RAM HT2 vs. DRAG F5

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

RAM HT2 vs. DRAG F5

Мнениеот BikeArea » Чет Авг 24, 2006 10:39 pm

здравейте мили мой съфорумци,
отдавна искам да си намеря инфо за това какво колело да си купя и честичко преравям ЧЗВ, именно от там научих, че тези две колела са най-доброто за тези пари.
на пръв поглед е глупаво да сравнявам колело с един и такова с два амотисьора, но понеже сам сигурен почти на 100%, че ще взема едно от двете и искам да ви попитам кое ще ми върши по добра работа.
положението е следното: карам XC, като също обичам и да катеря разни наклони с колелото (забелязал сам, че има и такива, които отиват с кола до горе спускат се и наричат това XC, затова уточнявам).
имам опасения, че при катерене нагороре ще имам сериозни проблеми с вертикалното движение на колелото, тъй като поради педалирането, няма как да удържа колелото да не се движи нагоре надолу (особено, когато съм прав на педалите!) и това за всички ни е ясно, че ще прахосва силата ми на вятъра. един от въпросите ми е: основателни ли са тези опасения? все пак колкото и да е качествен шока той трябва да се движи, за да обира неравностите при спускане...
ако имате пък друго предложение около 1000-та лева може да го споделите, но това, което ме вълнува най-силно е меко колело или hardtail ?

още нещо. не съм много наясно защо доплащам още над 200 лева, за да взема buld kit 1 на RAM (ако не се лъжа buld kit 2 беше около 750-760). и сам мога да видя, че спирачките, скоростите и вилката са по добри, но въпросът е с какво?

и не на последно място ако можете да ми дадете малко повече информация за F5, понеже в ЧЗВ темите или са стари ( за модели от предни години) или са неизчерпателни.

предварително ви благодаря, надявам се да ми помогнете. :)
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Рейтинг: 1507

Мнениеот PtD » Чет Авг 24, 2006 11:41 pm

Едно колело за всичко и то предимно за ХС, според мен определено хардтейл!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот kotka12 » Пет Авг 25, 2006 7:54 am

КАТЕГОРИЧНО НТ2

Ако наистина си се поровил из ЧЗВ ще знаеш точно ЗАЩО.
Според мен това са най-дискутираните велосипеди във форума. Има и специални теми за двата, така че четене му е майката.
Успех в избора и приятно каране.
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот bluskanie » Пет Авг 25, 2006 8:38 am

HT2 :thumb:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Авг 25, 2006 9:02 am

За тези пари - HT2.В момента не ми се рови за цената, но погледни и РАМ ХС2.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Авг 25, 2006 9:08 am

[quote="BikeArea"]

не съм много наясно защо доплащам още над 200 лева, за да взема buld kit 1 на RAM (ако не се лъжа buld kit 2 беше около 750-760). и сам мога да видя, че спирачките, скоростите и вилката са по добри, но въпросът е с какво?
[/quote]
С всичко са по-добри, заслужава си разликата, но без да си карал и двете във възможно най-различни условия трудно ще разбереш. За това въобще не се чуди, ако имаш парите.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ