хъмм... Какъв ти е бюджета бе... ?!
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот MAN6 » Сря Авг 23, 2006 11:32 pm

6000 марки
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот roads » Чет Авг 24, 2006 12:28 am

[quote="Shady™"]

[/quote]
ами мисля че е достатъчен. гледам колелото ми да излезе до 8-9000лв
roads

Мнениеот roads » Чет Авг 24, 2006 12:30 am

[quote="MAN6"]

6000 марки
[/quote]
е не чак толкова :)
roads

Мнениеот airborneone » Чет Авг 24, 2006 9:41 am

[quote="Radostin"]

Малко реклама и добри думи :angel2:. Значи отностно продавачите зависи. Хубавите магазини - BAS :Dили пък при Иван на Христо Смирненски(само тия знам защото са ми в квартала но може да има и други яки), има всичко от всякакъв размер и според мен си разбират и съвсем не им и да лъжат някой. Ако сметнеш там комплектованите колела са по евтини от колело купено на части и сглобявано калпаво. Там поне ще ти обяснят даже някои неща и поне според мен е добре когато продавача разбира а не някоя девойка да ти се цупи и да те пита още ли избираш!
[/quote]

Относно Бас, впечатленията ми НЕ са добри...(без да се засяга някой).... то и от още едно място не са ми добри ама ще си замълча....
Аватар
airborneone

Мнениеот Radostin » Чет Авг 24, 2006 9:45 am

Евала :D. Радвам се че има такива хора :peace:. Според мен макс 5000лв ще са ти напълно достатъчни. А отностно магазините всеки си има мнение, моето е че ми харесват това не значи че карам и другите да ги харесват :beer:.
Аватар
Radostin

Мнениеот КънчоДамянов » Чет Авг 24, 2006 10:25 am

6000 марки?Ауди А6?Ала бала?
КънчоДамянов

Мнениеот airborneone » Чет Авг 24, 2006 10:27 am

@Radostin:thumb:
Аватар
airborneone

Мнениеот КънчоДамянов » Чет Авг 24, 2006 10:28 am

[quote="airborneone"]

[quote="Radostin"]

[/quote]

Относно Бас, впечатленията ми НЕ са добри...(без да се засяга някой).... то и от още едно място не са ми добри ама ще си замълча....
[/quote]

А някой да те е питал какви са ти впечатленията? ;)
КънчоДамянов

Мнениеот airborneone » Чет Авг 24, 2006 10:31 am

[quote="КънчоДамянов"]

[quote="airborneone"]

[quote="Radostin"]

[/quote]

[/quote]

А някой да те е питал какви са ти впечатленията? ;)
[/quote]

относно изказването на радостин, бе кънчо:8D:
Аватар
airborneone

Мнениеот flex » Чет Авг 24, 2006 3:59 pm

[quote="roads"]

[quote="Shady™"]

[/quote]
ами мисля че е достатъчен. гледам колелото ми да излезе до 8-9000лв
[/quote]

Щом искаш да дадеш толкова пари .. поръчай си един Intense M3 .. ганранцията им важи дори и след състезание ... :) Успех с митото и ДДС-то :) Успех с гаранционния сервиз.
Chuck Norris smells what the Rock is cooking... because the Rock is Chuck Norris' personal chef.
Аватар
flex

Мнениеот flex » Чет Авг 24, 2006 4:07 pm

[quote="Radostin"]

Верно си голям гъзар. За мен лично предпочитам Sram-a ....
[/quote]

Аз лично предпочитам комбинацията от двете :thumb::hbang2::hbang2::angel2:. Щото с ухото имах :banghead::banghead::banghead::banghead::dunno:
Chuck Norris smells what the Rock is cooking... because the Rock is Chuck Norris' personal chef.
Аватар
flex

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ