[quote="tailor"]
[quote="GECKO"]
...
[/quote]
Защото мноуважеми ми Гетско има новият модeл Marzocchi Z1 RC2 ETA`07 150mm QR20
http://e-shop.screambikes.tobulgaria.in ... ts_id=1072
[color=beige][size=67]Спри да се държиш като някаква обидена ...[/size][/color]
[/quote]
[size=100]О моля да бъда извинен. Не знаех, че нещата които се обявяват в елетронния магазин наистина ги има.
[b][black - ама по така черно и да се вижда]До сега не съм казал нищо срещу теб лично за това не ми дръж сметка за това какво говоря и пиша. Ти не си фирмата и до колкото знам не си PR-а на фирмата а дори и да беше щеше да знаеш, че е по-хубаво да ме конфронтираш с нещо свършено по темата от фирмата а не с лични нападки[/black - щоту не обичам да си крия мнението][/b]
Обратно по темата:
Последния път когато аз си поисках нещо от този електронен магазин ми беше съобщено, че го няма и не се очаква (въпреки че въпросната вилка FOX Vannila R все още е обявена за продажба заедно с още много неща които реално ги няма на склад). Та в този ред на мисли FasTmaN ако се насочиш към тази вилка която е споменал господин Шивача бъди бърз защото някой може да види, че се продава и да купи единствената внесена бройка, а може и вече да е купена.
FasTmaN на пазара можеш да намериш и Z1FR 04 който също ще се впише добре в изискванията ти а и в бюджета ти (а точно бюджета е фактора заради който предлагам миналогодишния модел с евтината хидравлика господин Шивачо). Шанса да я купиш е значително по-голям от колкото да се надяваш.
Шиърс

[/size]