bikerider написа:@Zink:
@Rancid: наистина не е зле да помислиш за проветрението, защото потта се образува от прегряване. В тоя ред на мисли отвор отзад на гърба в най-връхната дреха помага много - оттам се изпарява за да не прегряваш, а отпред си защитен от студеното. Мога от опит да препоръчам такава дреха или преправяне на съществуваща с такъв отвор.
LOWRIDER написа:Така има изолиращ слой който не те загрява а пречи на студения въздъх да навлезе.
хахах зъл гении сиLOWRIDER написа:един савет от мен-карай съсъ широки дрехи. Така има изолиращ слой който не те загрява а пречи на студения въздъх да навлезе. така ше са потиш много по малко
bikerider написа:LOWRIDER написа:Така има изолиращ слой който не те загрява а пречи на студения въздъх да навлезе.
Това докато караше ли го измисли или като стоеше на едно място?
И още нещо - чудно ми е защо като облека тесен вълнен пуловер ми е по-топло отколкото ако се облека с широки дрехи... сигурно щото при мен не навлиза или?
Изобщо... да живеят физиката и глупостите...
spinsession написа:@ЛОУРАЙДЪР ти с тези дрехи зимата кола ли караш?
spinsession написа:термобелйо и флийс от полартек или поларлайт! много лесно отделя влага,много топли и е много леко и удобно!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта