На Marzocchi All Mountain 2 ETA 150mm не разбрах дали се регулира хода

Аз иначе нищо не разбирам и така по външен вид клоня към Marzocchi-то.
Вие какво ще кажете!

nikitzo написа:Мдаа малко че си *бнем рамката (НТ1), ама *бал съм я една нова рамака е 200 лева ебаси аре 250 с чашките!
А и това Пси(х)ло не е ясно дъл ша га намелим някъде. Не че за marzocchi-то е сигурно де!
bluskanie написа:nikitzo написа:Мдаа малко че си *бнем рамката (НТ1), ама *бал съм я една нова рамака е 200 лева ебаси аре 250 с чашките!
А и това Пси(х)ло не е ясно дъл ша га намелим някъде. Не че за marzocchi-то е сигурно де!
Не, че нещо, ама 150мм на НТ1, с това челце... не знам как ще понесе този ход. А и геометрията някак ще се обърка
axelmax написа:Ники,твоята рамка не се ли води рам HT (2003),щото тогава нямаше ram HT2?
axelmax написа:Ники,твоята рамка не се ли води рам HT (2003),щото тогава нямаше ram HT2?
и аз съм за италианката
axelmax написа:да нещо съм се заблудил,мислих че Ht1 дето е модела е с подсилки при челото
Windstream написа:Митака Пасков на какво подлагаше неговата със 120мм-ова вилка не е истина, и ако не се лъжа все още е читава.
Windstream написа:axelmax написа:да нещо съм се заблудил,мислих че Ht1 дето е модела е с подсилки при челото
Тц, т'ва е двойката. Иначе старата НТ май си е доста добра откъм здравина, Митака Пасков на какво подлагаше неговата със 120мм-ова вилка не е истина, и ако не се лъжа все още е читава. 150мм ход малко множко ще й дойдат наистина (най-малкото заради челния ъгъл), но със 130 смятам ще си ОК. Psylo-то от друга страна ако е ХС модел хич не му се занимавай, за АМ каране SL е това което искаш.
Windstream написа:Nikitzo, нищо му няма на Psylo XC, просто SL модела предлага повече настройки - IIRC първата има реглаж само за хода и връщането, към което втората добавя и компресия и заключване.
GNK написа:В СТЗ има Psylo 125mm ход с 20mm ос за 450 лв май беше и е чисто ново.
nikitzo написа:Не ми трябва с 20 мм ос
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта