коя е по-добра?????

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

коя е по-добра?????

Мнениеот PINHEAD » Нед Ное 05, 2006 11:19 pm

Здравйте на всички има един въпрос към вас коя от тези две рамки е по-здрава SPRINT Camel или SPRINT Vector??Съжалявам че не мога д къча снимки ама и немам :bawling: искам да ми кажете коя от двете рамк ие по-здрава защото са направили една офера на бащами и сега не ме оставя на мира докато не разбера :I който може да ми помогне да пише във темата или на долу посочените координати!!Благодаря ви предварително :beer::beer::beer::beer:
Търсете ме на следните координати:
PINHEAD

Рейтинг: 1200

Мнениеот bluskanie » Нед Ное 05, 2006 11:24 pm

Имам чувството, че всяка втора тема е ебавка (умишлена)...

Кажи на баща ти, че офертата не е никаква оферта. Доколкото си спомням този Вектор е с 2(два) задни амортисьора... сам разбираш колко тежко става колелото в крайна сметка. Плюс това шоковете са некви кофти... Камилата съм я виждал, не знам дали е здрава, но е ексремно грозна.

BTW, ква е таз чак толкова яка оферта? Колко пари му дават + рамките?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Нед Ное 05, 2006 11:26 pm

Sprint Camel, ако изобщо може да се каже "добра" за някоя от тия рамки. Не ти препоръчвам никоя от тях за каране в планината, а специално Vector-a не ти го препоръчвам за нищо, освен ако не те влече векторната геометрия :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот klmn » Нед Ное 05, 2006 11:28 pm

Ми,имаше един GOA-та,който зачезна от форумъ,който яздеше камилата брутално в общи линии и нищо и немаше..,а вектора не знам кво е.:popcorn:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот GNK » Вто Ное 07, 2006 1:37 pm

Яздел брутално камилата... изчезнал от форума... правете си сметката колко е яка рамката, кой знае къде се е убил с нея
С П А Р Т А А А А А Изображение
Аватар
GNK

Рейтинг: 1700

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ