Издирва се: Bottom bracket for Shimano Deore XT

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Мнениеот TOYAGA » Пон Ное 06, 2006 8:53 pm

@ Newone :)

[quote="TOYAGA"]

4. Ако някой счита, че Shimano не са достатъчно кадърни в производството на въпросния компонент, е свободен да предприема [b]волни комбинации с лагери от навъдилите се впоследствие подобни системи [/b]- на свой риск/печалба и с ясното съзнание, че губи гаранцията...

Та така.
[/quote]

@ lacho_m

Аз лично не виждам с какво лагерите на Race Face или FSA са по-добри от тези на Shimano :dunno:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот bikerider » Пон Ное 06, 2006 9:01 pm

питайте господ :lol2::rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот lechuga » Вто Ное 07, 2006 9:13 pm

Между другото и при мен се е получил лек луфт, курбелчетата са LX, и ходих на 2-3 пъти до двете Веломании, за да си закупя инструмент за развиване на капачката на левият курбел, но нещо все не случвам да имат. Беше ми мерак да си ги отворя сам, та да поразгледам как е положението вътре, но като гледам че и при други се е получило такова нещо, пък и Лъчо определено е изкарал доста повече километри от мен, та май ще отида направо там (Веломания) да ми го погледнат и да си кажат мнението. Пък дано се окаже, че луфтът се е получил от нещо по-безобидно и отстранимо(ако има такъв вариант).
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот TLD1 » Вто Ное 07, 2006 9:43 pm

няма вариянт.сега _|_ няма от каде да си купи6 деиствай да търси6 нещо в USA;)
TLD1

Рейтинг: 1200

Мнениеот lacho_m » Сря Ное 08, 2006 10:40 am

За мен към настоящия момент темата приключи. От тази сутрин вече имам нов BB set.

Отново благодаря на всички за съветите и за предоставената информация. Искам да изкажа благодарности и на Веломания и техния екип, и особено на @tailor за оказаното съдействие. Хубаво е да знаеш, че когато избираш даден продукт, след това разполагаш и с поддръжка за него. Надявам се тази практика да продължи и за в бъдеще, не само към мен а и към други клиенти. :beer:

@lechuga: Разполагам с инструменти за свалянето на курбелите. Ако все още ти е мерак, мога да услужа (макар че ако курбелите са ти в гаранция, по добре е това да бъде извършено в сервиз). Само не знам как това ще реши проблема, тъй като касетата е с капсуловани лагери. В момента разполагам с една износена касета и възнамерявам да си поиграя с нея, включително да се пробвам да я разглобя според инструкциите от статията пусната от @tailor. В последствие ще споделя опит :)
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Рейтинг: 2000

Мнениеот TLD1 » Сря Ное 08, 2006 6:24 pm

:rofl::rofl::rofl:
TLD1

Рейтинг: 1200

Предишна

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ