Седалка

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

Седалка

Мнениеот blizzard » Нед Фев 18, 2007 11:28 pm

Знам, че е строго индивидуален тоя елемент точно, но все пак въпросът ми не е до удобство, а до здравина. Вече две карания вземат по една седалка за жертва, предполагам съм доста дебел или техниката ми на сядане куца :) Та кажете ако имате впечатления от някоя доста здрава седалка, за предпчитане е и да не е много скъпа- до около 40 лв. На седалките им чупя пластмасовите неща, държащи релсите.
Аватар
blizzard

Рейтинг: 1835

Мнениеот Krismars » Пон Фев 19, 2007 9:20 am

еми тази е една от най-здравите за които съм чувал http://velos-bg.com/product_info.php?cP ... 70c3e207d0
ама май както го казваш ти чупи6 колчето :dunno: щот като казващ "пя пластмасовите неща, държащи релсите" аз разбирам че чупиш колчета (най-добрата комбинация ще е от седалката от линк-а и такова колче http://velos-bg.com/product_info.php?cP ... 70c3e207d0 )
Аватар
Krismars

Рейтинг: 2000

Мнениеот blizzard » Пон Фев 19, 2007 10:37 am

За теб не знам, но аз за пластмасови колчета не съм чувал. Тея пластмасовите неща, за които говоря са част от основата на седалката, под тапицерията. Не съм разгледжал обстойно седалката, която показа, но първата счупена беше тази.
Аватар
blizzard

Мнениеот Admin » Пон Фев 19, 2007 10:48 am

Не чупи колчето, а пластмасовата основа на седлото в задната или предната част, където излизат релсите.

blizzard, а как е разположена седалката спрямо колчето - напред, назад, по средата?
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот blizzard » Пон Фев 19, 2007 3:53 pm

Не съм обърнал внимание... Как би трябвало да е по-здраво? Предполагам по средата, предвид факта, че единия път счупването беше отпред, другия отзад. Сигурно е изиграла роля температурата, защото и двете карания бяха на Витоша, януари и онзи ден. Съществуват ли седалки, чиято основа не е от пластмаса, която явно е твърде креха при ниски температури?
Аватар
blizzard

Мнениеот 4getcredo » Пон Фев 19, 2007 5:52 pm

Наскоро си купих седалка Selle Italia от Веломания, чиито релси са монолитна част с основата на седалката. Това донякъде решава посочения от теб проблем. Разбира се, няма гаранция, че няма да счупиш и тази. :) Сигурно и други производители имат подобни. Цената не надвишаваше 40 лв. Седалката е малка и твърда... ;)

... Само дето не съм сигурен, че има още от този точно модел.
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ