Еми аз бих избрал 2-я, защото един френд си взе от 1-я и общо взето не е кой знае колко каска тва...незнам,може би ще помогне нещо когато се наложи но аз лично много се съмнявам.
За размера само трябва да отидеш и да си я пробваш на място че може да се окаже че ти е малка,защото пробвах М който в сайта пише че е за 58-60 обиколка и ми беше тясна малко,даже неудобна, а каската ми също е М(56-59 мисля че беше).
Иначе е дооста лека в сравнение с Giro-то ми,но като качество е зле според мен. Забелязах и че след всеки скок каската му се смъкваше надолу което също е малко притеснително. Също и видимоста е много малка,защото тая козирка е направо ужасна,стои изключително много надолу и ти ограничава доста видимоста,но мисля че ще може да се "побългари":P
Затова избирам 2-та тъй като просто несъм я виждал...

:thumb:
Надявам се ти помогнах малко...
[size=67]пс.Както забеляза не съм писал как каската е много важно нещо и не трябва да гледаме да минаваме тънко с купуването на каска...предполагам че ако не си го разбрал,аз или който и да е да ти го каже файда няма да има,затова ти сам си решаваш.Аз бих събрал малко пари и бих си взел някой 661 или Giro(поне аз така направих;))[/size]